Cargo og Ladcykler

Cargo og Ladcykler

53 resultater

Der findes mange løsninger for Urban Smart Mobility - men en af dem der næsten altid vendes tilbage til er el ladcyklen. Og det er der en årsag til - det vurderes at over 50% af al transport i storbyer kan håndteres med en el ladcykel - det er uanset om det er el ladcykler til familien eller om det er den fikse til udbringning - eller en af de nye MPE’er (Multi Purpose Ebike). Uanset om du er efter den bæredygtig livsstil, fitness eller omkostningsbesparelser, så er der mange gode grunde til at vælge en ladcykel med el - der er efterhånden så mange forskellige løsninger af el ladcykler med hver deres formål for øje.

Hos EBIKECENTER er vi specialist i el cykler og har stort fokus på at finde kvalitets el ladcykler, hvor du får den bedste oplevelse i kvalitet, formål og drift - og bedst “value for money”. Det er uagtet om det er til transport af din børn eller om det er til kaffe el ladcyklen. Vi hjælper dig med at finde rundt i junglen af el ladcykel modeller og alt det udstyr du har brug for.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 53

Side
pr. side
 1. Riese & Müller Multicharger GT Mixte Rohloff HS
  Fra 52.600,00  kr.  
 2. Riese & Müller Multicharger GT Rohloff HS
  Fra 52.600,00  kr.  
 3. Riese & Müller Multicharger GT Rohloff
  Fra 49.400,00  kr.  
 4. Riese & Müller Multicharger GT Mixte Rohloff
  Fra 49.400,00  kr.  
 5. Riese & Müller Load 75 Rohloff HS
  Fra 68.600,00  kr.  
 6. Riese & Müller Load 75 Rohloff
  Fra 63.700,00  kr.  
 7. Riese & Müller Load 60 Rohloff HS
  Fra 67.000,00  kr.  
 8. Riese & Müller Load 60 Rohloff
  Fra 62.000,00  kr.  
 9. Urban Arrow Tender 2500 Flatbed
  Fra 72.299,00  kr.  
 10. Urban Arrow Tender 1500 Flatbed
  Fra 70.399,00  kr.  
 11. Urban Arrow Tender 1000 Flatbed
  Fra 66.499,00  kr.  
 12. Urban Arrow Flatbed XL Performance CX m. Zee
  Fra 45.899,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 53

Side
pr. side

Hvorfor skal du vælge en ladcykel?

De fleste el ladcykler der sælges er typisk til transport af børn, da det er en sikker og komfortable måde hvorpå, du kan transportere dine børn og samtidig med, at du kan få en hyggelig stund sammen. Ofte ser vi at det er som et supplement til - hvis ikke en erstatning for - bilen, da el ladcyklen også er en billigere løsning og samtidig skånsom for miljøet. 

Så hvis du ikke har 30-40 km og har et ønske om mere nærvær med din familie under transport eller bare har behov for noget mere plads under cykel turen - så skal man vælge en el ladcykel. Med en el ladcykel hvor fokus er på kvaliteten, køreegenskaberne samt driftsstabiliteten, vil du hurtigt opleve, at du føler dig tryg og komfortabel - uanset om du kører med og uden børn / varer ladet af din el ladcykel.

Ladcykel med motor og special-ladcykler

Hvis man kører rundt i byerne og har et større behov for at transportere børn, varer eller andre ting, så kan en ladcykel med motor være et rigtigt godt alternativ til bilen - det kan for eksempel være som postbud, gartner eller kørende bod. En ladcykel med motor hjælper dig til at komme hurtigere og nemmere rundt i store områder - i forhold til en traditionel ladcykel, der hurtigt kan være tung og hård på lange strækninger og op ad bakker. Med en ladcykel med motor kan du komme nemt rundt uden at skulle tænke på parkering og benzin, og du vil samtidig få rørt dig og få frisk luft i hverdagen - og så er der samtidig langt færre omkostninger forbundet med at købe en ladcykel med motor. En el ladcykel kan indrettes efter mange behov og du kan få løsninger hvor der er god opbevaringsplads til udstyr, pakker, varer og andre genstande - dermed kan man (inden for mange forskellige brancher) med fordel benytte en ladcykel med motor.

Forskellige el ladcykel typer

Når du er på jagt efter en el ladcykel, så er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvilken type man skal have. I den forbindelse kan man med fordel overveje hvad man skal bruge en el ladcykel til, hvilke opgaver den skal opfylde, om den skal være 2- eller 3- hjulet el ladcykler, hvilket form for lad/kasse den skal have også videre. Der er fordele og ulemper for hver type af el ladcykler - og ikke nogen universal el ladcykel der kan det hele. Man kan med fordel opdele el ladcykler i 3 typer. 

2-hjulet el ladcykel / Long John el ladcykler

En af de mere oversete typer af ladcykler, da de kræver lidt mere til vending i brugen, men efter få dages brug så har man fået det ind under huden, og efterfølgende har en af de bedste former for el ladcykler. Her har du lidt af den traditionelle cykel fornemmelse, og lige så smal som en almindelig elladcykel, dog med lidt længere styring. 

3-hjulet el ladcykel

Den efterhånden “traditionelle” el ladcykel man tænker på når man siger el ladcykel. Typisk med kasse foran og forskellige former for indretning - ofte specielt tiltænkt til den lille familie. Formidabel hvis man har masser af plads og tid på cykelstierne. 

Multi-purpose-ebike (MPE)

En sjov type af “el ladcykler” der de senere år er blevet mere og mere populære i byerne. Det er typisk “almindelig” udseende elcykler, enten med et lille lad foran eller længere bagagebærer, hvor der er tænkt på praktiske, funktionelle og smarte elcykel løsninger. De kan tit bruges til både varer, pendling eller børn.