El ladcykel

El ladcykel

Der er en grund til, at ladcykler er enormt populære i storbyen. De kombinerer nemlig bilens praktiske elementer og komfort med cyklens mobilitet, hvilket gør cykelturen  rundt i byen til en leg. Derfor er ladcyklen også en favorit blandt børnefamilier.


Sammenlign dimensionerne på de forskellige ladcykler her.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 61

Side
pr. side
 1. Pris
  match
  Centurion Challenger E Cargo
  Fra 24.499,00  kr. Fra 21.999,00  kr.
 2. Pris
  match
  Centurion E Street
  34.999,00  kr.  
 3. Pris
  match
  Winther Cargoo el ladcykel (baghjulsmotor)
  Fra 35.270,00  kr.  
 4. Pris
  match
  Winther Kangaroo Lite el ladcykel (baghjulsmotor)
  Fra 35.800,00  kr.  
 5. Pris
  match
  Gazelle Makki Load
  Fra 39.999,00  kr.  
 6. Pris
  match
  Winther Cargoo el ladcykel (Alfine / Centermotor)
  Fra 42.180,00  kr.  
 7. Pris
  match
  Urban Arrow Shorty Performance
  Fra 42.400,00  kr.  
 8. Pris
  match
  Cube Cargo Sport Hybrid
  Fra 42.499,00  kr.  
 9. Pris
  match
  Urban Arrow Family Active Plus
  42.500,00  kr.  
 10. Pris
  match
  Winther Kangaroo Luxe el ladcykel (baghjulsmotor)
  Fra 42.500,00  kr.  
 11. Pris
  match
  Winther Kangaroo Lite el ladcykel (Alfine / Centermotor)
  Fra 42.520,00  kr.  
 12. Pris
  match
  Winther Cargoo el ladcykel (Di2 / Centermotor)
  Fra 44.180,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 61

Side
pr. side

Det er ikke kun børnefamilierne, der kan have glæde af en ladcykel. En ladcykel, også kendt som en Christiania-cykel, er også enormt praktisk, hvis du skal transportere varer eller bruge den til udbringning. For med de fleste ladcykler får du meget mere fleksibilitet end ved almindelige cykler, hvor du skal transportere hele vægten selv.


Men på den lange bane kan den traditionelle ladcykel komme til kort i forhold til bilen, når det gælder komfort. For den ekstra vægt fra ladet kan være en anelse belastende, hvis man skal køre lange distancer ved hjælp af egen drivkraft og tråd i pedalerne. Men det er der heldigvis råd for – og det er her, el-ladcyklen kommer ind i billedet. Med en el-ladcykel får du nemlig en motor, der letter byrden for dig.


Udforsk alle ladcykler hos Ebikecenter

Er du på udkig efter en elektrisk ladcykel? Så er du kommet til det rette sted. Hos Ebikecenter finder du et bredt udvalg af el-ladcykler, så du kan blive køreklar på ingen tid. Vi leverer el-ladcykler, der er kendetegnet ved god kvalitet og høj sikkerhed. Vores ladcykler med elmotor er især en god løsning for mange familier, der kan benytte dem i forbindelse med transport af børn, hund og indkøb. Se alle vores modeller på siden her.


Hvorfor vælge en el-ladcykel? 


Med en el-ladcykel får du det bedste fra begge verdener. Modsat den traditionelle ladcykel er din komfort helt i top, da du ikke skal belaste dig selv unødigt. Det har formentlig aldrig været lettere at foretage cykelture på selv længere distancer, samtidig med at man kan transportere anseelige mængder. Og det er endda helt uden at få blussende kinder og sved på panden. 


For med en el-ladcykel slipper du for at skulle ase og mase op ad bakkerne med ungerne, som det er tilfældet med en almindelig ladcykel. Det betyder, at du slipper for at møde op på arbejde med svedperler på overlæben og en hikstende hoste. Samtidig er el-ladcyklen let at betjene, og du vil hurtigt opleve, at du bliver dus med dens funktioner.


Men det er ikke den eneste grund til, at en el-ladcykel kan være det perfekte valg. For med en el-ladcykel slipper du for at skulle sidde i lange bilkøer med stillestående trafik eller at skulle lede efter ledige parkeringspladser, som det ofte er tilfældet, når du kører bil. Samtidig kan du også vinke farvel til de ekstra udgifter, som følger med ejerskabet af en bil, såsom syn og service, grøn ejerafgift eller ubelejlige parkeringsbøder.

 

Kør på el-ladcykel med god samvittighed 


Klimabevidsthed er et begreb, der er kommet for at blive. Ønsker du at gøre en aktiv indsats for at reducere dit CO2-aftryk, kan du overveje at vælge bilen fra til fordel for en el-ladcykel. På den måde har du alle bilens komfortable transportmuligheder, samtidig med at du er med til at spare på klimabudgettet.


For en el-ladcykel er nemlig en sand vinder, når det kommer til bæredygtige tiltag. Ikke alene fordufter udgifterne til benzin og den deraf følgende udledning; el-ladcykler er også langt billigere at producere.


El-ladcyklen – En cykel, der er god til mange formål 


Det kan være svært at forudse ens behov for transport. Med en el-ladcykel har du dog så mange funktioner, at du næsten kan være forberedt på alt. Den er nemlig fordelagtig at bruge til mange formål.


Først og fremmest er den fantastisk til at transportere varer efter indkøb, hvilket også gør den perfekt egnet til udbringning. Den er derfor utroligt anvendelig, hvis du har en virksomhed inde i byen, der kræver transport af mindre varer. Eksempelvis som gartner, bud, restaurantejer eller som kørende bod. Du vil prise dig lykkelig for fleksibiliteten ved cyklen, da du let kan komme rundt til forskellige områder og ikke skal lade dig slå ud af lange strækninger eller stejle bakker undervejs – det klarer motoren for dig.


Omvendt er den også utrolig praktisk, når børnene skal afleveres eller hentes i vuggestuen eller børnehaven. Her kan børnene let placeres i transportkassen, der kan indrettes efter jeres ønsker. Faktisk kan nogle af vores el-ladcykler transportere op til fire børn i transportkassen. Du vil derfor sagtens kunne medbringe ekstra passagerer, hvis børnene har venner med hjem til legeaftaler, eller hvis det er din tur til at køre børnene til deres fritidsaktiviteter.


Ligeledes kan du let placere din hund i transportkassen, hvis I skal på en tur ud til en skov eller strand, der ikke ligger i umiddelbar nærhed. Det er en ganske sikker måde at transportere sin hund på. Den kan nemlig let fastspændes med en sele, så du ikke risikerer, at den hopper ud, hvis den opdager noget spændende på vejen, den gerne vil undersøge.


Hvilke behov skal din el-ladcykel opfylde? 


Der findes mange forskellige typer el-ladcykler, der hver især er designet med henblik på at løse forskellige opgaver. Det betyder med andre ord, at der ikke er én, der kan alt på én gang. Men ofte er det muligt at customize sin el-ladcykel, så den kommer til at matche ens behov bedst muligt. Du kan blandt andet få din el-ladcykel tilpasset ved hjælp af de mange forskellige typer ekstratilbehør, du kan købe til den.


Skal du eksempelvis transportere børnene eller hunden i din el-ladcykel, kan det være nødvendigt at vælge et lidt andet design af transportkassen, end hvis du blot skal transportere varer. Her kunne en lukket transportkasse være at foretrække, da du derved let kan aflåse den, mens du afleverer dine varer. Hos Ebikecenter kan du blandt andet finde en forsikringsgodkendt lås og separat kædelås til din nye ladcykel. Gå på opdagelse i vores udvalg af cykellåse og sikring.  


Kassestørrelse på Urban Arrow | Riese & Müller 


Når du skal vælge mellem de mange el-ladcykler, så kan kassemålene på ladcyklen være ret afgørende for, om det skal være den ene eller anden model.


Vi har samlet kassemålene på Urban Arrow, kassemål på Riese & Müller Load 60, kassemål på Riese & Müller Load 75 og Riese & Müller Packster 70 i én og samme oversigt. Ved hjælp af oversigten kan du sammenligne størrelsen på kassen på en Urban Arrow med størrelsen på kassen på en Riese & Müller, så du vælger den helt rigtige ladcykel til dine formål. Se vores kassestørrelsesoversigt her.


Hvilken el-ladcykel skal du vælge? 


Inden købet er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilke hovedformål din el-ladcykel skal kunne opfylde, så du finder den bedste løsning til dig. Derudover skal du overveje, om det er en to- eller trehjulet el-ladcykel, der passer bedst til dig, samt hvilken type lad/transportkasse du finder mest anvendelig.


Som udgangspunkt kan du inddele el-ladcykler i tre kategorier:


En tohjulet el-ladcykel – også kaldet en Long John el-ladcykel
En trehjulet el-ladcykel
En Multi Purpose Ebike – også kaldet MPE.

Tohjulet el-ladcykel / Long John el-ladcykel 


Den tohjulede el-ladcykel er ofte en af de mere oversete ladcykler. Dette skyldes ikke mindst, at den kræver lidt tilvænning i starten. Du vil dog hurtigt få kørestilen ind under huden, og så vil du sandsynligvis være enig i, at det er en af de bedste former for el-ladcykler, du kan få på det danske marked. Denne type ladcykel har nemlig lidt af den traditionelle cykelfornemmelse, hvilket vil tiltale de fleste brugere.


Trehjulet el-ladcykel


Den trehjulede el-ladcykel er efterhånden blevet den mest traditionelle, når talen falder på el-ladcykler. Den har typisk en kasse foran, som kan indrettes på forskellig vis, så den passer til den enkelte bruger. Det er ofte den lille familie i storbyen, der går efter denne model. Og den er da også perfekt til dette formål, da du let kan kommunikere med børnene, mens du cykler, hvilket resulterer i en hyggelig stund sammen under transporten.


Multi Purpose Ebike (MPE)


En af de el-ladcykler, der i de senere år har vundet indpas, især i byerne, er den såkaldte Multi Purpose Ebike. Dens udseende er meget lig det, vi kender fra traditionelle elcykler. Men Multi Purpose Ebiken har ofte et lille lad foran eller et længere bagagebager. Den kan derfor både anvendes til varer, pendling eller transport af børn.


Ekstraudstyr til el-ladcykler


Som nævnt kan det være en umulig opgave at finde en el-ladcykel, der kan alt på én gang. Men det vigtigste er at finde frem til de funktioner, der passer bedst til dine behov. Og med udgangspunkt i dette kan du customize din el-ladcykel yderligere.


Har du børn, der skal transporteres, kan det være en rigtig god idé at indtænke deres komfort i alle situationer. I Danmark har vi meget skiftende vejr, og dette skal din el-ladcykel kunne imødekomme. Derfor kan du med fordel købe ekstraudstyr, der gør, at din el-ladcykel er klar til alle sæsoner i Danmark. I efteråret kan et regnslag for eksempel være en god investering, så børnene ikke bliver våde undervejs. Omvendt kan det være nødvendigt med et solsejl, når sommeren er på sit højeste.


Du bør også se på selve udformningen og indretningen af ladet/transportkassen. Hvis du skal bruge din el ladcykel til at transportere børn eller dyr, kan det være en fordel at gå efter en model med et lavt indstigningsområde, så børnene let kan kravle ind selv. Her kan det også være en rigtig god idé at indrette kassen med en skridsikker bundmåtte, så børnene ikke falder, når de begiver sig ind i kassen med våde gummistøvler.


Er dine børn meget små, kan du indrette transportkassen med et babysæde, ligesom du kan få hynder til sæderne, så børnene har den bedste komfort under køreturen.


Pas godt på din el-ladcykel


Hvis du ikke har mulighed for at opbevare din el-ladcykel i et cykelskur eller et lignende sted, hvor den kan blive skærmet for vind og vejr, kan det være en fordel at investere i en helgarage eller et cykelovertræk. En helgarage er et overtræk, du kan lægge over cyklen, så den ikke bliver dynget til med sne eller regn. Og det er uden tvivl rarere at begive sig ud på en tør el-ladcykel om morgenen end en, der er våd eller beskidt på grund af vejret og omgivelserne.