I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Serviceaftale til virksomheder og kommuner

Har eller overvejer i, som virksomhed eller kommune, at anskaffe jer elcykler til jeres medarbejdere, så tilbyder EBIKECENTER også serviceaftaler til virksomheder og kommuner på jeres elcykler.

Vi sammensætter sammen med jer en serviceaftale efter behov, som omfatter udkørelse, arbejdesløn og reservedele - helt uden bøvl eller overraskelser. Vores serviceordning kan både benyttes til vedligeholdelse af jeres elcykel og cykel flåde, men også som et seperat tilbud til jeres medarbejder.

Hvordan virker konceptet

Vi tager en dialog omkring hvad jeres ordning skal omfatte - og hvilke elcykler der skal indgå i aftalen og hvor ofte vi skal komme ud til jer.

Har i ikke en elcykel flåde eller ønsker at tilbyde jeres medarbejdere en elcykel ordning, så står vores professionelle personale selvfølgelig klar til at rådgive jer - helt uden at det koster noget ekstra. Vores elcykel sortiment omfatter ladcykler, almindelige el cykler og kompakte urban elcykler, så vi skal nok kunne finde de rigtige elcykler, der passer til jeres brug / behov. Når vi er kommet frem til den rette løsning til jer så levere vi elcyklerne på jeres adresse, og servicere vi jeres cykler og elcykler efter jeres valgte serviceordning. Nemt, overskueligt og helt uden bøvl .

I kan se hele vores store program af elcykler på EBIKECENTER.DK, som kan købes eller leases via vores ELCYKELLEASING-koncept.

Vores grundlæggende serviceløsninger

Succen for jeres cykel / elcykel flåde er altid at de bliver vedligeholdt - for manglende vedligeholdelse giver en lav ROI og utilfredse brugere. Vedligeholdelses af ens el cykel flåde kan ofte være lidt en kompliceret affære - men hos EBIKECENTER gør vi det nemt. Vi har 3 forskellige service løsninger til jer, som giver jer ro i maven - Variabel Vedligeholdelses Budget (VVB), Fuldt Budget Overblik (FBO) og Fuld Fleksibilitet (FF). 

Variabelt Vedligeholdelses Budget

Vælger i løsningen med et Variabel Vedligeholdelses Budget (VVB), så kommer vi ud til jer på faste dage, og vedligeholder jeres cykler efter behov. Vedligeholdelsen variere efter hvordan de forskellige cykler bruges og behandles. VVB-ordningen betyder at i har forskellige regninger fra gang til gang. Alle cykler får "hver sin seperate regning", så altid kan følge med i hvad der udskiftes på de forskellige cykler.

VVB-løsningen er super velegnet til virksomheder med et fleksibelt vedligeholdelsesbudget, som bare vil have serviceret deres cykler.

Service med Fuldt Budget Overblik

Vælger i løsningen med Fuldt Budget Overblik (FBO), så er alle slid reservedele inkluderet i prisen - her kommer der ikke nogle ubehagelig overraskelser - det er samme Service løsning som vi tilbyder vores privatkunder. Fordelene er at der ikke kommer nogle udsving i omkostningen - ulempen er at det kræver at man er mere efter elcyklerne og deres forbrug, da serviceordningen er beregnet efter KM-forbruget.

FBO-løsningen er super velegnet til få antal elcykler (1 til 3 styks) med faste brugere.

Service med Fuld Fleksibilitet

Vores mest populære service løsing - Fuld Fleksibilitet (FF), så sættes der ikke nogen faste KM-intervaller hvor cyklerne skal serviceres - her er der grunlæggende fri km. Vi planlægger sammen med jer en månedlig dag, hvor vi kommer ud og servicere alle elcyklerne. Vi udskifter det der skal laves vedligeholder elcycklerne - helt uden bøvl. Fordelene er at i ikke behøves at være så meget over elcyklerne, for det klarer vi - selvfølgelig anbefaler vi at i ringer hvis der er noget mellem vores valgte serviceintervaller.

FF-løsningen er super velegnet til større antal elcykler med varierende brugere og km. 

Hvilken Serviceordning er bedst?

Det afhænger af hvad i skal brruge elcyklerne til - er i itvivl om hvad der passer jer bedst, så står vores konsultenter klar til - ud fra jeres behov og vores erfaring - at hjælpe jer med at finde den helt rigtige serviceløsning til jer.

FAQ om Serviceaftale til virksomheder og kommuner:

  • Serviceaftalerne kan foretages på vores værksted eller i kan bede som en udkørende aftale - vores udkørselsgebyr er på 275,-/udkørsel pr. dag - uanset om der er 1 eller 10 cykler der serviceres på samme dag.
  • En Serviceaftale løber minimum 12 måneder.
  • Serviceaftalerne kan omfatte jeres egen elcykelflåde eller som et tilbud til jeres medarbejdere.
  • Leaser i vores elcykler så inkluderer vores elcykelleasing-koncept serviceordninger for alle jeres cykler.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start