EBIKECARE - SERVICEAFTALE
I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

EBIKECARE - SERVICEAFTALE

Som en naturlig del af EBIKECENTER's EBIKECARE serviceordning, så har EBIKECENTER udviklet en 2 årig Serviceaftale hvor du ikke behøver at tænke så meget på om du skal have tingene lavet, og hvornår. EBIKECARE SERVICEAFTALEN sørger for at din elcykel bliver vedligeholdt i 24 måneder efter serviceplanen - tingene bliver udskiftet, adskildt og smurt uden at du behøver at bekymre dig så meget om du har råd, når udskiftningen foretages.

 

VIDSTE DU AT DU KAN SPARE 10% PÅ HELE DIN VÆRKSTEDSREGNING MED EN SERVICEAFTALE??
FÅ ET TILBUD PÅ DIN HELT PERSONLIGE SERVICE AFTALE - PRISER FRA 91,-/MÅNED*

 

Hvad er omfattet af Serviceaftalen.

Tegner du en EBIKECARE SERVICEAFTALE så indregner vi arbejdsløn ved udskiftning og reservedele i henhold til forbrug ud fra de, af dig, forudsatte kørte km og den anbefalede serviceplan. Skulle det være nødvendigt at foretage reparationer før og mellem de fastsatte serviceintervaller, så benyttes de i Serviceaftalen listede dele, før der opkræves betaling for øvrige forbrugte dele - vi anbefaler dog at du i de tilfælde foretager en regulering af aftalen - så du ikke skal tænke på ekstra regninger fremover.

Det forudsættes at du som bruger selv er opmærksom på at dine dæk skal kontrolleres og pumpes løbende, samt at kæden ligeledes skal kontrolleres og smøres løbende. Husk også at aftørre og smøre din forgaffel (med forgaffel egnet smøremiddel), når du smører din kæde. Bliver dette ikke foretaget vil din elcykel kræve oftere udskiftning af kæde, dæk samt flere forgaffel services, som ikke er inkluderet i serviceaftalen.

Løbende betaling.

Når du afhenter din elcykel, og du har tegnet en EBIKECARE SERVICEAFTALE - så betales den samlede serviceaftale over aftalens 24 måneder. Ved tilmeldning betaler du den første ydelse og du vil efterfølgende modtage en betalingsanmodning hvor du tillader EBIKECENTER at trække ydelsen på din konto hver den 1 i de kommende 23 måneder.  Ved manglende betaling fremsendes rykker med gebyr på 50,-, som skal betales inden for 10 dage. Betales rykkeren med gebyr ikke, ophører serviceaftalen uden yderligere varsel.

Regulering af Serviceaftale

Ændrer dit kørselsmønstrer sig, så kan vi sammen regulere din serviceaftale, således at du ikke får ekstra regninger eller betaler for meget. Din “gamle” serviceaftale ophører og der tegnes en ny aftale" for den resterende periode, hvor der tages hensyn til kørte Km, allerede forbrugte materialer og indbetalinger. Først kommende betaling er den efter følgende 1.

Ophør af Serviceaftale

Ved ophør af serviceaftalen foretages der ikke refundering af forudbetalinger eller eventuelle ikke forbrugte reservedele.

 

Se det kalder vi EBIKECARE - hele vejen rundt

 

* EBIKECARE SERVICE aftalen er individuel beregnet ud fra din elcykel og dit forventet kørselsbehov.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev