Populære elcykler

Populære elcykler

Populære elcykler

Blandt vores mest populære mærker finder du Riese & Müller, Gazelle, CUBE & Centurion. Hos Ebikecenter finder du den bedste rådgivning, og elcykler klar til prøveture.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
 1. Pris
  match
  Centurion Helium
  Fra 17.499,00  kr.  
 2. Pris
  match
  Gazelle Arroyo C7+ HMB
  Fra 20.499,00  kr. Fra 18.499,00  kr.
 3. Pris
  match
  Cube Nuride Performance Allroad 500
  Fra 22.499,00  kr.  
 4. Pris
  match
  Cube Compact Hybrid
  Fra 22.699,00  kr.  
 5. Pris
  match
  Gazelle Ultimate C8+HMB Belt
  Fra 27.500,00  kr. Fra 24.999,00  kr.
 6. Pris
  match
  Gazelle Grenoble C8 HMB Elite
  Fra 25.999,00  kr.  
 7. Pris
  match
  Tilbud; Riese & Müller Nevo GT Vario
  Fra 41.300,00  kr. Fra 28.999,00  kr.
 8. Pris
  match
  Gazelle Grenoble C5 HMB
  Fra 30.000,00  kr.  
 9. Pris
  match
  Riese & Müller Swing Silent
  Fra 31.400,00  kr.  
 10. Pris
  match
  Gazelle Ultimate C380 HMB
  Fra 31.999,00  kr.  
 11. Pris
  match
  Riese & Müller Roadster Mixte Vario
  Fra 40.599,00  kr.  
 12. Pris
  match
  Riese & Müller Superdelite GT Rohloff
  Fra 76.900,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side

Vi står klar for dig

Hos Ebikecenter har vi hjulpet vores kunder med at finde elcyklen til dem de sidste mange år. Vores elcykel specialister ved hvad der er værd at vide, for at hjælpe dig bedst muligt ud at cykle, og står klar til at hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål, og få dig i den rigtige retning, ligesom de har gjort så mange gange før. Hos Ebikecenter er vi nørder! Vi går ikke op i cykler, men i elcykler -derfor finder du heller ikke noget bedre sted at få den rette vejledning.

Du kan altid besøge os i Skovlunde eller Lyngby, indenfor for vores åbningstider. Eller du kan booke en prøvetur her, hvor vi har mere fleksible tidspunkter, og hvor du er sikker på at der er sat tid af, kun til dig.

Vores mest solgte!

Vi har her på siden samlet et udvalg af vores mest populære og bedst solgte elcykler. Det betyder absolut ikke at alle vores andre elcykler er mindre værd, men det kan være et godt pejlemærke for dig, for at fornemme elcykel markedet og hvilke elcykler vores andre kunder lander på.

Gazelle

Gazelle er en Hollansk cykelproducent med en lang historie, og flere kender da også navnet. Gazelle laver på kvalitets cykler og elcykler. De har et bredt udvalg som er designet for til forskellig brug og preferencer. F.eks. Gazelle Arroyo som er en model rettet mod komfort og bycykling, med fokus på en afslappet siddestilling og praktiske funktioner. De er normalt udstyret med praktiske funktioner som bagagebære, skærme og lys. Derudover kan vi nævne Gazelle Ultimate C8+ HMB -en model som fokuserer på komfort og alsidighed, egnet til både bycykling og længere turer. Gazelle Ultimate C8+ HMB vandt i 2022 bedst i test hos forbrugerrådet TÆNK og er derfor naturligvis også en populær elcykel. Læs mere, og se resten af Gazelles udvalg af elcykler her.

Riese & Müller

Riese & Müller er en tysk producent af premium elcykler. De er kendt for at lave innovative, højkvalitets elcykler med speciel opmærksomhed på design, funktionalitet og teknologi. Riese & Muller har et har et bredt udvalg af elcykel modeller som passer til forskellige formål. Deriblandt terræn cykling, bycykling og langdistancependling. F.eks. er Riese & Müller Superdelite en alsidig elcykel som kan bruges både på sti og til terrænkørsel, med god styring og kraftige motoralternativer. Riese & Müller Swing Silent er en mere klassisk elcykel, og er ofte rettet mod bycykling og afslappet daglig cykling. Se helt udvalget af elcykler fra Riese & Müller her.

Cube

Cube er en tysk producent af en bred vifte af cykler, bla. mountainbikes, citybikes og e-bikes. Cube er kendt for sit kvalitets håndværk, innovative designs og en række modeller, der er skræddersyet til forskellige cykeldiscipliner, kørestile og niveauer, fra professionelle cyklister til den daglige rytter. Cubes elcykler kommer allesammen med den nyeste elmotor fra Tyske Bosch og generelt godt udstyr.

Centurion

Centurion er populære pga. deres håndværk, opmærksomhed på detaljer og konkurrencedygtige priser. Leder du efter en smart elcykel? Så kig nærmere på den populære Centurion Helium til herrer og damer. Med den har du allerede et godt udgangspunkt. Som standard kommer elcyklen nemlig med et 10,4 Ah-batteri, der er gemt inde i stellet. Derudover får du en rækkevidde på 40-80 km. Er rækkevidden ikke nok for dig, har du naturligvis mulighed for at opgradere cyklen.