Reserver Elcykel Service
I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

 

Skal du have din elcykel til service, så kan du nedenfor se hvilke dage vi stadig har tid - service kan kun bookes online da vi gerne vil sikre at der ikke kommer flere end vi kan håndtere på dagen. Du kan selvfølgelig godt komme forbi med din elcykel selv om du ikke har booket service - det gør dog ikke at den kommer forrest i køen.

Sådan booker du:

  1. Vælg en dato og afleveringstidspunkt til din elcykel herunder.
  2. Vælg hvilket serviceinterval - er du tvivl eller bare punkteret så vælger du "Øvrige Service / kørte km". Vi løber selvfølgelig altid din elcykel igennem, og finder vi noget som vi anbefaler udskiftet - så hører du fra os.
  3. Tryk "Book nu"
  4. Udfyld de sidste oplysninger og tryk på "Bekræft Booking"

Du vil efterfølgende modtage en mail med bekræftelsen, og vi har reserveret den til dig.

Hvornår skal du komme med cyklen?
Som udgangspunkt kan du altid komme med den inden for vores åbningstid, dog SENEST på tidspunktet for din reservation. Kommer du meget senere forbeholder vi os ret til at annullere din reservation.

Kan jeg vente?
Vi kan godt forstå at du gerne vil vente, men det så vi helst ikke at du gjorde - det giver rigtig meget stress på for vores mekaniker og da valgte tidspunktet er et afleveringstidspunkt har vi ikke nødvendigvis reserveret et specifikt tidspunkt til dig. Vælger du alligevel at ville vente, så reserver et tidspunkt kl. 10 da der godt kan gå flere timer før vl når til din eller bliver færdig med den. Hvis du kommer langt vej fra, så planlæg en tur ind til byen.

Har i lånecykler?
Ja vi har enkelte lånecykler - de koster, iforbindelse med en reparation 150 kr/dag - er det en længerevarende reparation (over 5 dage) betaler du kun for de første 5 dage. Du har mulighed for at vælge en lånecykel når du foretager din booking - vi forsøger at have en lånecykel klar til dig, men kan ikke love det hvis alle er ude og køre.

Jeg bliver forhindret - skal jeg aflyse?
Det vil vi ihvertfald sætte pris på - for så kan vi nå at åbne pladsen for andre reservationer. Det koster ikke noget at aflyse sin service reservation.

 

Rød = Ingen ledige tider
Gul = Få ledige tider
Grøn = Ledige tider
Hvid = Værkstedet har lukket

6 timer & 30 min.
  •  Available
  •  Partially Available
  •  Fully Occupied
  •  Selected
  •  Closed

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT

Live Chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start