Elcykler til herre

Elcykler til herre

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser, når mulighederne for elcykler til herrer skal udforskes. For skal vi bare være ærlige? Det er et slaraffenland uden lige at finde en herre elcykel på Ebikecenter.dk.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 108

Side
pr. side
 1. Pris
  match
  Centurion Basic
  Fra 13.999,00  kr.  
 2. Pris
  match
  Winther Superbe 1
  Fra 14.999,00  kr.  
 3. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Centurion Zero E-Grøn, 55cm, Herrecykel
  Fra 18.999,00  kr. Fra 15.999,00  kr.
 4. Pris
  match
  Gazelle Paris C7 HMB
  Fra 17.499,00  kr. Fra 16.499,00  kr.
 5. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Victoria Tresalo 5, Grå, 53cm
  Fra 25.299,00  kr. Fra 16.999,00  kr.
 6. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Centurion Roadie
  Fra 18.999,00  kr. Fra 16.999,00  kr.
 7. sale
  Pris
  match
  Tilbud; Victoria Tresalo 5, Grå, 58cm
  Fra 25.299,00  kr. Fra 16.999,00  kr.
 8. Pris
  match
  Gazelle Arroyo C7+ HMB
  Fra 20.499,00  kr. Fra 18.499,00  kr.
 9. Pris
  match
  Centurion Dark Image
  Fra 18.999,00  kr.  
 10. Pris
  match
  Centurion Zero E
  Fra 18.999,00  kr.  
 11. Pris
  match
  Gazelle Esprit C7 HMS
  Fra 19.999,00  kr.  
 12. Pris
  match
  Gazelle Orange C7+ HMB
  Fra 20.499,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 108

Side
pr. side

Mulighederne er mange – hvis man da ellers kan formå at begrænse sig til blot én cykel. Man skal jo aldrig gå ned på udstyr.

Hos Ebikecenter.dk finder du et stort udvalg af elcykler til herrer. Vi fører nemlig alt fra klassiske herrecykler, Citybikes, e-MTBs, Speed pedelecs og Compact cykler til mænd. Så uanset om du skal køre downhill på mountainbiketrails i skoven eller skal fyre noget energi af på landevejene, så har vi uden tvivl en elcykel, der matcher dine behov.

Drømmer du om medvind på cykelstierne?

Det var Jacob Haugaard, der i sin tid lovede danskere medvind på cykelstierne. Og i dag er det faktisk muligt at opnå noget, der minder om medvind på cykelstierne. Det føles nemlig, som om man har vinden i ryggen, når man cykler på en herre elcykel.

En herre elcykel har mange fordele. Og er du ikke allerede overbevist om, at en herre elcykel er noget for dig? Så læs med her.

 • For det første letter den dig for dit as og mas, når du forsøger at kæmpe dig op ad bakkerne i morgentrafikken.
 • For det andet er den med til at øge hastigheden på din cykeltur i betragtelig grad. Du slipper derfor for at bruge en masse spildtid i din hverdag, når du kører til og fra arbejde.
 • For det tredje er det en miljøvenlig og økonomisk form for transport.
 • For det fjerde er det godt for den fysiske og mentale sundhed at droppe bilen og hoppe på cyklen i stedet. Det er en gratis form for ekstra motion i hverdagen, der samtidig ikke er så anstrengende, at det kræver fråde ud af munden eller en faretruende høj hjertefrekvens.
 • Alt i alt er elcyklen virkelig en win-win opløftet i anden.

Hvorfor vælge en herre elcykel fremfor en unisex elcykel?

Forskellen på herre- og damecykler skal i høj grad findes i måden, hvorpå stellet et designet. Herrestellet – som også er kendt som diamantstellet – adskiller sig oftest fra både damestellet og unisexstellet ved at have en høj indstigning. Den høje indstigning kan hæmme af- og påstigning hos nogle, men andre finder denne form for indstigning som den mest optimale. Det er i høj grad en smagssag, og du skal gøre op med dig selv, hvilken type du foretrækker.

Hvilken herre elcykel skal du vælge?

Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, når du skal købe ny elcykel, er: ”Hvad skal jeg bruge min elcykel til?”. Når du har fundet frem til svaret på dette spørgsmål, kan du i langt højere grad finde frem til den korrekte elcykel, da du dermed kan udelukke nogle modeller fra dine overvejelser.

Er du mest interesseret i en model, hvor du kan sidde i en oprejst position og slappe af i arme og skuldre, kan du overveje en klassisk model. En bonus ved den klassiske model er, at den er enormt praktisk, ligesom man let kan montere ekstraudstyr som kurve og lignende på den. Den er derfor et oplagt valg, hvis du skal transportere mindre varer, indkøbsposer og lignende.

Hvis det sporty look tiltaler dig, så kan du med fordel gå efter en model blandt de mange varianter af Citybikes, som vi fører på Ebikecenter.dk. Citybiken er – som navnet også antyder – især god i byerne, men samtidig udmærker den sig ved at kunne klare nogle længere ture. Og så kan den køre stærkt! Dette element opnås blandt andet gennem siddestillingen, da man på Citybiken sidder lidt mere foroverbøjet end på eksempelvis den klassiske elcykel. Men du skal ikke frygte, at du skal gå på kompromis med det praktiske element, hvis du vælger en Citybike. Du kan nemlig sagtens montere bagagebærer på din Citybike, så du kan få nogle af de samme egenskaber som hos den klassiske herre elcykel.

Skal du have hjælp til at finde din næste herre elcykel?

Det kan føles som lidt af en jungle, når man skal finde frem til den bedste herre elcykel. Som nævnt handler det om at finde den herre elcykel, der bedst matcher ens behov. Derefter er det ofte muligt at customize cyklen med ekstraudstyr, så du opnår de mest optimale betingelser.

Har du svært ved at finde frem til den helt rette herre elcykel til dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står nemlig klar med råd og vejledning, hvis du skulle få brug for hjælp.