Raleigh / Winther

Raleigh / Winther

10 resultater

El cykel mærkerne Raleigh og Winther produceres og leveres af HF Christiansen, Danmarks største producent af cykler og elcykler. Både Raleigh og Winther har de sidste 10-12 år lavet elcykler i forskellige varianter, og benytter primært elcykelssystemer fra den Danske virksomhed Promovec og batteriproducenten Viridius.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
 1. Raleigh Darlington
  Fra 12.500,00  kr.  
 2. Raleigh Sussex E1
  Fra 14.900,00  kr.  
 3. Winther Superbe 1
  Fra 14.999,00  kr.  
 4. Winther Easy boarding
  Fra 16.499,00  kr.  
 5. Winther Superbe 2
  Fra 17.499,00  kr.  
 6. Winther Superbe 2
  Fra 17.499,00  kr.  
 7. Raleigh Sussex E2
  Fra 17.900,00  kr.  
 8. Winther Superbe 3
  Fra 21.499,00  kr.  
 9. Winther Superbe 3
  Fra 21.499,00  kr.  
 10. Winther Superbe 4
  Fra 22.999,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side

Dansk design og kvalitet

El cykel mærket Winther produceres og leveres af HF Christiansen, Danmarks største producent af cykler og elcykler. HF Christiansen er et over 100 år gammelt firma, der blev grundlagt i Randers af Hans Frederik Christiansen i 1903. Udover Winther producerer HF Christiansen også mærkerne Raleigh, Avenue, Bike by Gubi, Centurion, MBK, Nishiki og Principia. Raleigh er især kendt for den klassiske Tourist de Luxe, og Winther for deres kvalitets cykler inden for shopping og børne cykler.

Både Raleigh og Winther har de sidste 10-12 år lavet elcykler i forskellige varianter, og benytter primært elcykelssystemer fra den Danske virksomhed Promovec og batteriproducenten Viridius.

Raleigh elcykler

Raleigh er grundlagt i England i 1887 og består af en række almindelige cykler og en række af elcykler - generelt så er alle Raleigh cykler det man kalder "retromoderne" i deres udtryk og design. Raleigh byder bl.a. på den ikoniske Tourist de Luxe ; den karakteristiske Sussex med dobbeltrørs-stel inspireret af gamle Raleigh-tegninger fra 1950'erne ; den elegante Yate, som med sit frontlad letter hverdagens opgaver, samt en række elcykler som Raleigh Darington, Essex og Sussex modellerne - alle lækre designet elcykler til det danske markede og mentalitet.

Raleigh elcykler er af traditionel design og tanke gang Visionen på Raleigh elcykler er at en elcykel skal ligne en almindelig cykel, hvilket indebærer, at den skal være nem og praktisk at anvende - på samme tid som en Raleigh elcykel også skal se godt ud.

Winther elcykler

Winther har leveret kvalitet til det danske cykel folk siden 1932, og er dermed et af de ældste og mest udbredte cykelmærker i Danmark. Mange tænker straks på cykler for hele familien, når de hører navnet Winther cykler, og netop dét er præcis, hvad Winther er! Winther cykler er designet med kvalitet, komfort og funktionalitet for øje. Winther cykler har været en del af Danmarks største cykel og elcykel producent HF Christiansen siden 2006.

Winther elcyklerne har været på markedet siden 2010/2011 og man har altid haft et stilsikkert valg, når de skal have en ny Winther elcykel, med udgangspunkt i den velkendte Winther Superbe elcykel-serie. 

Raleigh og Winther elcykel systemer

Raleigh / Winther elcyklerne finder man primært med motorer fra den danske motorproducent Promovec, som har lavet elcykel systemer siden 2003 (læs mere om Promovec elcykel systemer her). Raleigh / Winther er dog også begyndt at benytte andre elcykel systemer som Bosch centermotorer