Elcykler til damer

Elcykler til damer

Danmark er en af verdens førende cykelnationer. Og mange af os fravælger bilen til fordel for cyklen, når vi skal tilbagelægge turen til og fra arbejdet. Desværre er det ikke alt, der er lige fornøjeligt ved cykelturen om morgenen.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 105

Side
pr. side
 1. Centurion Basic
  Fra 13.999,00  kr.  
 2. Raleigh Sussex E1
  Fra 14.999,00  kr.  
 3. Winther Superbe 1
  Fra 14.999,00  kr.  
 4. Winther Easy boarding
  Fra 16.499,00  kr.  
 5. Gazelle Paris C7 HMB
  Fra 17.499,00  kr.  
 6. Centurion Helium
  Fra 17.499,00  kr.  
 7. Winther Superbe 2
  Fra 18.499,00  kr.  
 8. Raleigh Sussex E2
  Fra 18.999,00  kr.  
 9. Centurion Roadie
  18.999,00  kr.  
 10. Centurion Zero E
  Fra 18.999,00  kr.  
 11. Gazelle Orange C310 HMB
  Fra 19.000,00  kr.  
 12. Gazelle Paris C7+ HMB
  Fra 19.500,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 105

Side
pr. side

Er du en af dem, der finder de stejle bakker trøstesløse og er træt af at møde ind på arbejdet med anstrengelserne malet i dit ansigt? Så er dame elcykel formentligt det helt rette valg for dig.

For med en dame elcykel får du nemlig en ekstra håndsrækning på cykelturen, så du kan spare lidt på kræfterne. Her vil en hjælpemotor nemlig stå for en stor del af arbejdet og give dig et ekstra powerboost, så cykelturen føles mindre hård. Også selvom du cykler op ad stejle bakker eller bevæger dig ud i rygende modvind. Faktisk vil du med hjælp fra en elmotor ikke alene få lidt ekstra kræfter. Du vil også kunne tilbagelægge længere strækninger på kortere tid.

Ofte bliver betegnelsen damecykel anvendt om cykler med lav indstigning. Men mange modeller er i virkeligheden unisex-modeller, da det oftest er mere et spørgsmål om kørselspræferencer end om design af stel. Og her udmærker den såkaldte damemodel sig ved at have særligt fokus på komforten hos brugeren.

Find din næste dame elcykel hos Ebikecenter.dk

Du vil uden tvivl kunne finde din næste dame elcykel på Ebikecenter.dk. Vi fører nemlig et stort udvalg af dame elcykler til folk, der har brug for et lille ekstra skub. Du finder mange forskellige modeller, eksempelvis el Citybikes, el ladcykler og el mountainbikes fra anerkendte mærker som Raleigh, Winther og Gazelle på vores side.

Det er først og fremmest et spørgsmål om at finde den model, der passer bedst til dig og dine behov. Derfor bør du inden dit køb af en ny elcykel klarlægge, hvad dine behov er. Har du først og fremmest brug for en cykel, hvor du kan transportere børnene rundt i byen? Så kan du med fordel gå efter en el ladcykel.

Er du omvendt mere afhængig af at kunne opnå hurtig fart og tilbagelægge længere distancer på kortere tid, vil en Citybike måske være at foretrække. Her kan du desuden montere en bagagebærer, så du også kan inkorporere mere praktiske elementer på din Citybike. Du kan læse mere om ekstraudstyr til elcykler her.

Mange kvinder foretrækker en elcykel med lav indstigning, hvilket gør det let at stige af og på cyklen. I sådanne tilfælde er det værd at gå efter en elcykel i en klassisk model. På disse modeller vil du også ofte opleve, at sadlen er placeret således, at man samtidig får en mere oprejst stilling. Her er der også ofte plads til at montere en stor cykelkurv, hvilket mange finder praktisk, da man derved kan transportere varer og lignende uden at blive generet af dem.

Hvis du fortrinsvis påtænker at bruge din elcykel i fritiden eller som et supplement til din træning, kan du med fordel gå efter en el mountainbike. Her kan du få en masse hjælp til at gøre træningen sjovere, men samtidig kan du sagtens benytte el mountainbiken ude på landevejene, eller når du skal til og fra arbejde.

Hvilken dame elcykel skal du vælge?

Når man skal vælge den helt rigtige dame elcykel, handler det i høj grad om præferencer i forhold til kørestil og formålet. Vi har gjort det let for dig at finde den rigtige dame elcykel i vores sortiment. Du kan blot indsnævre dine søgekriterier, hvorefter vores oversigt vil filtrere de bedste muligheder frem til dig.

Er du i tvivl om, hvilken dame elcykel du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaringer med elcykler og er trænede i at spore os ind på dine behov. Vi vil derfor kunne guide dig i retningen af den helt rigtige dame elcykel til dig, som matcher dine behov bedst muligt. Du er desuden også velkommen til at besøge vores showroom og opleve de mange modeller, vi har på lager.

Men vi tør godt love dig for, at uanset hvilken dame elcykel du vælger, så vil du kunne tilbagelægge længere distancer på kortere tid. Og det er helt uden at få sved på panden.