I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

EBIKECARE - FLEX SERVICE PLUS SERVICEAFTALE

Som en naturlig del af EBIKECENTER's EBIKECARE serviceordning, så har EBIKECENTER udviklet en Serviceaftale fra 12 til 36 måneder hvor du ikke behøver at tænke så meget på om du skal have tingene lavet, og hvornår:

EBIKECARE FLEX SERVICE PLUS sørger for at din elcykel bliver vedligeholdt i løbetiden efter vores vejledende serviceplanen - tingene bliver udskiftet, adskildt og smurt uden at du behøver at bekymre dig så meget om du har råd, når udskiftningen foretages.

 

VIDSTE DU AT DU KAN SPARE OP TIL 20% PÅ HELE DIN VÆRKSTEDSREGNING
MED EN EBIKECARE FLEX SERVICE PLUS??
FÅ ET TILBUD PÅ DIN HELT PERSONLIGE SERVICE AFTALE

 

Løbende betaling.

Når du tegner en EBIKECARE FLEX SERVICE PLUS AFTALE - så betales den samlede serviceaftale over aftalens løbetid måneder. Ved tilmeldning betaler du den første ydelse og du vil efterfølgende modtage en faktura til betaling - enten via link, mobilepay eller bank overførsel.  Ved manglende betaling fremsendes rykker med gebyr på 50,-, som skal betales inden for 10 dage. Betales rykkeren med gebyr ikke, ophører serviceaftalen uden yderligere varsel.

Regulering af Serviceaftale

Ændrer dit kørselsmønstrer sig, så kan vi sammen regulere din serviceaftale, således at du ikke får ekstra regninger eller betaler for meget. Din “gamle” serviceaftale ophører og der tegnes en ny aftale" for den resterende periode, hvor der tages hensyn til kørte Km, allerede forbrugte materialer og indbetalinger. Først kommende betaling er den efter følgende 1.

Ophør af Serviceaftale

Ved ophør af serviceaftalen foretages der ikke refundering af forudbetalinger eller eventuelle ikke forbrugte reservedele.

 • Læs mere om hvad FLEX SERVICE PLUS indeholder her

  Tegner du en EBIKECARE FLEX SERVICE PLUS AFTALE så er der inkluderet en FULD SERVICEORDNING i hele perioden - på den måde sikre vi os at din elcykel kører optimalt og sikkert i hele perioden - kort sagt så indregner vi arbejdsløn ved udskiftning og reservedele i henhold til forbrug ud fra de, af dig, forudsatte kørte km og den anbefalede serviceplan. Skulle dit behov ændre sig i perioden, så opdateret vi serviceaftalen til at matche dit behov.

  Det forudsættes at du som bruger selv er opmærksom på at dine dæk skal kontrolleres og pumpes løbende, samt at kæden ligeledes skal kontrolleres og smøres løbende. Husk også at aftørre og smøre din forgaffel (med forgaffel egnet smøremiddel), når du smører din kæde. Bliver dette ikke foretaget vil din elcykel kræve oftere udskiftning af kæde, dæk samt flere forgaffel services, som ikke er inkluderet i serviceaftalen.

  Service- og vedligeholdelsesaftalen omfatter løbende service, i henhold til den Anbefalet Serviceplan, software opdatering af systemer, reservedele i henhold til den Anbefalet Serviceplan samt arbejdsløn i forbindelse med udskiftning af de slid reservedele, der måtte være nødvendigt at udskifte i henhold til den Anbefalet Serviceplan.

  Det er omfattet:

  • Bremseklodser / skiver
  • Bremser
  • Dæk
  • Slanger ved slid (ikke punkteringer)
  • Eger*
  • Fælge*
  • Forklinger / Tandhjul
  • Bagklinger / Tandhjul
  • Gear, og bremsekabler, både inner- og yderkabler herunder til hydrauliskebremser
  • Kæde / Tandrem
  • Håndtag
  • Geargreb
  • Sæde 
  • Lås
  • Opdatering af elektoniske dele
  • Kontollerende service
  • Udskiftning af ovenstående dele iforbindelse med almindelig slid

  som kræves udskiftet grundet almindeligt brug. Ved misligeholdelse, skade eller anden årsag til at komponenterne er ødelagt, og kræver udskiftning, foretages dette for din regning, uagtet hvem / hvad der har forvoldt skaderne.

  Det forudsættes at du som bruger selv er opmærksom på at dine dæk skal kontrolleres og pumpes løbende, samt at kæden ligeledes skal kontrolleres og smøres løbende. Husk også at aftørre og smøre din forgaffel (med forgaffel egnet smørremiddel), når du smører din kæde. Bliver dette ikke foretaget vil din elcykel kræve oftere udskiftning af kæde, dæk samt flere forgaffel service, som ikke er inkluderet i serviceaftalen.

  Det er IKKE omfattet af Flex Service+:

  • Punkteringer
  • Knækket / bøjet dele som f.eks. display, håndtag, skærme, bagagebærer m.fl.
  • Bøjet/Skæve fælge 
  • Arbejdstid iforbindelse med udskiftning af skadet dele
  • Batteri
  • Display
  • Motor
  • Adskillelse, smøring of reparation af hjul-motorer.

  Sådan foregår det

  Ønsker du at benytte dig af vores Flex Service+, så aftaler du med os at du gerne vil indgå i Flex Service+ -. Vi finde sammen, hvis du ikke allerede har fundet ud af de, hvilken km-pakke der passer dig - så tilmelder vi dig til månedlig betaling som trækkes via dit betalingskort, eller via Mobilepay Abn. Mindste bindningsperiode er 12 måneders tilmeldning (f.eks. mindsteprisen er 12 x 224,- = 2.688,-) - herefter kan du udtræde af serviceordningen når du har lyst. Serviceabn. er månedlig og forudbetalt, og opkræves hver den første.

  Du kan altid tilmelde dig vores Flex Service Plus - uanset om din elcykel er 1 måned eller 4 år - også selv om den ikke er købt hos EBIKECENTER - dog skal vi kunne supportere og have mulighed for at skaffe dele til elcyklens elektriske system som motor, ledninger, display og batterier. Vi forbeholder os ret til at forlange at cyklen gennemgår et fuldt service forud for indgåelse - Kontakt os hvis du er i tvivl.

  Flex Service+ FAQ

  • Kan jeg komme når jeg har lyst? Du kan komme med cyklen inden for vores åbningstid - også selv om værkstedet har lukket.
  • Hvad hvis jeg kommer 2 eller flere gange om måneden? Første månedlige service er inkluderet i Flex Service+ - kommer du flere gange inden for samme måned (gælder ikke ved reklamationsbehandlinger) så koster de øvrige service det samme som et sædvanligt service hvor der ikke er tegnet Flex Service - dog med 10% rabat
  • Hvad hvis jeg vil stoppe inden for de første 6 måneder? Mindste bindningsperiode er 6 måneder, så du vil altid modtage mindst 6 opkrævninger.
  • Hvad hvis jeg har jeres tidligere serviceordninger? Så fortsætter du stadig med samme ordning som hidtil, så længe du har den samme elcykel. 
  • Kan jeg også købe Flex Service+ til den almindelige cykel? Ja - det kan du godt.
  • En af dine eger knækker? Stå af elcyklen, og træk til din destination. Kontakt leasinggiver for udskiftning af den knækket eger. Fortsætter du med at benytte elcyklen med skade på yderligere eger eller fælg, opfattes dette som misligeholdelse, og udskiftning betales af leasingtager.
  • Du punktere? Stå af elcyklen, og træk til din destination. Kontakt eventuel os for udskiftning af slangen - du kan også benytte andre værksteder uden det går ud over serviceaftalen. Fortsætter du med at benytte elcyklen med skade på eger, dæk eller fælg, opfattes dette som misligeholdelse, og er ikke omfattet af serviceaftalen.
  • Kan jeg tegne en serviceaftale hvis cyklen ikke er købt hos jer? Ja det kan du godt
  • Hvad hvis jeg kører mere end den serviceordning jeg har købt? Vi følger altid vores anbefalet serviceplan, og skal du have skiftet flere dele end hvad vi anbefaler (ud fra serviceplanen), så skal ordningen reguleres. Ønsker du ikke den reguleret, så forbruger vi maksimalt de reservedele som den anbefalet serviceplan forskriver - selv om du har opbrugt reservedelene før udløb af serviceaftalen - betalingen fortsætter dog frem til udløb af perioden.

Se det kalder vi EBIKECARE - hele vejen rundt

 

* EBIKECARE FLEX SERVICE PLUS aftalen er individuel beregnet ud fra din elcykel og dit forventet kørselsbehov.

Sorter efter
Side 1 ud af 3
Resultater 1 - 10 ud af 21

EBIKECARE - Flex Service Plus Serviceaftale

Flex Service+ Serviceaftale til indvendige gear

Service abonnement med reservedele inkluderet - for elcykler med indvendigt gear.

Pris med rabat:
DKK 129,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 103,20
DKK 103,20
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 25,80
Type

Flex+ - trinløst gear og Skivebremser

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med trinløst gear og Skivebremser.

Pris med rabat:
DKK 189,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 151,20
DKK 151,20
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 37,80
KM Pakker
Dæk

Flex+ trinløst gear og fælgbremser

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med trinløst gear og fælgbremser.

Pris med rabat:
DKK 202,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 161,60
DKK 161,60
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 40,40
KM Pakker
Dæk

Flex+ 7 / 8 Indvendige gear og Skivebremser

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med 7 eller 8 indvendige gear og Skivebremser.

Pris med rabat:
DKK 211,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 168,80
DKK 168,80
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 42,20
KM Pakker
Dæk

Flex+ 11 / 14 indvendige gear og skivebremser

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med 11 eller 14 indvendige gear og skivebremser

Pris med rabat:
DKK 211,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 168,80
DKK 168,80
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 42,20
KM Pakker
Dæk

Flex+ trinløst gear og 3 Skivebremser

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med trinløst gear og 3 Skivebremser.

Pris med rabat:
DKK 220,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 176,00
DKK 176,00
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 44,00
KM Pakker
Dæk

Flex+ trinløst gear, skivebremser og Full Suspension

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med trinløst gear, skivebremser og Full Suspension.

Pris med rabat:
DKK 222,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 177,60
DKK 177,60
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 44,40
KM Pakker
Dæk

Flex+ 7 / 8 Indvendige gear og fælgbremser

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med 7 eller 8 indvendige gear og fælgbremser.

Pris med rabat:
DKK 224,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 179,20
DKK 179,20
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 44,80
KM Pakker
Dæk

Flex+ trinløst gear, fælgbremser og Full Suspension

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med trinløst gear, fælgbremser og Full Suspension.

Pris med rabat:
DKK 235,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 188,00
DKK 188,00
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 47,00
KM Pakker
Dæk

Flex+ 11 / 14 indvendige gear, skivebremser og Full Suspension

Service abonnement med alle slid reservedele inkluderet - for elcykler med 11 eller 14 indvendige gear, skivebremser og Full Suspension

Pris med rabat:
DKK 244,00
inkl. 25% moms
Pris ex. moms: DKK 195,20
DKK 195,20
Variant pris modificerer:
DU SPARER:
DKK 48,80
KM Pakker
Dæk
Side 1 ud af 3

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev