I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

COBOC EL-Cykler                                                                                                 

COBOC. Et tysk nichemærke for minimalisten.

Med skjult kabelføring, integreret batteri, super skarpt design og en vægt der er langt under den gennemsnitlige el-cykel, er du nødt til at kigge to gange på en COBOC for at opdage at den ikke bare er en lækker citybike, men en fuldblods el-cykel. Med bl.a. lygter integreret i stellet, brug af kulfiber på nogle modeller, samt håndlavede aluminiumsstel fra hjertet af Tyskland, får du med COBOC fornemmelsen af den fineste luksus, som er en drøm at køre på. 

Selvom COBOC har fokus på design og vægt, skal du ikke være bekrymret for ydelsen. Cyklerne er monteret med en baghjulsmotor på 36V med en gennemsnitsydelse på 250W, med en rækkevidde på gennemsnitligt 80 km. (alt efter terræn, vejr og oppakning).  COBOC laver selv deres komponenter, hvor deres specifikationer viser et tydeligt billede af kvalitet, bl.a. sikrer deres avancerede batteriteknologi en levetid på ca. 30.000 km. før batteriet skal udskiftes. 

Samtidig har COBOC lavet en lækker app som kan downloades til IOS og Android. Denne app kan kun bruges af COBOC ejere. Med den får du ekstra funktioner, f.eks vejvisning, hvor den udregner om der er nok strøm til ruten, samt muligheder for justering af motorsystemets ydelse så de passer til dine præferencer. 

 

 

Sorter efter
Resultater 1 - 1 ud af 1

COBOC

COBOC Ten Torino

En racer med indbygget medvind!

Pris med rabat:
DKK 35.000,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 37.800,00
DKK 28.000,00
Variant pris modificerer:
Førpris inkl. moms: DKK 47.250,00
DU SPARER: DKK -12.250,00
DKK 7.000,00
Størrelse
Skærme

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev