Elcykler

Elcykler

241 resultater

Man kan næsten ikke være i tvivl - Elcyklen er blevet meget populær, og du møder kommer flere og flere på cykelstien. Det er ingen skam at bruge en elcykel - uanset om du er 25, 45 eller 65 - EBIKECENTER har elcykler til de fleste aldersgrupper og formål. Du har rigtig mange fordele ved at vælge elcyklen som transportmiddel - elcyklen er et effektivt transport middel, der er sundt for dig, det skåner miljøet og er en seriøst økonomist alternativt til bilen og offentlige transport.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 241

Side
pr. side
 1. Raleigh Darlington
  Fra 9.999,00  kr.  
 2. Winther Superbe 3
  Fra 12.999,00  kr.  
 3. Winther Superbe 1
  Fra 12.999,00  kr.  
 4. Winther Superbe 1
  Fra 12.999,00  kr.  
 5. Raleigh Sussex E1
  Fra 12.999,00  kr.  
 6. Winther Easy boarding
  Fra 13.999,00  kr.  
 7. Gazelle Paris C7 HMB
  Fra 15.499,00  kr.  
 8. Moustache Samedi 28.1 Open
  Fra 15.999,00  kr.  
 9. Moustache Samedi 28.1
  Fra 15.999,00  kr.  
 10. Winther Superbe 2
  Fra 15.999,00  kr.  
 11. sale
  Moustache Friday 28.1
  Fra 16.500,00  kr. Fra 21.499,00  kr.
 12. Winther Superbe 3
  Fra 17.499,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 241

Side
pr. side

Elcyklen - det ultimative transportmiddel

Hos Ebikecenter er vi ikke i tvivl - elcyklen er det ultimative transportmiddel for afstande op til 30 km - du kommer hurtigere fremad på en lettere og sjovere måde - og ja, så undgår du samtidig at blive svedig og forpustet undervejs. Elcyklen er for både yngre og ældre, svage og stærke, til private og virksomheder, med eller uden cykeltrailer: alle kan få glæde af en elcykel og den er god for samfundet.

Hvilken elcykel skal jeg vælge?

Den du skal bruge - hverken mere eller mindre. Når du er på jagt efter en elcykel så skal du tænke over dine behov, for de er afgørende for hvilken elcykel du skal vælge. Hvis du er i tvivl om hvilken elcykel du skal vælge, er du velkommen til at kontakte ebikecenter - så vil vores elcykel eksperter gøre alt for at finde den helt rette elcykel til dig.

Når du nu er på jagt efter en elcykel, så anbefaler vi at 

 • Går efter det du har brug for - der er meget stor forskel på hvad du skal bruge når du kører 7 km om dagen kontra 20 km om dagen, og hvad en elcykel der er egnet til det ene koster frem for den anden.
 • Går efter en elcykel type som du føler du har styr på - kraften fra motoren er ultra vigtig i den henseende, nogle hjælper uanset hvormeget du træder, andre efter hvad du selv laver.
 • Overvej dine behov og fortæl dem til os - så kan vi nemmere rådgive dig om hvad vi anbefaler. Husk at jo flere "krav" du har til vægt, design m.v. jo højre pris ender vi typisk på - det viser vores erfaring os ihvertfald, så vær bevidst om hvad der er det mest nødvendige.
 • Vær åben for andre alternativer, end hvad du lige havde tænkt dig i første omgang. Vi bruger vores erfaring i vores rådgivning, og har mange modeller at tilbyde.
 • Vær opmærksom på at jo mere du forventer at bruge din elcykel, jo oftere kræver den service - så enten tegn en EasyEbike Serviceaftale der dækker det meste eller spar op....for servicen kommer om du vil det eller ej - spørgsmålet er bare hvornår og hvor meget.

Hos EBIKECENTER har vi et stort udvalg af elcykler til næsten ethvert formål og i mange forskellige designs. Vores elcykel program indeholder både den klassiske “citybike” elcykel der har et sporty look, de klassiske elcykler der har et traditionelt design, el ladcykler til familien eller den aktive forretning.

Du er selvfølgelig altid velkommen i vores showroom, hvor vores faguddannede elcykel eksperter vil stå klar med råd og vejledning, så du kan blive godt kørende på en elcykel der passer til dine behov.

Du bliver sundere og hjælper samfundet

Man får masser af motion på en elcykel: når man kører på elcykel så kører man mere, oftere og længere - alt sammen gør at ens helbred bliver bedre med en elcykel - det styrker dit hjerte, blodkredsløbe, musklerne og konditionen, for du skal stadig træde i pedalerne for at komme frem. Miljøet får det også bedre af en elcykel - da du udleder 10 gange mindre CO2 pr. kørte km - en elcykel udleder nemlig kun omkring 12 gram CO2 pr. kørte km - hvor en bil udleder hele 132 gram pr. kørte km (kilde: samvirke.dk https://samvirke.dk/artikler/elcykler-flere-vil-have-medvind-paa-cykelstien).

Rækkevidden på en elcykel

Når du vælger elcykel - så er det vigtigt at du overvejer hvor langt du skal køre - for det er utrolig vigtigt at du vælger en elcykel med det korrekte batteri, ud fra dine kørselsbehov. Køb aldrig en elcykel hvor du lige kan køre hele din tur på et batteri - vælg altid en elcykel med mere kapacitet. En god tommelfinger regel er at du skal trække 40-60% af rækkevidden fra producentens opgivet rækkevidde - de er typisk beregnet ud fra forhold som ikke nødvendigvis er de samme som dine.

Faktorer som kørestil (hvilket gear du kører i, hvordan du træder, hvordan du starter, hvormange gange du starter), vejrforhold (vind, temperatur og vejr), demografi/vejforhold (nyasfalteret, gruvej, bakker) og vægt er nogle af de mange ting der afgør hvordan elcyklen bruger batteriet - og jo mindre batteri elcyklen har jo kortere kan du køre).

Elcykel hastigheder

Der findes (i EU / Danmark) 2 lovlige typer af elcykler: 25 kmt elcykel og 45 kmt elcykel (speed pedelec). De elcykler man nemmest kan komme til og have med at gøre er 25 kmt elcykel - her kan man nøjes med at overholde de lovkrav der er til almindelige cykler, dog kryderet med maks ydelser på motor systemer svarende til 25 kmt - typisk er det 250watt motorer der sidder på disse elcykler. 45 kmt elcyklerne er - lovmæssigt - lidt mere kompliceret da der er specifikke krav til cyklernes opbygning (bremser, sidespejl m.v.) samt krav til ansvarforsikringer (læs mere om speed pedelecs her) - hertil så falder speed pedelecs ikke altid ind under indbosforsikringen.

Elcykel motorer

På elcykler er der 3 mulige placeringer af elcyklens motor:Forhjulsmotor, centermotor og baghjulsmotor. Hver elcykel motor virker på hver sin måde, og kraften fra motoren fornemmes på forskellige måder.

Forhjuls motorer er typisk rotationsbaseret: du træder i pedalerne og elcyklen hjælper dig op til den programmeret hastighed for det valgte assistance niveau. Elcykler med forhjulsmotorer er velegnet til kortere og mellemlange distancer og er ideel til dig der har brug for ekstra meget hjælp fra motoren, da frontmotoren trækker cyklen fremad.

Centermotorer er typisk momentbaseret: du træder i pedalerne, elcyklen måler og assistere ud fra dit tråd og hvilket assistance niveau du har valgt. for baghjulsmotorer der ikke noget “typisk” for de ses lige så tit som rotations eller momentbaseret. Centermotoren giver mere kraft til dine pedaltråd i stedet for at trække cyklen fremad som frontmotoren. Centermotoren er særligt velegnet til de længere distancer. 

Hvilken elcykel motor du skal vælge, afhænger af dig og hvilken form for assistance du ønsker.

Elcykler og Børn

Der findes rigtig mange løsninger til at have børn med på elcyklen - du kan med fordel benytte den traditionelle cykelstol (vær dog opmærksom på montering af stolen på elcyklen - på nogle elcykler er det desværre ikke muligt), men du kan også gå efter en cykel anhænger til børn. Her spænder du en anhænger efter elcyklen, og kan bruge elcyklens motor til at gøre det nemmere at køre med børnene. Sidst men ikke mindst kan du vælge en elcykel som er bygget til at have varer eller børn med - som en el ladcykel. Her får du en elcykel med både styrke og formål.

Klassisk eller sporty elcykel?

Du har efterhånden rigtig mange mulighed for at finde den rigtige elcykel - hos ebikecenter har vi elcykler der er lige så forskellige og flotte designet som almindelige cykler. Så hvad enten du er til det klassisk stilfulde elcykel eller det elcykel der er mest sporty, så har du mulighed for at finde den helt rigtige kvalitets elcykel hos EBIKECENTER - vi fører udelukkende el cykler i kendte mærker fra verdens førende leverandører. Det er din sikkerhed for at både selve el cyklen, batteriet og el-motoren er driftsikker og af høj kvalitet.

Gør det nemt og billigt! Finansier med serviceaftale

Hos EBIKECENTER elsker vi at gøre det nemt - og derfor tilbyder vi alle vores kunder EasyEbike - hvor du kan køre en elcykel på finansering fra 299,-/måned med en "all inclusive" serviceaftale. Det betyder, at du for et fast lavt månedligt beløb kan købe og eje en elcykel, hvor du har mulighed - efter 2 år - at udskifte elcyklen til en ny model - i perioden fra køb til udskiftning er alle årlige serviceeftersyn, løbende vedligeholdelse og alle reparationer er indeholdt. Vil du bare have den billige serviceaftale til din elcykel så har du selvfølgelig mulighed for at tegne EasyEbike uden at købe elcyklen på finansiering. EasyEbike kan ligeledes tegnes (dog uden ombytningsmulighed) for 12 måneder af gangen.