Elcyklen til dig

Elcyklen til dig

229 resultater

Elcyklen til dig

At finde sin nye elcykel er ikke altid en let opgave. Det kan være en stor investering og der findes mange variationer og kombinationer man kan vælge, hvilket kan gøre det svært at vide hvad der passer bedst til dig og dine behov. Før du træffer dit valg omkring hvilken en elcykel det skal være, bør du gøre dig overvejelser omkring hvad præcis du skal bruge den til.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 229

Side
pr. side
 1. Moustache Samedi 27 Xroad FS 5
  Fra 35.999,00  kr.  
 2. Moustache Samedi 27 Xroad FS 3
  Fra 31.999,00  kr.  
 3. Moustache Samedi 27 Xroad 7 Open
  Fra 34.499,00  kr.  
 4. Moustache Samedi 27 Xroad 7
  Fra 34.499,00  kr.  
 5. Moustache Dimanche 29.5 Gravel ebike
  Fra 35.999,00  kr.  
 6. Moustache Dimanche 29.3 Gravel ebike
  Fra 30.499,00  kr.  
 7. Moustache Samedi 27 Xroad 5 Open
  Fra 29.999,00  kr.  
 8. Moustache Samedi 27 Xroad 5
  Fra 29.999,00  kr.  
 9. Moustache Samedi 27 Xroad 3
  Fra 25.999,00  kr.  
 10. Moustache Samedi 27 Xroad 3 Open
  Fra 25.999,00  kr.  
 11. Moustache Samedi 27 Xroad 2
  Fra 22.299,00  kr.  
 12. Moustache Samedi 27 Xroad 2 Open
  Fra 22.299,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 229

Side
pr. side

Hvad er det bedste for dig?

Det er vigtig at du har i mente hvor mange kilometer du skal køre hver dag samt hvor megen vedligeholdelse du er villig til at lave selv. En elcykels primære formål skal gerne være med til at højne din glæde ved at cykle så derfor er det vigtigt at finde det som passer bedst til det du er på udkig efter.  Hos Ebikecenter har vi derfor prøvet at gøre det nemmere for dig at finde din næste elcykel ved at dele det op i kategorier så det bliver mere overskueligt at finde hvad man er på udkig efter, hvad enten det er en herrecykel, damecykel eller en cykel der er optimal til daglig kørsel. 

Elcykler til mænd og kvinder

Hvad enten du er på udkig efter en klassisk hverdagscykel til når du skal ned og handle, en Citybike til når du føler dig lidt mere sporty, en speed pedelec til at erstatte bilen i transporten til og fra arbejde, eller en eMTB til når du skal ud og opleve naturen så har vi her hos Ebikecenter noget for dig. Du kan både få elcykler med de klassiske herrestel og damestel som man kender det, men der er også mulighed for at få elcykler med det praktiske elcykler med lav indstigning, så man man ikke skal bekymre sig om at man ikke er lige så smidig som man var engang.

Hverdagscykler

Her er der tale om elcyklen der er perfekt egnet til den daglige kørsel. Hvad menes der så når man taler om hverdags cykel, for er alle cykler i princippet ikke en hverdags cykel hvis man bruger den hver dag? Når vi hos Ebikecenter taler om en hverdagscykel så tænker vi på en elcykel som man hopper på når man skal ned og shoppe, skal over og besøge vennerne, eller skal ud og cykle kortere distancer. Der er altså typisk tale om en cykel med 3 til 7 indvendige gear, alternativt med en fodbremse og hvor stillingen man sidder i er mere oprejst. Hverdagscykler kan selvfølgelig fås i herre stel, dame stel og som lav indstigning. 

Køb den cykel der giver dig størst glæde når du cykler

Hvad er så det vigtigste når du skal købe din nye elcykel? Det er selvfølgelig at du bliver glad hver gang du sætter dig op på den og begynder at trille derud af. Uanset om du overvejer at købe en klassisk hverdags elcykel til at cykle til og fra arbejde, eller om du overvejer en speed pedelec til at cykle rundt i din fritid, så skal du altid huske at vælge med hjertet, for så sikrer du dig at du vil forblive glad for cyklen mange år ud i fremtiden. Hvis du efter at havde kigget på vores hjemmeside, stadig er i tvivl så skal du være mere end velkommen til at booke en prøvetur på den ønskede cykel, komme forbi vores butik og tage en snak med vores personale, eller kontakt os og blive klogere på hvad der kunne være det bedste valg for dig.