Lej en elcykel

Lej en elcykel

0 resultater
Er du i tvivl om du har brug for en elcykel i dagligdagen, eller står du bare og skal bruge en elcykel i en begrænset periode? Dette behøver ikke længere være et problem for her hos Ebikecenter tilbyder vi at du kan leje en elcykel som du kan bruge i den påtænkte periode. Du kan leje en eller flere elcykler på samme tid, lige fra 1 dag til 30 dage med mulighed for at forlænge lejeperioden. Hvis du efter endt lejeperiode beslutter dig at du har brug for en elcykel kan du få refunderet op til 50% af den betalte leje hvis du efterfølgende køber den hos EBIKECENTER.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Udlejnings FAQ.

Hvordan lejer jeg en elcykel?

 1. Du vælger hvilken model du ønsker at leje - er den ønsket model ikke på listen, så kan den IKKE lejes.
 2. Vælg ønsket "Start dato" - vælg en dato MINDST 2 dage før du skal bruge den. For at give os tid til at kontrollere om din booking kan lade sig gøre og melde tilbage
 3. Vælg slut dato (Husk at vi har lukket om søndagen).
 4. Vælg eventuelt tilbehør
 5. Put varen i kurven og afslut som et "normalt køb"
 6. Afvent endelig bekræftelse på den ønsket cykel og dato'er. Vi anbefaler at du er i god tid, da vi ellers ikke kan nå at behandle din booking. Vi forsøger at besvare din mail henvendelse inden for 24 timer på hverdage. 
 7. Vent til din dag kommer og afhent cyklen på vores adresse: Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde. Vi bringer IKKE lejecykler ud. Cyklen skal afhentes inden for butikkens normale åbningstid.
 8. Aflever cyklen på den givne returneringsdato (HUSK at vi har lukkket om søndagen), inden for butikkens normale åbningstid.

Har du nogle spørgsmål, så start med at læse videre og vores FAQ nedenfor. Skulle dit spørgsmål ikke være besvaret så SEND os en mail på kontaktos@ebikecenter.dk. VI BESVARER IKKE UDLEJNINGSHENVENDELSER PÅ TELEFON.

Hvor lang tid går der før jeg får svar?

Vi bestræber os på at besvare din booking inden for 24 timer på hverdage - ellers først kommende hverdag. Din booking er IKKE gældende før du har fået en bekræftelse fra os, og det fremskynder ikke bookingen ved at du ringer.

Hvilke elcykler kan jeg leje?

Du finder udvalget af lejecykler i menu-punket "udlejningscykler" - findes den ønsket model ikke på listen, så kan den IKKE lejes. 

Vi lejer IKKE Speed Pedelecs ud.

Hvad koster det pr. Dag??

Det af hænger af hvilken form for elcykel du vil leje, og hvor længe. Nedenfor ser du en liste over vores udlejningscykler, og hvad de koster for den givne periode. 

Dagspris for Almindelige elcykler

 • Dagsleje for 1 - 3 dage: 150,- (i perioden Juni, Juli & August: 200,-)
 • Dagsleje for 4 - 7 dage: 135,- (i perioden Juni, Juli & August: 180,-)
 • Dagsleje for 8 - 13 dage: 127,50 (i perioden Juni, Juli & August: 170,-)
 • Dagsleje for 14 - 20 dage: 120,- (i perioden Juni, Juli & August: 160,-)
 • Dagsleje for 21 - 29 dage: 105,- (i perioden Juni, Juli & August: 140,-)
 • Dagsleje for over 30 dage: 90,- (i perioden Juni, Juli & August: 120,-)

Dagspris for Cargo / Lad elcykler

 • Dagsleje for 1 - 3 dage: 450,-
 • Dagsleje for 4 - 7 dage: 405,-
 • Dagsleje for 8 - 13 dage: 382,50
 • Dagsleje for 14 - 20 dage: 360,-
 • Dagsleje for 21 - 29 dage: 315,-
 • Dagsleje for over 30 dage: 270,-

En dag betrages som, at du henter lejecyklen den ene dag, og aflevere den næste - vær opmærksom på at vi ikke modtager lejecykler retur om søndagen, Så vil du leje cyklen i weekenden og afhente fredag, så er minimumslejen 3 dage (fredag til lørdag. lørdag til søndag, samt søndag til mandag).

Beregningseksempel for 5 dage: 5 dage af 135,-/dag (dagsleje 4-7) = 675,- (5 x 135,-).  

HUSK AT VI MODREGNER 50% AF LEJEN VED KØB INDEN FOR 2 UGER EFTER ENDT LEJEPERIODE.

Du kan også leje udstyr som en Frontkurv, bagkurv eller cykelhjelm:

 • Dagsleje for 1 - 3 dage: 10,- (i perioden Juni, Juli & August: 10,-)
 • Dagsleje for 4 - 7 dage: 9,- (i perioden Juni, Juli & August: 9,-)
 • Dagsleje for 8 - 13 dage: 8,50 (i perioden Juni, Juli & August: 8,50)
 • Dagsleje for 14 - 20 dage: 8,- (i perioden Juni, Juli & August: 8,-)
 • Dagsleje for 21 - 29 dage: 7,- (i perioden Juni, Juli & August: 7,-)
 • Dagsleje for over 30 dage: 6,- (i perioden Juni, Juli & August: 6,-)
Eller 

Du kan leje vores Uebler X21 Cykelholder:

 • Dagsleje for 1 - 3 dage: 50,- (i perioden Juni, Juli & August: 75,-)
 • Dagsleje for 4 - 7 dage: 45,- (i perioden Juni, Juli & August: 67,50)
 • Dagsleje for 8 - 13 dage: 42,50 (i perioden Juni, Juli & August: 63,75)
 • Dagsleje for 14 - 20 dage: 40,- (i perioden Juni, Juli & August: 60,-)
 • Dagsleje for 21 - 29 dage: 35,- (i perioden Juni, Juli & August: 52,50)
 • Dagsleje for over 30 dage: 30,- (i perioden Juni, Juli & August: 45,-)

DEPOSITUM?

Der vil ved afhentning blive opkrævet et depositum svarende til 2.000,- for almindelige elcykler, 6000,- for el ladcykler og 500,- for cykelholderen. Depositum skal betales sammen med lejen ved afhentning, og refunderes ved returnering.

Hvis jeg køber får jeg så rabat?!

Har du lejet en elcykel for at prøve om det passer til dig, og efterfølgende køber en elcykel inden for de efterfølgende 2 uger (efter afleveringstidspunktet), så modregner vi 50% af den leje du har betalt i prisen på din nye elcykel, dog ikke på i forvejen nedsatte modeller. Har du lejet flere cykler så modregnes kun lejen for en cykel hvis du tilsvarende kun køber en. Leje af elcykel efter foretaget køb følger normale lejebetingelser uden modregning i dit køb.

Kan jeg leje i en længere periode? 

Ja det kan du godt - send os gerne en mail med forespørgelse for tilgængelighed

Må jeg køre hvor jeg vil? 

Både ja og nej - Medmindre andet aftales så må du køre hvor du vil inden for Danmarks grænser - dog ikke færørerne og Grønland.

Sender i "Test elcyklerne"? 

Nej vi sender ikke test eller leje elcykler til kunder, og afhenter heller ikke. Alle elcykler skal afhentes og afleveres på vores adresse, inden for butikkens normale åbningstid. Enhver afhentning uagtet om det er selvforskyldt eller ej vil blive afkrævet den faktuelle omkostning dog minimum 600,- i kørsel pr. elcykel.

Hvad hvis der skal laves service? 

Hvis der skal laves service så er det inkluderet i prisen - ønsker du vi foretager det på din adresse, opkræves dog vores sædvanlige udkørselsgebyr.

Hvad hvis elcyklen går i stykker? 

Inden du afhenter en lejet elcykel vil den altid være klargjort (smurt, efterspændt, opladt og justeret). Skulle cyklen under din lejeperiode gå i stykker er reparationen er som udgangspunkt er altid for lejers regning - dette gælder såvel reservedele som montering/arbejdsløn. Går motoren eller fælge i stykker vil det som udgangspunkt være dækket af lejen, med mindre skaden skyldes direkte misligholdelse, fejlhåndtering eller hærværk. Bemærk venligst at ved kørsel i skoven på MTB dækkes skader påført ved styrt eller brug af dig som lejer. Ved lakskader foretages der en vurdering af omfanget. Der opkræves 500,- kr pr. skade ved større lakskader - og intet ved mindre lakskader. Hvis elcyklen går i stykker SKAL vi altid informeres FØR reparation påbegyndes - uanset om reparationen foretages af en fagmand eller dig selv.

Hvad med forsikring hvis elcyklen bliver stjålet, eller er involveret i et færdselsuheld? 

Da alle test og leje elcykler altid vil være monteret med sikkerhedsgodkendt lås og tilsvarende kædelås til elcyklen, anbefaler vi at du altid låser elcyklen fast til fastmonteret cykelstativer og andre ting indenfor lovens grænser. Leje elcyklerne er EBIKECENTERS ejendom, og du har - som lejer - i lejeperioden det fulde ansvar for det lejede. Som led i dette ansvar er lejer forpligtet til at holde det lejede forsikringsdækket ved en sædvanlig ansvars- og indboforsikring evt. udvidet cykelforsikring på sædvanlige vilkår. Eventuel selvrisiko er os uvedkommende. Ved bortkommen elcykel, bliver værdien af elcyklen sat til elcyklens, eller en tilsvarende models, nypris.

Hvad med mit depositum?

Når du har returneret din lejet cykel, så gennemgåes den af vores mekaniker - dit depositum afregnes efter gennemgangen, eventuelt med modregning af reparation af skader m.v. Du vil selvfølgelig bliver informeret omkring dette.