Riese & Müller

Riese & Müller

96 resultater
Er du på udkig efter en elcykel af højeste klasse, så skal du ikke kigge længere end Riese & Müller. Hos Ebikecenter har vi et bredt sortiment af elcykler fra Riese & Müller der bl.a. består af citybikes, cargo cykler, ladcykler og speed pedelecs EBIKECENTER | Riese & Müller Experience Store
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 96

Side
pr. side
 1. Riese & Müller Cruiser Mixte City (fodbremse)
  Fra 26.900,00  kr.  
 2. Riese & Müller Cruiser City m. fodbremse
  Fra 26.900,00  kr.  
 3. Riese & Müller Swing3 City
  Fra 26.900,00  kr.  
 4. Riese & Müller Swing3 City
  Fra 26.900,00  kr.  
  Udsolgt
 5. Riese & Müller Cruiser Mixte Urban
  Fra 29.400,00  kr.  
 6. Riese & Müller Cruiser Vario
  Fra 29.400,00  kr.  
 7. Riese & Müller Swing3 Urban
  Fra 29.400,00  kr.  
 8. Riese & Müller Cruiser Urban
  Fra 29.400,00  kr.  
 9. Riese & Müller Cruiser Mixte Vario
  Fra 29.400,00  kr.  
 10. Riese & Müller Swing3 Vario Urban
  Fra 31.000,00  kr.  
 11. Riese & Müller Cruiser Mixte Vario Urban
  Fra 31.000,00  kr.  
 12. Riese & Müller Cruiser Vario Urban
  Fra 31.000,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 96

Side
pr. side

Riese & Müller‘s historie begyndte med to ingeniører, en god idé og en garage i Darmstadt, og Riese & Müller har stort set lige siden grundlæggelsen vundet den ene award efter den anden. Både inden for design og innovation - man kan næsten sige at Riese & Müller lever efter at fremstille morgendagens mest innovative el cykler med passion fra i går.

Danmark's Riese & Müller Experience Store

EBIKECENTER har solgt Riese & Müller elcyklerne i mere end 6 sæsoner - og grundet vores store erfaring inden for elcykler, Bosch ebike systemet og Riese & Müller er vi Danmarks eneste Riese & Müller Experience Store, hvor du finder et stort udvalg af de mange forskellige Riese & Müller elcykler. Hos EBIKECENTER kan du frit prøve en af de mange forskellige elcykler og el ladcykler fra Riese & Müller.

Som Riese & Müller Experience store har vi mere end 15 forskellige Riese & Müller elcykler stående, de repræsentere en eller flere af Riese & Müllers elcykel kategorier. Hos EBIKECENTER kan du prøve Riese & Müller elcykler med ABS, med full affjedering, med remtræk og Speed Pedelecs.

Hvad definerer Riese & Müller

Tre ord opsummerer hele Riese & Müllers elcykel filosofi: “født af overbevisning”.

Riese & Müllers lidenskab for elcykler og innovation - såvel som Riese & Müllers perfektionistiske tilgang dominerer alle detaljer i deres el cykler og Riese & Müllers fokus i deres innovative udvikling af elcykler og el cykel teknologier, såsom deres el ladcykler (Riese & Müller Packster- og Riese & Müller Load-modellerne) og deres kompakte el cykler (Tinker-modellerne), giver os nogle af de bedste elcykler i højeste kvalitet, perfektioneret til den mindste detalje, med avanceret teknologi og banebrydende design. Eller med andre ord “den ægte tyske tekniske færdighed”, som vi alle elsker.

Hver Riese & Müller elcykel repræsenterer en komplet løsning designet og tiltænkt til et specifikt formål, for netop at kunne leverer de bedste køreegenskaber for den største og bedste køre oplevelse. Din tilfredshed er trods alt Riese & Müller største incitament i deres produktion og design af elcykler.

Hos EBIKECENTER anser vi Riese & Müller og deres elcykler til at være en af - hvis ikke den - førende og markedsledende elcykel producent for premium elcykler og foldecykler.

Højt præmieret program

Riese & Müller’s elcykler er synonymt med et godt og omhyggeligt gennemtænkt design, i super høj kvalitet, og Riese & Müller formår at kombinerer æstetik og funktionalitet på en måde, der inspirerer uafhængige og internationalt anerkendte juryer gang på gang, så de årligt tager op til flere awards af en eller anden version - det er både for bedste design, innovation og funktionalitet. Seneste i 2019 (for 2020-sæsonen), har Riese & Müller’s nye Superdelite vundet Eurobike Gold Award, Riese & Müller Multicharger har vundet en Design og Innovations award sammen med den nye Nevo GT. Og det var bare i 2019........i Riese & Müller’s 27 års levetid har de vundet ikke mindre end 26 awards.

Riese & Müller elcykler

Riese & Müller har genopfundet hjulet, med deres konstante optimering af elcyklen, der hele tiden ender ud i fremragende elcykler. For atleter, pendlere, familier, cykelturister, håndværkere og for alle, der bare elsker at cykle. Der er ikke en elcykel for alle - men for alle er der en rigtig elcykel - og for at finde den ideelle cykel hurtigere, står EBIKECENTER klar til at hjælpe dig igennem det lækre Riese & Müller elcykel program.