Stromer

Stromer

2 resultater

Stromer Speed Pedeles’ står for en ny æra inden for bymobilitet. Stromer reagerer på bytrafikens udfordringer med nye teknologier og schweizisk teknik: Stromer udvikler kraftfulde Speed Pedelecs med integreret design, fuld tilslutningsmuligheder til din smartphone og med enestående køreegenskaber. Stromer 45 kmt elcykler er lavet til pendling og til vejen, men frem for alt til de mennesker, der vil ride dem.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
  1. Stromer ST1
    Fra 42.799,00  kr.  
  2. Stromer ST3
    Fra 61.999,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side

Motoren på Stromer Speed Pedelecs

En Stromer Speed Pedelec er ikke monteret med en centemotor som de fleste elcykler, vi møder. Men Stromer har bevidst valgt at lave alle deres 45 kmt elcykler med baghjulsmotorer siden 2009 - og med god grund.

Kraften i en baghjulsmotor overføres direkte til navet og accelererer uafhængigt af gear skiftesystemet, hvilket betyder, at momentet ikke påvirkes, når du skifter gear. Du kan accelerere trinløst og kraftigt. 

Effektiv motor

Stromer motoren er bygget effektivt med et forbrug på maks. 6,8 Wh pr. Km kan du også få rigtig meget rækkevidde ud af en Stromer motor - og den energi du ikke skal bruge - f.eks. når du bremser eller kører ned af bakke - føres tilbage i batteriet gennem regenerativ bremsning og dermed øger din rækkevidden med op til 20 procent.

Mindre slid

I modsætning til en midtmonteret motor placeres kraften uden om kranken,  tandhjul og kæde som ikke har samme belastning i transmissionen af motorkraften - det giver en mindre slid på kæde, krans og tandhjul. Bremsernes belastning mindskes ligeledes under den regenerativ bremsning fra motor.

Motor versioner

Stromer's elcykler kører med 2 motor serier - Stomer Cyro-drive og Stromer Syno Drive. 

Stromer Cyro-Drive finder du på versionerne ST1 og ST2, hvor Syno Drive findes på ST3 og ST5. Hver model har sin egen kraft og optræk.

Version Cyro Drive II Cyro Drive IG Syno Drive II Syno Drive Sport
Model ST1 ST2 ST3 ST5
Output (Watt) 670W 750W 820W 850W
Torque 35Nm 40Nm 44Nm 48Nm
Ass. Niveauer 3 3 3 3 + Sport

Stromer elcykel batteri

Stromer tilbyder 4 forskellige batterier til deres elcykler: 500Wh / 10,4Ah, 618Wh / 12,9Ah, 814Wh / 17Ah og 983Wh / 20,5Ah, som du kan køre op til henholdsvis 90km, 120km, 150km og 180km - rækkevidden er betinget af rigtig mange forhold: Vind, vej forhold, din indsats og assistance niveauet, så den realle rækkevidde kan være mindre. Find dit Stromer batteri her.

Stromer OMNI Interface / displayet

En af de rigtig fede features ved en Stromer elcykel er det innovative styre system. Hele herligheden styres af Stromer OMNI interface, som kommer i en OMNI B og OMNI C version. Begge kan connecte direkte til din Smartphone - via Bluetooth - hvor du kan styre din elsket Stromer. Med Stromer OMNI C interface har du ekstra features som GPS lokalisation, Smartlock, mulighed for selv at opdatere din Stromer og masser af statestik.

OMNI Interface B OMNI interface C
Connectivity Bluetooth 3G & Bluetooth
App OMNI BT OMNI
GPS Nej Ja
Keyless Ja Ja
Smartlock Nej Ja
Setting control Ja Ja
Display of range Ja Ja
Over-the-air opdatering Nej Ja
Statestik Nej Ja