Conway

Conway

Den tyske cykelproducent Conway fra 1993 er kendt for deres brede udvalg af kvalitetsrige cykler i ny moderne designs, som dækker enhver smag. Med deres sporty E-citybikes og E-mountainbikes har de gennem de seneste år formået at skabe stor køreglæde hos forbrugerne på hjemmemarkedet.


Til en fair pris får du en Conway elcykel specialiseret efter dine behov, hvad end du skal gennem indre by, ud på de hullede landeveje eller en tur ud i skovens hårde terræn. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
 1. Pris
  match
  Conway Cairon S 2.0 500
  Fra 22.499,00  kr.  
 2. Pris
  match
  Conway Cairon S 2.0 500
  Fra 22.499,00  kr.  
 3. Pris
  match
  Conway Cairon TF 1.7
  Fra 22.499,00  kr.  
 4. Pris
  match
  Conway Cairon S 4.0
  Fra 32.999,00  kr.  
 5. Pris
  match
  Conway Xyron S 2.9
  Fra 37.199,00  kr.  
 6. Pris
  match
  Conway Xyron S 5.9
  Fra 49.999,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side

Conway

Hvordan kan du slippe for morgentrafikken? Hvordan kan du komme hurtigt og nemt fra A til B, uden at være gennemblødt af sved når du kommer frem? Det kan du selvfølgelig, hvis du vælger en elcykel i stedet for bilen. Og en conway elcykel kunne være et godt alternativ.

Conway laver elcyklertil ethvert behov, om det så er E-citybikes eller E-mountainbikes du har brug for. Conways e-citybikes er designet til at sikre den bedste mobilitet og vil være din bedste ven uanset, om du pendler til arbejde eller er på vej til supermarkedet. De er oftest udstyret med skærme, bagagebære og komponenter der kræver meget lidt vedligeholdese. Med en e-mountainbike kan du cykle flere spor på mindre tid og bruge længere tid på din cykel, før du bliver træt! Det er muligt takket være den kraftfulde Bosch motor og det integrerede batteri. En e-MTB er det rette valg til at opdage nye spor eller til dig der gerne vil have en sporty cykel.

Med en Conway får du en effektiv og komfortabel elcykel, som skåner både ryg, lænd og arme når du er ude på vejene. Udover cyklernes komfort, tilbyder Conway også kvalitetskomponenter i top med punkterfri dæk fra KENDA, installerede Sram Eagle gear, samt elmotor fra det velkendte mærke Bosch. Alt dette skal være med til at give dig den bedste kørselsoplevelse. 

Cyklernes ydeevne spejler sig også i deres sporty og rå look. Udover de forskellige komponenter, så besidder Conway cyklerne et behageligt sæde, som giver dig en behagelig køreoplevelse hvorend din cykeltur går hen.

Bosch Smart System

Ved køb af en Conway elcykel får du det nyeste Bosch Smart System inkluderet, som giver dig flere muligheder og den bedste køreoplevelse. Med eBike flow-appen skabes hele tiden nye muligheder og funktioner med alt fra ruteplanlægning, e-Bike cykel alarm og navigationsdisplay. Den høje grad af digitalisering skal være med til at gøre din køreoplevelse nemmere og mere effektiv! 

Prismatch og rådgivning på din Conway hos Ebikecenter

Hos EBIKECENTER tilbyder vi prismatch på alle vores elcykler, og det samme gælder for din Conway. Vi matcher derfor prisen, hvis du skulle finde cyklen billigere et andet sted. 

Har du spørgsmål om Conway, eller er du i tvivl om hvilken model der ville passe bedst efter dine behov, så står vi klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Besøg derfor endelig en af vores butikker i Lyngby eller Skovlunde, eller kontakt os telefonisk på +45 32 21 22 02 på hverdage mellem 12-17:30, og lørdage i tidsrummet 10-15.