Harley Davidson

Harley Davidson

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
 1. Pris
  match
  Harley Davidson Mosh City Singlespeed
  Fra 26.996,00  kr.  
 2. Pris
  match
  Harley Davidson Rush City Step Through
  Fra 35.995,00  kr.  
 3. Pris
  match
  Harley Davidson Rush City Automatic
  Fra 36.995,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side

Harley-Davidson elcykler

Harley Davidson elcyklen er en hyldest til den ældste Harley-Davidson motorcykel fra 1903, og derfor har cyklen fået navnet “Serial number one”, som også var navnet på den ikoniske maskine fra 1903. Harley Davidson er en premium elcykel fyldt med specielle features, og enestående stil, som gør at du helt sikkert vil skille dig ud i bybilledet. Book en tid til en prøvetur!

Harley-Davidson: På cykelstien med stil

Harley-Davidson er både en anerkendt og ikonisk motorcykelproducent, og man kan derfor forvente elcykler af samme kaliber!

Serie 1's debut-line-up spænder over fire elcykler, hvoraf du finder de 3 her hos Ebikecenter. De falder ind under kategorien City, målrettet til bypendlere, og almindelige cyklister. 

"Fra den agile MOSH/CTY, den ultimatice urbane playbike, til vores fuldt egnede RUSH/CTY-modeller, som leverer tre niveauer af premium-funktioner, bringer serial 1 Harley-Davidsons produktudviklingsevner i verdensklasse til moderne pendlere og fritidscyklister" siger Aaron Frank, Brand director for Serial 1 cycle company.

Udformet ved hjælp af den mest avancerede cykelteknologi i verden, kan serien prale af en række funktioner, bla. 

 • Let og stærk hydroformet aluminiumsramme
 • Slanke integrerede batterier
 • Brose mellemmonterede motorer
 • Støjsvage og vedligeholdelsesfrie Gates carbon drivremme
 • Enviolo AUTOMATIQ intelligent autumatgearkasse (udvalgte modeller)Integreret LED lys

Ekstra udstyr til din Harley-Davidson elcykel

En stor del af ens cykelglæde er også at man føler sig godt tilpas når man cykler, og her hjælper det virkelig at man har det helt rigtige udstyr, til at matche din Harley Davidson elcykel. Hvad enten der er tale om en ny cykelhjelm, nyt cykeltøj, en taske til din computer så har vi hos Ebikecenter noget som kan opfylde dine behov. Du kan se hele vores sortiment her på vores hjemmeside eller komme ned i vores showroom i Lyngby eller Skovlunde, så står en af vores elcykel eksperter klar til at hjælpe dig.

Husk også at sikre din Harley Davidson bedst muligt. Se hele vores store sortiment af cykellåse her.