Urban Arrow

Urban Arrow

Står du og skal bruge en elcykel med lad til at transportere børnene, eller arbejder du i et erhverv hvor at du har brug for at kunne transportere alt din udstyr frem og tilbage mellem kunder og din arbejdsplads. Hvis du kan sige ja til en af disse to situationer så er Urban Arrow den perfekte elcykel til at opfylde disse behov. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side
 1. Pris
  match
 2. Pris
  match
  Urban Arrow Shorty Performance
  Fra 42.400,00  kr.  
 3. Pris
  match
  Urban Arrow Family Performance Essential
  Fra 46.499,00  kr.  
 4. Pris
  match
  Urban Arrow Flatbed L Performance
  Fra 48.125,00  kr.  
 5. Pris
  match
  Urban Arrow Shorty Cargo Line
  Fra 49.400,00  kr.  
 6. Pris
  match
  Urban Arrow Family Performance Line Plus
  Fra 49.500,00  kr.  
 7. Pris
  match
  Urban Arrow Flatbed XL Performance
  Fra 51.125,00  kr.  
 8. Pris
  match
  Urban Arrow Flatbed L Cargo Line
  Fra 52.999,00  kr.  
 9. Pris
  match
  Urban Arrow Family Cargo Line
  Fra 53.499,00  kr.  
 10. Pris
  match
  Urban Arrow Flatbed XL Cargo Line
  Fra 55.625,00  kr.  
 11. Pris
  match
  Urban Arrow Family Anniversary
  Fra 59.900,00  kr.  
 12. Pris
  match
  Urban Arrow CRAFT Performance
  Fra 63.190,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Side
pr. side

Urban Arrow er en hollandsk designet el ladcykel producent, som har lavet ladcykler siden 2010 - deres første el ladcykel Urban Arrow Family kom tilbage i 2012 med en Impulse motor. Siden da har Urban Arrow udviklet deres Urban Arrow Family el ladcykel af flere omgange, med nye specifikationer, udstyr og laver nu Urban Arrow med Bosch centermotorer.

Hvad er Urban Arrow?

Bag Urban Arrow Family står en virksomhed som ene og alene fokusere på at hjælpe med at byer skal forblive gode steder at bo, og på samme tid anerkender det voksende behov for at reducere luftforurening - hurtigt. Der kommer Urban Arrow ind i billedet med både deres Familie lad cykler som Urban Arrow Family og Urban Arrow Shorty, hvor de kombinere høj bæreevne på en bil og smidigheden af en elcykel. Et ultimativt køretøj til byen og den lille familier, der tager alt det, der er kært for dig fra A til B - og videre. Ren, sikker, stilfuld, hurtig.

Urban Arrow forstår med deres innovative el ladcykler at dine behov og dine familie vil ændre sig over tid, hvorfor alle Urban Arrows el ladcykler er opbygget i modulære sektioner. Dette giver dig friheden til at vælge mellem forskellige frontrammer:. En kasse, der er stor nok til dine børn (Urban Arrow Family), måske noget, der er mere kompakt (Urban Arrow Shorty) eller skal du have massere af varer med (Urban Arrow Cargo). Næsten alt er muligt på en Urban Arrow el ladcykel: På samme måde som dine behov fortsætter med at udvikle og ændre sig, så kan din el lad cykel også gøre det.

Urban Arrow laver i deres “Smart Urban Mobilitet” tanker 4 forskellige el ladcykel-serier:

Urban Arrow Family

Med Urban Arrow Family går du ikke på kompromis med din familie. Børnenes siddeposition på det medfølgende sæde giver et lavere tyngdepunkt, og normal siddestilling. En robust og justerbart trepunktsbælte giver - sammen med den udvidede kasse af polypropylen (EPP) maksimalt sikkerhed til dine guld klumper.

Til Urban Arrow Family findes der et stort tilbehørssortiment: ekstra frontbænk, regndækken eller Maxi-Cosi-adapter kan du indstille din cykel, så den passer til din families behov. Din Urban Arrow el ladcykel vil være så alsidig, at du nærmest ikke ønsker at udskifte den til fordel for bilen i indkørslen.

Urban Arrow Shorty

Den perfekte Urbane multitasker finder du i Eurobike 2018 Award vinderen: Urban Arrow Shorty - den perfekte mini ladcykel til leveringstjenester, hvor den isolerede kasse er velegnet til både varme og kolde retter. Urban Arrow Shortys kasse er fleksibel i brugen, og du kan nemt medbringe dit barn, din hund eller et ordentlig indkøb på en tur gennem byen. Tilbehørsudvalget vokser stadig til Urban Arrow Shorty.

Urban Arrow Cargo

Urban Arrow’s ladcykel med fokus på erhvervsløsninger med 3 forskellige lad længder: Urban Arrow Cargo L (74cm lad), Urban Arrow Cargo XL (94cm lad) og Urban Arrow Cargo XXL (134cm lad) - hver model har et udvalg af kasse og laste løsninger. Urban Arrow Cargo kan selvfølgelig også konfigureres efter dine behov. 

Urban Arrow Tender

Den ultimative erhversladcykel - Urban Arrow Tender er den direkte udspringer af “Smart Urban Mobilitet”-tankerne. En el ladcykel bygget ene og alene med formål at understøtte virksomheders transportløsninger i byen - Urban Arrow Tender er den grønne bil uden at være en bil. Urban Arrow Tender fås i 3 længder Tender 1000 (142 cm lad), Tender 1500 (162 cm lad) og Tender 2500 (228 cm lad) - og lige som Urban Arrow Cargo - har hver lad længde et udvalg af kasse og laste løsninger eller kan konfigureres efter dine behov.