Elcykler til mænd

Elcykler til mænd

91 resultater

Elcykler til herrer

Når det kommer til herrecykler, så er der næsten ingen begrænsning på hvad du kan få. Uanset om du er på udkig efter en klassisk cykel til når du skal ud og cykle en tur, en citybike fordi du er til det sporty look, en speed pedelec til at erstatte bilen til og fra arbejde, eller en e-MTB til når du skal ud og opleve skoven og alt hvad naturen har at byde på så har vores leverandører specialudviklet stellene på deres elcykler så de passer perfekt til mænd. Herrestellet som også er kendt som et diamant stel adskiller sig oftest fra damestellet og unisex stel ved at have en høj indstigning. Hos Ebikecenter har vi alt fra klassiske herrecykler, citybikes, e-MTBs, speed pedelecs og compact cykler til mænd. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 91

Side
pr. side
 1. Winther Superbe 3
  Fra 12.999,00  kr.  
 2. Winther Superbe 1
  Fra 12.999,00  kr.  
 3. sale
  Moustache Friday 28.1
  Fra 18.000,00  kr. Fra 21.499,00  kr.
 4. Moustache Samedi 28.1
  Fra 15.999,00  kr.  
 5. Gazelle CityGo C7 HMS
  Fra 17.499,00  kr.  
 6. Gazelle Paris C7+ HMB
  Fra 17.499,00  kr.  
 7. Kreidler Vitality Eco3 7IF A+
  Fra 17.500,00  kr. Fra 19.299,00  kr.
 8. Gazelle Orange C7 HMB
  Fra 18.499,00  kr.  
 9. Raleigh Essex E
  Fra 18.999,00  kr.  
 10. Gazelle Orange C7 HMS
  Fra 18.999,00  kr.  
 11. Gazelle Orange C7+ HMB
  Fra 18.999,00  kr.  
 12. Gazelle Arroyo C7+ HMB
  Fra 18.999,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 91

Side
pr. side

Hvad er du på udkig efter?

Vi tilbyder et bredt udvalg af elcykler til mænd. Når du er på udkig efter en ny elcykel er den første tanke du skal gøre dig derfor ”hvad skal jeg bruge elcyklen til?”.

Hvis du er på udkig efter en cykel hvor du sidder mere oprejst i sadlen og du kan slappe af i skulderne og armene når du er ude og cykle, så kan det være du skal overveje en klassisk cykel. En bonus ved klassiske cykler er også at de typisk kan have en kurv monteret foran hvilket kan gøre transport af f.eks. indkøbsposerne lidt nemmere. Klassiske cykler er godt egnet til den behagelige cykeltur i et moderat tempo hvor det nødvendigvis ikke er destinationen der er i fokus men derimod oplevelserne på rejsen.

Hvis du er til det lidt mere sporty look, så er citybiken et godt alternativ. Det ligger i navnet at denne type elcykel er god til at cykle i byen med, men citybikes er også gode til at cykle lidt længere ture på, da man i siddestillingen bliver lidt mere fremoverbøjet mod styret hvilket er gør det nemmere at få mere fart på end ved en klassisk cykel. I dag kan citybikes kan også fås med bagagebærer hvilket gør at cyklen sagtens kan bruges til at cykle til og fra arbejde da man kan montere cykeltasker på cyklen. Citybikes til mænd kommer med det kendte diament stel som er kendetegnet ved at have højere indstigning end damestellet eller cykler med lavindstigning.

Hvis du er på udkig efter en cykel til de lange ture til og fra arbejde, eller bare er på udkig efter en elcykel der bringer dig hurtigere fra A til B, så er vores speed pedelecs det oplagte valg. Med en speed pedelec får du en cykel der kan køre op til 45 km/t hvilket gør den til den perfekte cykel til at erstatte bilen som det primære transportmiddel til og fra arbejde.

Skal du ud og nyde naturen og skoven, så har vi også et udvalg af lækre e-MTB som kan sørge for at du uden problemer kan fræse rundt i skoven uden at tænke på om benene kan klare alle de stejle bakker. 

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du nemt og hurtigt booke en prøvetur på vores hjemmeside.

Elcykel entusiaster

Her hos Ebikecenter elsker vi elcykler. Vi har udelukkende solgt elcykler siden 2012 og har gennem tiden tilegnet os en masse ekspertise omkring elcykler og hvordan de fungerer. Vores topprioritet er at du som kunde får en elcykel som du vil bringe dig en masse glæde og livskvalitet når du er ude og cykle. Hvis du stadig er i tvivl omkring hvad du skal vælge så kan du prøve at læse nogle af vores guides, eller også skal du være mere end velkommen til at kontakte os og skal vi nok hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du burde have.