I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Leasing til virksomheder og kommuner

Overvejer du som virksomhed eller kommune at anskaffe jer elcykler til jeres medarbejdere, så tilbyder ELCYKELLEASING også leasing til virksomheder og kommuner. Vores koncept er lidt lige som når du leaser en bil til din medarbejder - bare billigere. Hos ELCYKELLEASING har du mulighed for at lease alt fra en enkelt elcykel til en større flåde af elcykler - og du må gerne videre udleje dem til andre efter aftale. Du kan læse mere om vores forskellige elcykelleasing service løsninger til erhverv og kommuner længere nede på siden.

5 gode grunde til elcykelleasing

  1. Det er nemt at komme rundt i nærområde - især i storbyerne på en elcykel
  2. Spar tid - og penge da dine medarbejdere kommer let igennem trafikken og ikke skal bruge kostbar tid på at lede efter parkering....også er den GRATIS.
  3. Færrer taxa regninger
  4. Budgetoverblik - i ved hvad det koster - uden de store overraskelser
  5. Ingen Servicebøvl - vi kommer og laver service på jeres lokation

Elcykler er den hurtigeste og billigeste løsning på transport i nærområderne, du med ELCYKELLEASING's koncept, sparer du penge og bevarer dit overblik - uden alt for meget bøvl, da vi leverer og servicerer elcyklerne på jeres firmaadresse. 

Konceptet minder en almindelig billeasingaftale - bare billigere og nemmere.

Hvordan virker konceptet

Har i helt styr på hvilke elcykler i skal have, så vælger dem, og beslutter hvilken af vores Serviceløsninger i ønsker at benytte. Skal vi hjælpe med at finde de rigtige elcykler, der passer til jeres brug - så står vores professionelle personale selvfølgelig klar til at rådgive jer - helt uden at det koster noget. Når i har besluttet jer for hvilke elcykler i ønsker, og valgt den serviceordning der passer jer bedst - så levere vi elcyklerne på jeres adresse. Herefter servicere vi den efter jeres valgte serviceordning. Nemt, overskueligt og helt uden bøvl.

I kan se hele vores store program af elcykler på EBIKECENTER.DK

Serviceløsninger

For at få mest succes ud af jeres leaset elcykler, så kræver det at de bliver vedligeholdt - det kan ofte være lidt en kompliceret affære - men hos ELCYKELLØSNING gør vi det nemt. Vi har 2 forskellige service løsninger til jer, som giver jer henholdsvis Fuldt Budget Overblik (FBO) og Fuld Fleksibilitet (FF). 

Service med Fuldt Budget Overblik

Vælger i løsningen med Fuldt Budget Overblik (FBO), så er alle slid reservedele inkluderet i prisen - her kommer der ikke nogle ubehagelig overraskelser - det er samme Service løsning som vi tilbyder vores privatkunder. Fordelene er at der ikke kommer nogle udsving i omkostningen - ulempen er at det kræver at man er mere efter elcyklerne og deres forbrug, da serviceordningen er beregnet efter KM-forbruget.

FBO-løsningen er super velegnet til få antal elcykler (1 til 3 styks) med faste brugere.

Service med Fuld Fleksibilitet

Vælger i løsningen med Fuld Fleksibilitet (FF), så sættes der ikke nogen KM begrænsning (iforhold til hvornår service skal foretages) på elcyklerne - her er der fri km. Vi planlægger sammen med jer en månedlig dag, hvor vi kommer ud og servicere alle elcyklerne. Vi udskifter det der skal laves vedligeholder elcycklerne - helt uden bøvl. Fordelene er at i ikke behøves at være så meget over elcyklerne, for det klarer vi - selvfølgelig anbefaler vi at i ringer hvis der er noget mellem vores valgte serviceintervaller.

FF-løsningen er super velegnet til større antal elcykler med varierende brugere og km. 

Hvilken Serviceordning er bedst?

Det afhænger af hvad i skal brruge elcyklerne til - er i itvivl om hvad der passer jer bedst, så står vores konsultenter klar til - ud fra jeres behov og vores erfaring - at hjælpe jer med at finde den helt rigtige serviceløsning til jer. Kontakt ELCYKELLEASING for rådgivning om jeres elcykelleasing ordning.
 

FAQ om Elcykelleasing til virksomheder og kommuner:

  • Den månedlige leasingydelse er billigere end en enkel gennemsnits taxaregning - og så kan du bruge den frit hver måned. Dog opkræves en første gangsydelse baseret på elcyklens normale salgspris.
  • Leasingaftalen løber typisk 24 til 36 måneder
  • Du kan give dine medarbejdere en elcykel skattefrit - så længe den benyttes arbejdsrelateret kørsel, f.eks. på ærinder i.f.m. med arbejdet eller til direkte hjemtransport efter et kundebesøg. Spørg eventuelt din revisor hvis du er i tvivl om hvor grænsen går.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start