Raleigh elcykel

Raleigh elcykel

El cykel mærket Raleigh produceres og leveres af HF Christiansen, Danmarks største producent af cykler og elcykler. Det anerkendte mærke Raleigh har de sidste 10-12 år lavet elcykler i forskellige varianter, og benytter primært elcykelssystemer fra den Danske virksomhed Promovec og batteriproducenten Viridius.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
  1. Raleigh Sussex E1
    Fra 14.999,00  kr.  
  2. Raleigh Sussex E2
    Fra 18.999,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side

Dansk design og kvalitet

El cykel mærket Raleign produceres og leveres af HF Christiansen, Danmarks største producent af cykler og elcykler. HF Christiansen er et over 100 år gammelt firma, der blev grundlagt i Randers af Hans Frederik Christiansen i 1903. Udover Raleigh producerer HF Christiansen også mærkerne, Winther, Avenue, Bike by Gubi, Centurion, MBK, Nishiki og Principia. Raleigh er især kendt for den klassiske Tourist de Luxe, og Winther for deres kvalitets cykler inden for shopping og børne cykler.

Både Raleigh og Winther har de sidste 10-12 år lavet elcykler i forskellige varianter, og benytter primært elcykelssystemer fra den Danske virksomhed Promovec og batteriproducenten Viridius.

Raleigh elcykler

Raleigh er grundlagt i England i 1887 og består af en række almindelige cykler og en række af elcykler - generelt så er alle Raleigh cykler det man kalder "retromoderne" i deres udtryk og design. Raleigh byder bl.a. på den ikoniske Tourist de Luxe ; den karakteristiske Sussex med dobbeltrørs-stel inspireret af gamle Raleigh-tegninger fra 1950'erne ; den elegante Yate, som med sit frontlad letter hverdagens opgaver, samt en række elcykler som Raleigh Darington, Essex og Sussex modellerne - alle lækre designet elcykler til det danske markede og mentalitet.

Raleigh elcykler er af traditionel design og tanke gang Visionen på Raleigh elcykler er at en elcykel skal ligne en almindelig cykel, hvilket indebærer, at den skal være nem og praktisk at anvende - på samme tid som en Raleigh elcykel også skal se godt ud.

Raleigh elcykel systemer

Raleigh elcyklerne finder man primært med motorer fra den danske motorproducent Promovec, som har lavet elcykel systemer siden 2003 (læs mere om Promovec elcykel systemer her). Raleigh er dog også begyndt at benytte andre elcykel systemer som Bosch centermotorer