Elcykel service: EBIKECARE - servicekonceptet der tænker på din elcykel
I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Elcykel service: EBIKECARE - servicekonceptet der tænker på din elcykel

Når man køber elcykel, så er du ude og investere i et transport middel - hos EBIKECENTER vil vi gerne have at du bliver glad for din elcykel i rigtig lang tid, og syntes du får noget ud af den investering du har lagt i din nye elcykel.

Husk at danne dig et overblik over vores anbefalede elcykel service plan her, som viser hvad vi anbefaler der skal foretages hvornår.

Sselvom din elcykel har kostet mange penge, så er elcyklen et stykke mekanik som kræver vedligeholdelse - jo flere penge den har kostet jo mere giver det mening at sørge for at din elcykel har det godt. Hos EBIKECENTER har vi lavet en serviceordning - EBIKECARE - hvor vi forsøger at hjælpe dig med at få det bedste ud af din nye elcykel. Hovedpunktet i Serviceordningen EBIKECARE er vedligeholdelse af din elcykel - hvorfor du med EBIKECARE hos EBIKECENTER sikrer at din elcykel er i kyndige hænder når den bliver serviceret, og det er uanset om du kommer til EBIKECENTER's værksteder eller benytter vores LANDSDÆKKENDE ELCYKEL SERVICE.

SERVICE PÅ DIN ADRESSE!

EBIKECENTER's landsdækkende servicepartnere sørger for at servicerer din cykel, hvor du ønsker det. Slut med at bruge tid på transport til og fra den lokale cykelmekaniker eller til EBIKECENTER. Vores MOBILE MEKANIKER kommer og servicerer/reparerer den på din adresse – eller hvor du må ønske det.

Udkørende service kan foretages på din adresse - uanset om du er i Sønderjylland, Nordjylland eller på Falster - selve udkørslen kan koste op til 300,- - plus eventuelle reservedele samt arbejdsløn i forbindelse med udskiftningen af de relevante reservedele. Kommer du til EBIKECENTER's værksted, og har købt din elcykel hos EBIKECENTER så er servicen GRATIS......uanset hvornår du har købt den.

Læs mere om vores LANDSDÆKKENDE SERVICE

Har du en af de tidligere EBIKECARE versioner - så gælder den der er BILLIGST for dig - har du den grønne, så har du stadig 4 års garanti på din centermotor, hvis du stadig overholder dine service intervaller.

Vores EBIKECARE service sørger for at din elcykel bliver kontrolleret, strammet og smurt på de synlige bevægelige dele såsom kæde og forgaffelben. Serviceeftersynet omfatter ikke adskillelse og servicering af hverken affjedret forgaffel, indvendige gear eller udskiftning af reservedele.

Husk at danne dig et overblik over vores anbefalede elcykel service plan her, som viser hvad vi anbefaler der skal foretages hvornår.

SERVICEAFTALE MED RESERVEDELE


Hos EBIKECENTER elsker vi vedligeholdte elcykler - det er dem der kører godt det meste af tiden og dem der bliver værdsat - derfor har EBIKECENTER udviklet et naturligt tilvalg i forlængelse af EBIKECARE Serviceordningen. Tilvalg som er til dig der vil have en god vedligeholdt elcykel: EBIKECARE SERVICEAFTALE med alle nødvendige reservedele til din elcykel - Læs mere om vores EBIKECARE SERVICEAFTALE


EBIKECARE SERVICEAFTALE

VIDSTE DU AT DU KAN SPARE 10% PÅ HELE DIN VÆRKSTEDSREGNING MED EN SERVICEAFTALE??
FÅ ET TILBUD PÅ DIN HELT PERSONLIGE SERVICE AFTALE - PRISER FRA 91,-/MÅNED*

Har du lyst til at vide mere om vores EBIKECARE Serviceordning så kig forbi - så skal vi besvare dine spørgsmål så godt som muligt.

Se det kalder vi EBIKECARE - hele vejen rundt

 

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev