Kreidler

Kreidler

1 resultater

Elcykler med minimal vedligeholdelse

Er du på jagt efter en elcykel med så lidt vedligeholdelse som muligt, så tilbyder EBIKECENTER et stort udvalg af Kreidler elcykler, hvor du har mulighed for at vælge en Kreidler elcykel med almindelige kæde - eller opgradere til det vedligeholdelses minimale carbon remtræk. Du finder din Kreidler elcykel med remtræk ved at vælge mærke Kreidler og remtræk i kæde. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
  1. sale
    Kreidler Vitality Eco7 9U Perf Disc
    Fra 20.999,00  kr. Fra 23.399,00  kr.
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side

Hvem er Kreidler?

Kreidler “every day, every way” - kan kort og godt beskrive den lidenskab, entusiasme og det engagement medarbejderne i Kreidler lægger i deres elcykler. 

Alle kender det familie ejet Kreidler - eller har ihvertfald hørt om det - Kreidler startede tilbage i 1888 i Kornwestheim, navngav sig navnlig med sine knallerter og motorcykler, og startede i 1986 med at lave cykler under Kreidler mærket. Alle Kreidler elcykler og cykler produceres i den tyske by Oldenburg, og er den dag idag blevet et synonym med elcykler med stor driftssikkerhed og kvalitet. 

Kreidler elcykler produceres af den familie ejet Cycle Union, som ligeledes producerer elcykler under mærkerne eBikemanufaktur, Rabeneick og det nye el mountainbike Swype. Hertil produceres også almindelige cykler under mærkerne vsfFahrradmanufaktur, Kreidler og Rabeneick.

Kreidler-mærkets elcykler er godt designet efter en nord-tysk mentalitet, hvor kvalitet og design hænger rigtig godt sammen med prisen - et niveau vi hos EBIKECENTER syntes der passer super godt ind i den danske mentalitet og “design ånd”. 

Kreidler producere primært el cykler til 2 kategorier: Trekking og Classic/Citybikes, og opnår i begge kategorier, at kunne tilbyde elcykler til stort set enhvert formål og til favorable priser kontra kvalitet.