Riese & Müller

Riese & Müller

Er du på udkig efter en elcykel ladcykel af højeste klasse, så skal du ikke kigge længere end på Riese & Müller's Load eller Packster el ladcykler. Hos Ebikecenter har vi alle de forskellige ladcykler fra Riese & Müller. EBIKECENTER | Riese & Müller Experience Store
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side
 1. Pris
  match
  Riese & Müller Multicharger GT Vario HS
  Fra 50.717,00  kr. Fra 45.000,00  kr.
 2. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Riese & Müller Multicharger GT Vario 750, Sort, 51cm
  Fra 50.717,00  kr. Fra 45.000,00  kr.
 3. Pris
  match
  Riese & Müller Multicharger GT Touring HS
  Fra 45.350,00  kr.  
 4. Pris
  match
  Riese & Müller Transporter 65 Vario
  Fra 46.199,00  kr.  
 5. Pris
  match
  Riese & Müller Packster 70 Touring
  Fra 48.149,00  kr.  
 6. Pris
  match
  Riese & Müller Multicharger Mixte GT Vario HS
  Fra 48.250,00  kr.  
 7. Pris
  match
  Riese & Müller Transporter2 65 Vario
  Fra 49.399,00  kr.  
 8. Pris
  match
  Riese & Müller Load 60 Touring
  Fra 53.600,00  kr.  
 9. Pris
  match
  Riese & Müller Load 75 Touring
  Fra 55.200,00  kr.  
 10. Pris
  match
  Riese & Müller Load 60 Vario
  Fra 56.500,00  kr.  
 11. Pris
  match
  Riese & Müller Multicharger GT Rohloff
  Fra 56.800,00  kr.  
 12. Pris
  match
  Riese & Müller Multicharger Mixte GT Rohloff
  Fra 56.800,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 29

Side
pr. side

Danmark's Riese & Müller Cargo Hub

EBIKECENTER har solgt Riese & Müller elcyklerne i mere end 6 sæsoner - og grundet vores store erfaring inden for elcykler, Bosch ebike systemet og Riese & Müller er vi Danmarks eneste Riese & Müller Cargo Hub, hvor du finder et stort udvalg af de mange forskellige Riese & Müller el ladcykler. Hos EBIKECENTER kan du frit prøve en af de mange forskellige el ladcykler fra Riese & Müller.

Som Riese & Müller Cargo Hub har vi alle lad cykler stående fra Riese & Müller - det vil sige du kan komme og prøve en Riese & Müller Load 60, sammen ligne den med Riese & Müller Load 75 og en Riese & Müller Packster 70.

Hvad definerer Riese & Müller

Tre ord opsummerer hele Riese & Müllers elcykel filosofi: “født af overbevisning”.

Riese & Müllers lidenskab for elcykler og innovation - såvel som Riese & Müllers perfektionistiske tilgang dominerer alle detaljer i deres el cykler og Riese & Müllers fokus i deres innovative udvikling af elcykler og el cykel teknologier, såsom deres el ladcykler (Riese & Müller Packster- og Riese & Müller Load-modellerne) og deres kompakte el cykler (Tinker-modellerne), giver os nogle af de bedste elcykler i højeste kvalitet, perfektioneret til den mindste detalje, med avanceret teknologi og banebrydende design. Eller med andre ord “den ægte tyske tekniske færdighed”, som vi alle elsker.

Hver Riese & Müller elcykel repræsenterer en komplet løsning designet og tiltænkt til et specifikt formål, for netop at kunne leverer de bedste køreegenskaber for den største og bedste køre oplevelse. Din tilfredshed er trods alt Riese & Müller største incitament i deres produktion og design af elcykler.

Hos EBIKECENTER anser vi Riese & Müller og deres elcykler til at være en af - hvis ikke den - førende og markedsledende elcykel producent for premium elcykler og foldecykler.

Riese & Müller Load 60

Perfekt håndtering i enhver situation - på asfalt, skovstier eller grusveje: Riese & Müller Load 60 er så manøvredygtig og smidig, at du aldrig har fornemmelsen af at du kører en Long-John el ladcykel. Riese & Müller Load 60's lave tyngdepunkt, den nyeste generation af kraftfulde Bosch Performance CX-motor og Riese & Müller Control Technology sikrer en dynamisk og enestående køreoplevelse.

På en Riese & Müller Load 60 har du flere muligheder til laddet - du kan vælge familie version hvor du sikre den absolutte mest værdifulde last, som Riese & Müller Load 60 kan bære - Børn. Deres sikkerhed kommer først og med de to 5-punkts seler til to mindre børn og en behagelig, polstret siddeposition sikrer afslappet ridning rundt i byen og landskabet. Af hensyn til sikkerheden er denne udstyrsversion kun tilgængelig med sidevægge.

Skal du bruge Riese & Müller Load 60 til levering, så kan du stort set transportere alt på lastområdet i en Riese & Müller Load 60, fordi enhver last ideelt kan spændes fast på rammen. De forskellige sidevæg- og afdækningsmuligheder giver yderligere praktiske løsninger, mens en tilladt totalvægt på op til 200 kg giver dig en masse frihed. Uanset om du ønsker at bære bagage til en spontan campingweekend, værktøj, varer eller sportsudstyr, finder du hurtigt den rigtige løsning blandt de forskellige tilbehørsmuligheder.

Riese & Müller Load 75

Riese & Müller Load 75  giver endnu mere plads til din frihed. Mærk vinden i dit hår, nyd hastigheden, hurtige stop og hurtig start. Og tag så meget med dig som du har brug for. Sådan føles frihed. Med sit lave tyngdepunkt, Riese & Müller Control Technology og en enorm belastningsflade, kombinerer Riese & Müller Load 75 køredynamik og belastningsmuligheder som ingen andre Elladcykler. Den stærke, nyeste generation Bosch Performance CX-motor leverer hidtil ukendt effekt. Og Riese & Müller Load 75 er også yderst pålidelig takket være dets højkvalitets komponenter.

Riese & Müller Load 75 - Den største til de små, hvor du kan have op til tre børn indkvarteret komfortabelt og sikkert på Riese & Müller Load 75. Velbeskyttet under det praktiske cover, når det regner. Et af børnene vender mod rytteren, mens andre to sidder vendt mod kørselsretningen. Den ekstra rummelige fodbrønd forhindrer dine passagerer i at komme i vejen for hinanden, hvilket garanteret bidrager til en afslappet delt ridning.

Bruger du ikke Riese & Müller Load 75 til børn, så har du et 50% større lastområde end Load 60. Uanset om campingudstyr, den ugentlige butik, transport af børn eller værktøj og materialer til kunder, der bruger Riese & Müller Load 75 til erhvervsformål. Næsten alt kan monteres. Og intet forstyrrer den sikre og smidige køreoplevelse. Det lave tyngdepunkt, en tilladt totalvægt på op til 200 kg, de mange forskellige udstyr til lastudstyr og den sofistikerede kontrolteknologi gør Riese & Müller Load 75 perfekt konfigurerbar til alle krav. Dette betyder flere muligheder og større frihed. Uanset hvad du har i tankerne.

Riese & Müller Packster 70

Riese & Müller Packster 70 - en velsignelse for hele familien - Riese & Müller Packster 70 skaber let liv. Uanset om du har brug for at transportere tre børn eller et stort antal ugentlige indkøb - familiens Riese & Müller Packster 70 transporterer alt sikkert til din destination. Du kan ikke undgå at blive imponeret over Riese & Müller Packster 70's lette håndtering, sikre køreegenskaber og miljøvenlige materialer. Og takket være sin højdejusterbare sadel og sadelpind kan den justeres til forskellige kørere på få sekunder.

Der er plads til op til tre børn eller en person op til 1,65 m høj i den stødabsorberende og alligevel isolerende EPP-kasse på Riese & Müller Packster 70. Og deres sikkerhed har højeste prioritet: Barnesæderne har alle 5-punkts sikkerhedsseler, mens sidekollisionsbeskyttelsen giver enestående sikkerhed i bytrafikken, og det centrale gelænder fungerer også som et håndtag. Den  lave bund på Riese & Müller Packster 70 hjælper med at komme på og af cyklen, samtidig med at kassen på Riese & Müller Packster 70 kan fordobles som et lastrum på op til 240 liter. Du kan endda transportere op til ca. 375 liter med den valgfri høje hardbox.

Bæredygtigheden af Riese & Müller Packster 70 er en anden af dens imponerende egenskaber med dets ikke-giftige tilbehør og brugen af udvalgte materialer: æsken, der er lavet af ekspanderet polypropylen (EPP) er produceret med nul emission og 100% genanvendelig. Riese & Müller Packster 70 lave vægt og vandtætte design er yderligere imponerende funktioner. Four Seasons-barnebetræk og presenning er begge certificeret med Oeko-Tex Standard 100-tætningen, mens barnesæderne er lavet af 100% genbrugt stof. Så nu kan du transportere dine børn ubekymrede.

Uanset om du kører eller parkerer, går af og på eller laster - er Riese & Müller Packster 70 med sit lave tyngdepunkt og utallige detaljer utrolig nem at bruge til enhver tid. Den lille drejecirkel betyder, at den er ideel til ridning og manøvrering i trange rum. Kombinationen af højtydende forlygte med kørelys i dagtimerne og godt distribuerede reflektorer garanterer, at du kan se og blive set. Tektro skivebremser sikrer, at du kan bremse og stoppe sikkert, selv når du bærer tunge belastninger.

Riese & Müller Control Technology

Riese & Müller Control Technology gør at du både har det sjovt og føler dig sikker - og ja det er en el ladcykel. Det optimerede stel og den finjusterede affjedring - både i forgaflen og en bagdæmper - sikrer optimal komfort, sikker kørsel selv ved højere hastigheder, fremragende vejgreb og dermed førsteklasses køredynamik. Vibrationer og stød, som f.eks. Brosten eller kantsten, er væsentligt dæmpet, og du har fuld kontrol på din Riese & Müller Load.