I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Landsdækkende elcykel service

 

En elcykel har altid godt at blive tjekket - både de elektroniske komponenter og de "almindelige" cykeldele - vi har udarbejdet en anbefalede elcykel service plan, hvor du kan se hvad vi anbefaler bliver foretaget og hvornår - så sikrer du dig at din elcykel holder sig i rigtig god form. Jo mere du bruger den, jo flere serviceeftersyn anbefaler vi - og du kan med fordel overveje en Serviceaftale med reservedele inkluderet for at skabe overblik over økonomien. Det første "efterspændningstjek" anbefaler vi bliver foretaget senest ved 500 km eller 2 måneder efter køb,  her bliver elcyklen efterset og efterspændt.

Køber du (eller har du købt) din elcykel hos EBIKECENTER så tilbyder vi dig og din elcykel LANDSDÆKKENDE SERVICE - på Fyn, Jylland, Sjælland, og andre brofaste øer - både det første efterspændingstjek samt alle de andre serviceeftersyn - OGSÅ når du tegner en service aftale.

 

ebikecenter landsdækkende elcykel service

SERVICE PÅ DIN ADRESSE!

EBIKECENTER's landsdækkende servicepartnere sørger for at servicere din cykel, hvor du ønsker det. Slut med at bruge tid på transport til og fra den lokale cykelmekaniker eller til EBIKECENTER's værksted. Vores egen mobile elcykel specialist kommer og servicerer/reparerer den på din adresse – eller hvor du må ønske det.

Udkørende service foretages efter den til enhver tid gældende takst (se vores udkørselstakster nedenfor). Hertil lægges eventuelle reservedele samt arbejdsløn i forbindelse med udskiftningen af de aftalte og relevante reservedele. - alle priser afregnes ud fra samme takster, uanset om det er i det udkørende værksted eller hos EBIKECENTER.

Husk at danne dig et overblik over vores anbefalede elcykel service plan her, som viser hvad vi anbefaler der skal foretages hvornår. Bemærk venligst at vores udkørende service kun kan benyttes hvis du har købt din elcykel hos EBIKECENTER.

1. service - efterspænding

Husk at du skal have efterspændt din elcykel - det anbefaler vi bliver gjort efter ca 500 km - dog SENEST 2 måneder fra købet af din elcykel - det er GRATIS på EBIKECENTER's værksted og kan selvfølgelig også foretages på din adresse - se prisen for udkørsel nedenfor.

Serviceaftale på din adresse

Selv om du har tegnet en EBIKECARE SERVICEAFTALE med reservedele, så behøver du ikke at komme forbi vores adresse - du kan selvfølgelig også få den foretaget på din adresse - det koster dog et symbolsk beløb for udkørslen (se taksterne nedenfor) pr. ekstra udkørende service. Skal vi indregne det i din eksisterende serviceaftale, så kontakt os for ny prisberegning. 

Husk at danne dig et overblik over vores anbefalede elcykel service plan her, som viser hvad vi skifter hvornår - det er stadig DIT ansvar at din elcykel bliver serviceret i de givne intervaller - vi forsøger at "indkalde" dig til service i henhold til en beregnet tidsplan, men det er altid dig der ved hvad du har kørt hvornår.

PRISER FOR UDKØRSEL VED SERVICE

Priserne er aktuelle priser, og kun gældende hvis du har købt din elcykel hos EBIKECENTER.

ebikecenter landsdækkende elcykel service

Er du i tvivl om hvilken zone du bor i, så download den specificeret zone opdeling neden for i - her kan du se hvilke kommuner der tilhører hvilke zoner.

Bemærk at!

  • Arbejdsløn efter forbrugt tid samt reservedele lægges til udkørselssatsen - har du tegnet en serviceaftale så har du allerede betalt for arbejdsløn og reservedele i henhold til den indgåede Serviceaftale.
  • Bliver vi nødt til at tage elcyklen med retur, hvis der er tale om en reparation der ikke kan foretages på stedet - uaget om det er en garantisag eller ej, så medregnes udkørselssatsen dobbelt - både for første udkørsel samt tilbageleveringen af elcyklen.
  • Hvis vi har foretaget udkørsel grundet en henvendelse som skyldes en brugerfejl koster det standart udkørselssats, plus eventuel arbejdsløn og reservedele.
  • Det er vores egen professionelle elcykel mekaniker der kommer ud til dig, fra vores Showroom / Værksted i Skovlunde. Han kører i vores specielt indrettet service vogn, og har alt det rigtige værktøj med - på den måde opretholder vi samme standard som på vores professionelle værksted.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev