Winther elcykel

Winther elcykel

Oplev Winther Elcykler - din nøgle til smidig, bæredygtig og pålidelig transport. Med fokus på kvalitet og innovation tilbyder Winther Elcykler en unik cykeloplevelse. Opdag vores sortiment i dag!

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
 1. Pris
  match
  Winther Superbe 1
  Fra 14.999,00  kr.  
 2. Pris
  match
  Winther Superbe 1
  Fra 14.999,00  kr.  
 3. Pris
  match
  Winther Easy boarding
  Fra 16.499,00  kr.  
 4. Pris
  match
  Winther Superbe 2
  Fra 18.499,00  kr.  
 5. Pris
  match
  Winther Superbe 3
  Fra 21.499,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side

Winther cykler til damer og herre

Forestil dig, at du skal definere en god elcykel. Måske tænker du på et kraftig batteri medlang rækkevidde? Og gerne et behageligt design i holdbar kvalitet? Hvis det er sådan enmodel, du længe har ledt efter, så kan en Winther elcykel leve op til beskrivelsen.

Siden 1932, i mere end 90 år, har det danske mærke nemlig designet cykler medpraktiske egenskaber og høj komfort. Dog får du mere end bare end et par dæk, et sæde og medvind på cykelstien. Blandt andet er Winther elcykler kendte for et bredt udvalg af udstyr og cykler medkraftfuld motor samt elsystem. Nyd for eksempel op til 100 km rækkevidde, affjedrendeforgaffel og sadelpind samt brugervenlig display med mange funktioner. Derudover kandu vælge elektriske cykler med almindelig, lav og ekstra lav indstigning.

Winther elcykler kan fås med tre forskellige elsystemer fra enten danske Promovec, tyske Bosch eller japanske Yamaha. Når du træder i pedalerne, slår motoren til og gør detnemmere og hurtigere for dig at cykle. For dig kan det give mindre sved på panden, merefrisk luft hver dag og være et grønt alternativ til almindelige biler.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige? Læs mere om nogle af de mest populære Winther elcykler, og få personlig rådgivning om dit køb

Kom let frem med Winther Superbe: Nogle af de mest populære elcykler fra Winther er dem fra Superbe-serien. Her får dunemlig et enkelt design og overskuelig betjening samt køreegenskaber. Det har skabtforskellige elcykler med sund, oprejst kørestilling, en nem påstigning og god balance. Er det vigtigt for dig, at du samtidig ikke skal vedligeholde cyklen så meget? Så kan viblandt andet anbefale Winther Superbe 1 til damer og herrer. Her får du en elcykel medfokus på enkelthed og komfort. For eksempel skal du blot smøre kæden i ny og næ. Medsyv indvendige gear skal du heller ikke bruge tid på at rense en masse tandhjul. Du fårdesuden en effektiv fodbremse og skivebremse på forhjulet.  Et andet alternativ er Winter Superbe 2. Den er specielt velegnet til dig, som har brug foren elcykel, der er let at have varer eller eventuelt børn på. Med denne elcykel får dudesuden en behagelig, stærk og støjsvag centermotor. Det vil sige, at motoren er placeretog trækker igennem kæden ligesom på en almindelig cykel – bare med ekstra hjælp. Vær dog opmærksom på, at du skal lægge en vis kraft i pedalerne, før du kan få den fuldeglæde af den smarte centermotor.

Læs mere om de forskellige typer motorer til elcykler og deres fordele.

Går du efter en god Winther herre- eller damecykel med syv gear? Så kan vi anbefale blandt andet Winther Superbe 3 og 4. Disse to designs er til dig, der ønsker masser afmedvind på cykelstien. Hvad enten du pendler eller vil opleve naturen i din fritid. Du kannemlig få op til 100 km rækkevidde på blot én opladning. Samtidig er der affjedring isadelstang og forgaffel. Det giver dig mest mulig komfort på turen. Kom derfor let ogbekvemt fra A til B. Er en Winther elcykel et godt valg?

I Danmark er vi kendte for at cykle stort set hver dag, når vi for eksempel skal på arbejde.Er du også en af dem? Så har du måske nogle særlige krav til den smarte jernhest. Her besidder en Winther elcykel nogle gode egenskaber, der i den grad kan gøre dindagligdag nemmere. Blandt andet er elcyklerne lavet af robuste materialer som aluminium. Det gør demoplagte til det danske klima. Derudover finder du cyklerne i forskellige former og udtryk.Gå efter farver som en mat rød, tidløs sort eller lyse farver som blå eller gul. Alt efter din personlige smag. Med hjælp fra vores fagpersoner sørger Winther for at skabe optimaleog ideelle rammer for dig. Så kan du få mere køreglæde. Med en professionel tilgang siden 1932 har de dermed formået at opbygge stoltetraditioner igennem flere generationer. Det har ført til flere priser. Ikke kun for deresegenskaber og funktioner – men også en innovativ og moderne tilgang til deres design.Hvad enten du leder efter en god Winther damecykel, herrecykel eller til børn, så får duderfor et praktisk transportmiddel med masser af rækkevidde. Sker det alligevel, at din kære Winther elcykel må på værksted? Så kan vores uddannede cykelmekanikere være til gavn. Alle vores medarbejdere er dedikerede til elcykler. Det harført til et værksted og rådgivere, der kan opdatere cyklens software, udskifte batterier, reparere systemfejl og mere endnu.

Du kan læse mere om vores cykelværksted her. Få et nyt batteri uden ekstra omkostninger. Har du haft glæde af din Winther cykel i nogle år, men trænger batteriet til at blive skiftetud? Selv de bedste elcykler holder ikke evigt. Det gælder også Winther. Derfor skal du typisk udskifte det med nogle års mellemrum.

Heldigvis behøver du ikke spare op til de første år af din elcykels levetid. Hos Ebikecenter tilbyder vi en udvidet forsikring for din elcykels batteri. Desuden kan du få en garanti, derløber i hele fire år fra købsdato. Derudover finder du et stort udvalg af cykeludstyr, så dukan gøre cyklen endnu bedre. Vælg mellem alt fra lygter, bagagebærer, støtteben og godkendt lås. Hvis batteriet inden for denne periode pludselig ikke længere virker, så kan du altså få etnyt batteri hos os. Vi ønsker nemlig, at du ikke kun køber et smart transportmiddel hos os. Du skal også kunne føle dig tryg ved handlen. På den måde slipper du for at betale for pludselige omkostninger, hvis uheldet en dag er ude.  Læs mere om vores forsikring til batterier på elcykler. Test din Winther elcykel hjemme hos dig selv.

Er du i tvivl, om du skal vælge en retro Winther Genesis E2, den komfortable Wintherelcykel Superbe 4 eller en helt tredje? Lad os gøre dig klogere med rådgivning. Hvadenten du er helt på bar bund om elcykler, eller hvis du bare gerne vil finde den rigtige tildig. Hos Ebikecenter vægter vi dine behov højt. Derfor lytter vi altid til dine ønsker, ligesomdu naturligvis har mulighed for at prøve vores sortiment. Du kan enten komme ud til vores showroom, eller vi kan komme ud til dig. Det er helt op til dig selv. Herfra tester visammen med dig nogle af de forskellige Winther elcykler med udgangspunkt i dinebehov og ønsker. Hvis du vil prøve nogle af de forskellige Winther cykler, så kan du vælge at bestille enprivat session, hvor det kun er dig, der er i butikken sammen med os. Alternativt kan duteste dem hjemme i vante omgivelser. For dig betyder det fleksibel og personligrådgivning.

Book rådgivning efter aftale her. Når du har fundet elcyklen, der skal fragte dig, så sørger vi også gerne for, at den holdersig i god form. Heriblandt at overse og efterspænde til at udskifte batteri og reservedele.

Med service eftersyn i hele landet kan din elcykel fra Winther dermed leve endnu længere.