Elcykler til damer

Elcykler til damer

94 resultater

Elcykler til damer

Damecykler kommer i mange forskellige udgaver og uanset om du er på udkig efter en klassisk cykel til når du skal ned og handle, en citybike til de lidt længere ture, en speed pedelec til at erstatte bilen til og fra arbejd, eller en e-MTB til når du skal ud og opleve skoven så har vores leverandører specialudviklet stellet så det passer til damer. Damestellet som også er kendt som et trapez stel adskiller sig oftest fra herrestellet ved at have en lavere indstigning.  Hos Ebikecenter har vi alt fra klassiske damecykler, citybikes, e-MTBs, speed pedelecs og compact cykler til damer. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 94

Side
pr. side
 1. Raleigh Darlington
  Fra 9.999,00  kr.  
 2. Winther Superbe 1
  Fra 12.999,00  kr.  
 3. Raleigh Sussex E1
  Fra 12.999,00  kr.  
 4. Winther Easy boarding
  Fra 13.999,00  kr.  
 5. Gazelle Paris C7 HMB
  Fra 15.499,00  kr.  
 6. Moustache Samedi 28.1 Open
  Fra 15.999,00  kr.  
 7. Winther Superbe 2
  Fra 15.999,00  kr.  
 8. Winther Superbe 3
  Fra 17.499,00  kr.  
 9. Gazelle CityGo C7 HMS
  Fra 17.499,00  kr.  
 10. Gazelle Miss Grace C7 HMB
  Fra 17.999,00  kr.  
 11. Gazelle Heavy Duty C7 HMB
  Fra 17.999,00  kr.  
 12. Gazelle Orange C7 HMB
  Fra 18.499,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 94

Side
pr. side

Hvad er du på udkig efter?

Vi tilbyder som sagt et bredt udvalg af elcykler til damer. Så den første tanke du skal gøre dig når du begynder at kigge efter en ny elcykel, er hvad du skal bruge elcyklen til?

Hvis du er på udkig efter en cykel hvor du sidder mere oprejst i sadlen og du kan slappe af i skulderne og armene når du er ude og cykle, så skal du nok kigge på en klassisk cykel. Stellet på klassiske cykler er typisk også med lav indstigning hvilket gør det dejlig nemt at stige af og på cyklen.

En bonus ved klassiske cykler er også at de typisk kan have en dejlig stor kurv monteret foran hvilket kan gøre transport af f.eks. indkøbsposerne lidt nemmere.

Hvis du er til det lidt mere sporty look, så er citybiken også et godt alternativ. Det ligger i navnet at denne type elcykel er god til at cykle i byen med, men cyklen er også god at cykle lidt længere ture med, da man i siddestillingen bliver lidt mere fremoverbøjet mod styret hvilket er gør det nemmere at få mere fart på end ved en klassisk cykel. Citybikes kan også fås med bagagebærer hvilket gør at man kan tilkøbe sig cykeltasker der kan monteres på bagagebæret. Citybikes til kvinder kommer typisk med det kendte trapez stel som er kendetegnet ved at have en lidt lavere indstigning en herrestellet.

Hvis du er på udkig efter en cykel til de lange ture til og fra arbejde, eller bare er på udkig efter en elcykel der bringer dig hurtigere fra A til B, så er vores speed pedelecs det oplagte valg. Med en speed pedelec får du en cykel der kan køre op til 45 km/t hvilket gør den til den perfekte cykel til at erstatte bilen som det primære transportmiddel til og fra arbejde.

Skal du ud og nyde naturen og skoven, så har vi også et udvalg af lækre e-MTB som kan sørge for at du uden problemer kan fræse rundt i skoven uden at tænke på om benene kan klare alle de stejle bakker. 

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du nemt og hurtigt booke en prøvetur på vores hjemmeside.

Elcykel entusiaster

Her hos Ebikecenter elsker vi elcykler. Vi har udelukkende solgt elcykler siden 2012 og har gennem tiden tilegnet os en masse ekspertise omkring elcykler og hvordan de fungerer. Vores topprioritet er at du som kunde får en elcykel som du vil bringe dig en masse glæde og livskvalitet når du er ude og cykle. Hvis du stadig er i tvivl omkring hvad du skal vælge så kan du prøve at læse nogle af vores guides, eller også skal du være mere end velkommen til at kontakte os og skal vi nok hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du burde have.