I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Elcykelleasing

Hos EBIKECENTER forsøger vi hele tiden at finde de bedste produkter og løsninger for dig som kunde - og EBIKECENTER kan nu som de første - hvis ikke i Europa, så ihvertfald i Danmark, tilbyde elcykel leasing via vores nye koncept af samme navn: ELCYKELLEASING.DK

Hvad er elcykel leasing?

Det er lige som når du leaser en bil - du vælger en model du vil lease, vælger et antal årlige km, betaler en første gangsydelse og kører med elcyklen. Leasing ydelsen - som hver måned bliver leasingydelsen trukket på dit kort - inkludere en FULD servicepakke, så du kun skal tænke over at overholde de indlagte service. Når leasing perioden - typisk på 36 måneder - er overstået så afleverer du elcyklen på vores værksted. Ønsker du at lease en ny elcykel når din leasing periode er overstået - så kan vi sørge for at den er klar når du aflevere den gamle.

Nemmere bliver det ikke at få en lækker kvalitets elcykel.

Elcykel leasing hos EBIKECENTER

Hvorfor elcykel leasing?

Leaser du en elcykel via ELCYKELLEASING, så opnår budgetsikkerhed og tryghed, og du behøver ikke bekymre dig om værditab og besværet med at sælge din elcykel videre, når du vil have en ny elcykel - hos ELCYKELLEASING.DK leaser du en elcykel i 36 måneder med FULD SERVICEORDNING - så du ved hvad den koster dig i leasingperioden.

Hvilke modeller kan du lease?

Som udgangspunkt kan du lease næsten alle elcykler i EBIKECENTER's store program af elcykler. Vi er i fuld gang med at beregne mindste leasingydelserne på vores elcykler, og du vil løbende på produkterne på vores hjemmeside - tydeligt kunne se om din valgte elcykel kan leases og hvad den mindste leasingydelse er - og uanset hvilken elcykel du vælger så har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser så din leasing aftale passer til dig og dine behov. Vi har selvfølgelig også udvalgt nogle spændende modeller som du kan se på elcykelleasing.dk.

Hvad med udstyret?

Når du leaser en elcykel, og har brug for ekstra udstyr, så køber du alt dit ekstra udstyr kontakt - vi kan dog også hjælpe med finansiering hvis det er en større omgang. Find dit udstyr på vores EBIKECENTER.DK

Hvad er inkluderet i leasingen?

Når du leaser en elcykel, så inkludere leasingaftalen selvfølgelig den valgte elcykel, batteri, oplader og næsten vigtigst af alt - en fuld service aftale, hvor ALLE service og slid reservedele er inkluderet. Så du har budget sikkerheden - uden overraskelser hvis du passer på elcyklen. Vi forlanger dog at alle service bliver overholdt og foretaget på vores værksted eller af vores samarbejdspartnere.

Hvad koster det at lease?

Det afhænger meget specifikt af hvilken elcykel du vælger og hvor mange km du forventer at køre årligt, men vi har elcykel leasing fra 417,- pr. måned incl. FULD SERVICE for 4.500 km årligt.

Det er billigt, nemt og overskueligt.

Til Private, Virksomheder og Kommuner

Elcykelleasing tilbydes til dig - uanset om du er privatperson, en virksomhed eller en kommune - så har vi elcyklen og løsningen. Elcykelleasing, kan give dig budgetsikkerhed - du ved altid hvad det koster, og du ved at den bliver serviceret når det kræves. Du kan oveni købet lease elcykler til dine medarbejdere skattefrit - så længe den benyttes arbejdsrelateret kørsel, f.eks. på ærinder i.f.m. med arbejdet eller til direkte hjemtransport efter et kundebesøg. Spørg eventuelt din revisor hvis du er i tvivl om hvor grænsen går. Læs mere om elcykel leasing til erhverv her.

Vil du vide mere?

Så kan du kan læse mere om konceptet elcykelleasing på vores leasing-hjemmeside www.elcykelleasing.dk, eller komme ned i vores Showroom og tage en snak med os, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning for dig.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start