I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

E-fly og Cultima er brugervenlige el-cykler designet til det danske vejr. Med lydsvag motor og kvalitetskomponenter er komfort og køreglæde i top - også i modvind.

Både E-FLY og Cultima er danske mærker, produceret af scooter- og knallertproducenten C. Reinhardt, der blev etableret tilbage i 1923. E-fly er brugervenlige el-cykler designet specifikt til det danske vejr, og med sine lydsvage motorer og kvalitetskomponenter er komforten og køreglæden i top - også i modvind.

E-Fly / Cultima el-cykel

Der er blevet talt meget om at indføre medvind på cykelstierne - med eFly elcyklen bliver det ikke kun ved snakken - eFly el-cyklen er et hurtigt og ukompliceret transportmiddel, der leverer ekstra kraft når pedalerne trædes. Det føles som et blidt skub, når den 250W store motor i forhjulets nav hjælper til. På kontrolpanelet vælges hvor meget ekstra effekt/hjælp der er nødvendig, alt afhængig af om der køres på flad vej, i lidt kuperet terræn eller selv i den mest stride modvind sørger E-Fly for, at cykelturen forbliver en positiv oplevelse

Ladet op til enhver lejlighed

Med E-Fly er du og din cykel ladet op til alle de daglige ture mellem hjem og arbejde, turen til børnehaven med cykeltrailer, børn og oppakning, en "tour de tilbud" til byens supermarkeder eller en hyggelig sightseeingtur i weekenden. E-Fly er med på det hele.  På en E-FLY kan du køre helt op til 145 km på en opladning.

Historie

C. Reinhardt er en familieejet virksomhed med mere end 80 års erfaring i 2-hjulet transport, og er i dag en af Danmarks førende leverandør indenfor området. Firmaet blev etableret i 1923 af Carl Reinhardt og drives nu videre af tredje generation, af Jesper Reinhardt - med grundprincippet "Value for money".

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev