Keewee

Keewee

Keewee, den prisvindende elladcykel er landet i vores butikker, og de nye modeller er blevet finjusteret for at give en endnu mere revolutionerende køreoplevelse. Det højteknologiske design af Keewee kombinerer en brugervenlig ladcykel med oplevelsen af luksusbil.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Årets ladcykel

I 2021 blev Keewee kåret som årets ladcykel i Holland! På Keewees el-ladcykel kan du nemt cykle dine børn, hund og/eller dagligvarer frem og tilbage. Den elektriske 3-hjulede ladcykel fra Keewee er udstyret med højteknologiske funktioner som blinklys, lys i kassen og et moderne display. 

Ekstra balance

Keewee har 3 hjul, som er skabt for at du på den måde har ekstra balance, imens du cykler. Det er meget sikkert og nehageligt, hvis du har børn med i kassen. Det ergonomiske styr på Keewee er designet, så du altid sidder oprejst, mens du cykler.

Huskeregler med børn på elcyklen

  • Der er ingen lov om at børn, eller dig selv skal have cykelhjelm på, men vi anbefaler det selvfølgelig altid på det kraftigste. Du kan se hele vores store udvalg af cykelhjelme her. Husk også at være synlig i trafikken, både på cyklen, og dig selv. Keewee er udstyret med et integreret, strømlinet design af lys, både for sikkerhed og blikfang. 
  • Føreren af ladcyklen skal være fyldt 15 år, når der er børn på cyklen. 
  • Når du har børn med på ladcyklen skal der hver en siddeplads til hver enkelt, og de skal være spændt fast. På keewee kan du have helt op til 4 børn med. 

Råd og vejledning

"Nu er gode råd dyre" siger man. Men ikke hos Ebikecenter. Der er gode råd, og vejledning, ganske gratis. Hos Ebikecenter beskæftiger vi os Kun med elcykler, og derfor står vores elcykel specialister klar til at svare på alle de spørgsmål du burde have. Du er velkommen både i vores showroom i Lyngby eller i Skovlunde. 

Derudover har vi hos Ebikecenter et certificeret Bosch værksted som får din cykel til at spinde hver gang. GÅ ind og læs mere om vores attraktive serviceaftaler.