Coboc

Coboc

5 resultater

Coboc ! En el-cykel, der ikke ligner en el-cykel. Nysgerrighed, kreativitet og lidenskab har drevet Coboc siden starten under sloganet "Motion Engineering". Lær mere om Coboc og hvad der får dem op i gear når de laver lækre elcykler.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
 1. Coboc Brooklyn FAT
  Fra 28.000,00  kr.  
 2. Coboc Kallio RGD
  Fra 34.000,00  kr.  
 3. Coboc Kallio CMF Komfort
  Fra 37.000,00  kr.  
 4. Coboc eCycle F1
  Fra 39.000,00  kr.  
 5. Coboc ISEO
  Fra 39.000,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side

En ny "type elmotor"

Hjertet på en Coboc elcykel er motoren: Coboc Electric Drive tilpasser sig perfekt til sin rytter og kørselsforholdene. Signalene fra den følsomme momentføler oversættes af Coboc's specielt udviklede algoritmer, så motoren på din Coboc elcykel altid giver nøjagtigt det rette niveau af support. Intuitiv og glat. Resultatet af dette intelligente drev: en helt naturlig køreoplevelse - som at køre på en normal cykel, men med støtte fra en elektrisk motor.

Godt design er ...

Ifølge designerne bag Coboc så er et godt elcykel design så lidt design som muligt. Hver Coboc-cykel stammer fra en lineær æstetik, et designsprog, der er reduceret til det væsentlige. Flot, elegant og med et særligt øje for detaljer. Ikke desto mindre: Coboc el cyklerne tager ikke for meget på sig - de giver deres ryttere nok plads til selvrealisering.

Så let som en ... Coboc elcykel

Mindre er mere. Coboc's design filosofi skaber ikke kun smukke el-cykler, men reducerer dem også til det væsentlige - og ikke andet. Så du finder ikke noget på en Coboc, der ikke hører hjemme der. En komplet el-cykel, let og smidig, selvom der er trapper, der skal bestiges - ligesom lejligheden på anden sal. En Coboc vejer fra 11 til 17,5 kg.

Integration er nøglen

Er det en el-cykel? Det er det mest hyppigeste spørgsmål når man ser en Coboc elcykel. Alle de ting, der får en elcykel til at ligne en el cykel - batteriet, motoren og controller - er elegant integreret i rammen og i baghjulet på hver Coboc elcykel. Dette giver ikke kun Coboc el cyklerne deres unikke udseende, integration betyder også, at alle dele af systemet er udviklet holistisk og derfor passer perfekt til hinanden.

Dit kontrolcenter

Den logiske konsekvens af Coboc's enkle designsprog er enkel og intuitiv brugervenlighed. Til dette formål har Coboc udviklet deres eget kontrolelement - Coboc User Interface. Altid synlig og let tilgængelig i den forreste del af toprøret, den indeholder tænd / sluk-knappen, opladningsporten og LED-displayet.

Hele herligheden på en Coboc elcykel styres via din Smartphone med en Coboc-app - her kan du styre vores elektriske drev og tilpasse det perfekt til dine individuelle behov. Tilpasningerne kan gemmes i to forskellige køreprofiler. Hvis du monterer en smartphone på frempinden eller styret, bliver Coboc App dit navigationssystem. Det viser også andre nyttige oplysninger såsom hastighed, rækkevidde, motorkraft og batteritemperatur.