El Mountainbike

El Mountainbike

10 resultater

Når turen i skoven skal være sjovere - så hopper man på en el mountainbike, hvor du har de samme features som ved en almindelig mountainbike, der er blot tilføjet et batteri og en motor, der er placeret i cyklens krank. På trods af dette har el mountainbikes let design, hvor batteriet oftest er er integreret i elcyklens skrårør, så det ikke er i vejen, når du cykler, og så du altid har det optimale tyngdepunkt i håndteringen af din el mountainbike. 

De elektriske mountainbikes kan som de almindelige mountainbikes fås som Hardtail og Full-Suspension mountainbikes, alt efter hvor megen affjedring du kræver. El mountainbikes er primært designet til brug på MTB-spor og grusstier, men kan sagtens benyttes på landevejen, som f.eks. pendlercykel, hvor både tyske Riese & Müller og franske Moustache har et super spændende program.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
 1. sale
  Moustache Friday 27 FS 5
  Fra 26.000,00  kr. Fra 34.499,00  kr.
 2. Moustache Samedi 27 Xroad FS 3
  Fra 31.999,00  kr.  
 3. Moustache Friday 27 FS 5
  Fra 34.499,00  kr.  
 4. Moustache Samedi 27 Xroad FS 5
  Fra 35.999,00  kr.  
 5. Moustache Samedi 27 Xroad FS 7
  Fra 39.999,00  kr.  
 6. Moustache Friday 27 FS 7
  Fra 39.999,00  kr.  
 7. Riese & Müller Delite Mountain Touring
  Fra 49.400,00  kr.  
 8. Riese & Müller Superdelite Mountain Touring
  Fra 59.200,00  kr.  
 9. Riese & Müller Delite Mountain Rohloff
  Fra 64.100,00  kr.  
 10. Riese & Müller Superdelite Mountain Rohloff
  Fra 72.400,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side

Kom hurtigt frem i terrænet på en el mountainbike!

En af de hele store trends inden for mountainbikes - er lige som alt andet med el: el mountainbike: Flere og flere får øjnene op for alle dé sjove muligheder en el MTB kan give - du kan nemt tage de stejle bakker, som du måske ville have undveget på en traditionel skov-cykel. Og så fordi du har en motor på - så får du det dobbelt så sjovt, når du tager bakken igen….eller kører meget længere end du plejer. Det bliver sjovere og mere udfordrende at cykle i terrænet med en el mountainbike.

El mountainbike? er det snyd!

Hvis du er vild med at køre i skoven eller køre i terræn, og bare skal have en sjovere tur så er en el MTB det ideelle valg. En el mountainbike virker på samme måde som din traditionelle mountainbike - dog har du et lille boost op til 25 kmt når du træder i pedalerne - du får stadig motionen, da du bare kører 2 runder ellers så tager du også en tur imorgen….fordi den tekniske udfordring er sjovere end før når svingene “hopper” ud foran dig.

En el mountainbike kan benyttes til alle formål

Hos EBIKECENTER kan vi ikke se andet end de mange gode grunde til at anskaffe sig en el Mountainbike - hovedsageligt fordi du kan nemt bruge din nye el mtb til alle formål. Den er helt perfekt hvis du vil tage din el mountainbike ud på tur på en af Danmarks mange MTB spor rundt i landet - så hjælper den dig frem, rundt….2 gange….og hjem igen efter en sjov tur. Samtidig kan du også tage el mountainbiken til og fra arbejde eller skole…især når det blæser. El mountainbiken hjælper dig med at undgå at du møder på arbejde eller i skole gennemblødt af sved. På samme tid sparer du også en masse benzinpenge og lign. Nup en el mountainbike og vær god ved dine omgivelser….og dig selv.