Fordelene ved elcykel leasing
I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

 

Fordelene ved elcykel leasing

Attraktiv lav udbetaling

Vælger du leasingvejen med os, så er du altid garanteret en attraktiv udbetaling på din nye elcykel. Vi tilbyder førstegangsydelser på helt ned til kr. 3.750,-. Opfyld dine elcykel drømme vores store elcykel program her, og foretage beregningen direkte fra modellen.

Fast, lav månedlig ydelse

Efter udbetaling kender du dine udgifter hver måned. Det giver økonomisk sikkerhed, da din månedlige ydelse aldrig vil stige i aftaleperioden. Udover den månedlige ydelse skal du betale for forsikring, eventuelle punkteringer og selvfølgelig strøm.

Ingen risiko for værditab

Med ELCYKELLEASING kan du glemme alt om værditab, bekymringer og uforudsete udgifter. Når din aftaleperiode udløber, så afleverer du blot elcyklen til os, hvorefter vi sørger for resten. Nemmere bliver det ikke.

Inkl. Service- og Reparationsaftale

Når du leaser en elcykel hos os, så er din leasingaftale altid inkl. de forskrevne serviceeftersyn. Det betyder, at din elcykel bliver efterset og serviceret på et autoriseret værksted af specialuddannet personale. 

Arbejdsløn og reservedele  Sliddele er inkluderet  Eventuel reparation
Foreskrevne serviceeftersyn er inkluderet i din månedlige ydelse. Fx bremseklodser, bremseskiver, kæder, tandhjul, dæk, slanger m.v. Vi sørger for vedligeholdelse af mekaniske dele og elektronik gennem hele leasingperioden.

 

Mulighed for fordelagtig forsikring

Sammensæt din leasingkontrakt med en forsikringsaftale, der passer til dit behov. Frygt ikke store ridser, buler og ødelagte bremsegreb, når du skal aflevere elcyklen tilbage med en Tilbageleveringsforsikring, med en selvrisiko på kr. 0,-.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT

Live Chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start