Vilkår for elcykel leasing
I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

 

Vilkår for elcykel leasing

ELCYKELLEASING giver dig den økonomiske sikkerhed, helt uden overraskelser, når du er på "elcykel jagt" - du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige elcykler og mulighed for at sammensætte leasingaftalen, så den passer til netop dit behov. Det gælder både hvad angår det årlige kørselsbehov, men også muligheden for tilvalg af ekstraudstyr som tilbydes under attraktive vilkår.

Med ELCYKELLEASING kan du glemme alt om værditab, bekymringer og uforudsete udgifter. Efter udbetalingen kender du dine udgifter hver måned inkl. service og eventuelle reparationer. I aftaleperioden skal du udover den månedlige ydelse betale for forsikring, eventuelle punkteringer og selvfølgelig strøm. Leaser du en elcykel, så kan det ses som en traditionel lejeaftale, der løber over flere år, hvor man har den fulde råderet over elcyklen, selvom man ikke selv ejer af elcyklen. Der skal betales en engangsydelse (udbetaling) samt en månedlig leasingydelse, der afhænger af den model du vælger at lease.

ELCYKELLEASING giver dig:

  • Økonomisk overblik – lav månedlig leasingydelse
  • Attraktiv førstegangsydelse og ingen etablerings- eller oprettelsesgebyrer
  • Underkørte kilometer tilbagebetales til fast takst 0,30 kr pr km
  • Overkørte kilometer betales til fast takst 1,00 kr pr. km
  • Ingen risiko vedrørende gensalg og afskrivninger


Services som er inkluderet i leasingaftalen:

  • Arbejdsløn og reservedele ved de foreskrevne serviceeftersyn
  • Sliddele som eksempelvis; Bremseklodser, bremseskiver, kæder, tandhjul, dæk, slanger m.v.
  • Eventuel reparation af mekaniske dele og elektronik

Tillægsydelser som eksempelvis hente/bringe-service, tilbageleveringsforsikring og punkterfrie dæk kan tilkøbes mod merpris. Kontakt ELCYKELLEASING for yderligere information tillægsydelser.

Leasingperiode og rente

De oplyste leasingydelser er baseret på 36 måneder. Den månedlige ydelse er baseret på fast rente. Når du leaser en elcykel opnår du ikke et rentefradrag. Ekstra udstyr finansieres uden renter og gebyrer, dog er den månedlige ydelsen affrundet op til nærmeste hele kroner.

Km forbrug

Aftalen løber i 36 måneder og med minimum 4.500 km / årligt inkluderet. Ved etablering af leasingaftale skal der tages stilling til eventuelle afvigelser ifht. det individuelle kørselsbehov. Afviger det faktuelle km forbrug ved leasingperiodens udløb fra det aftalte, afregnes overkørte kilometer med 1,00 kr. pr. km og underkørte km afregnes med 0,30 kr pr. km.

Opsigelse

Leasing aftalen er uopsigelig i de første 12 måneder, herefter kan den opsiges med 3 måneders varsel.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT

Live Chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start