I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Bosch motorer

Bosch Motorerne

De første Bosch elcykel motorer blev lanceret i 2010, og allerede det første år markedsførte flere af de store cykel fabrikanter elcykler med "Bosch E-bike Drive". Foruden motoren leverer Bosch displays med forskellige karakteristika og højkvalitets batterier med forskellige ydeevner. Bosch leverer også ABS bremsesystemer, eMTB optimering af trækkraften og eShift automatisk gearskift der understøtter forskellige gearteknologier og producenter.

Bosch Motorerne har igennem tiden skiftet udseende flere gange, og der er kommet flere versioner til. Ud over udseendet, så er der indeni kommet nye opdaterrede og hurtigere momentsensorer, der måler 1.000 gange i sekundet, og en gearskifte sensor, som ved udvendige gearsystemer sikrer at du ikke får trådt gearet i stykker. Den kobler motoren fra når du begynder at skifte gear, og kobler den til når skiftet er afsluttet.

Active motoren kan fås med fodbremse, medens Performance altid er uden fodbremse.

Se og sammenlign specifikationerne på de forskellige motor under filmen.

 

 

Motor linie Active Active Plus Performance Performance CX
 
         
Systemoverblik
Power 250 W 250 W 250 / 350 W 250 W
Torque (Alm/25kmt) 30 - 40 Nm 40 - 50 Nm 30 - 63 Nm 30 - 75 Nm
Support 30 - 250% 30 - 270% 30 - 275% 50 - 300%
Speed-version Nej Nej Ja Nej
Fås med fodbremse Ja Ja Nej Nej
Gearskifte sensor Ja Ja Ja Ja
eMTB Mode Nej Nej Nej Ja
Vægt 2,9 kg 3,2 kg < 4 kg < 4 kg
         
Benyttes på Almindelige elcykler Almindelige elcykler Sports & Speed elcykler Sports elcykler

Kan forskellene mærkes?

Ja det kan de - både Active og Performance motorerne reagerer hurtigere ned tidligere p.g.a. den nye momentsensor og Performance motoren er noget for sig selv - den er absolut mere frisk i trådet, end vi var vant til med Bosch Classic og Classic+. Og så har man med CX-versionen lige givet den en tand mere - lidt mere "gods" og op til 300% understøttelse.

På Performance Line CX erstatter eMTB-mode den tidligere sports-mode med Performance Line CX og varierer mellem 'Tour' -modus og 'Turbo'. Et maksimalt drejningsmoment på op til 75 Nm styrker motoren og rytterens personlige bidrag mellem 120% og 300%. Afhængigt af pedaltryk justeres den progressive motorstøtte automatisk til rytterens kørestil. Uden at skifte gear, understøtter motoren endog langsomme pedalomdrejninger konstant med ideel ydeevne. Turen på stejle skråninger er næsten ubesværet. Dette sikrer en naturlig køreoplevelse og maksimal ydeevne på skovstien.

Bosch Elcykel Batterier

På batteri fronten har Bosch batterier med 300 - 400 og 500 Wh - samt et batteri, Power Tube, til indbygning i stellet. Derudiover kan man få Dual batterier, d.v.s. 2 sammenbyggede 500 Wh batterier, så man når helt op på 1.000 Wh. Bosch producerer Lithium-Ion batteriteknologi med de samme karakteristika som i deres batterier til el-værktøj: Høj energitæthed og lav vægt. 
Batteriet holder efter 500 ladningscyklus stadig 60% af sin oprindelige kapacitet - så du kan have glæde af batteri og elcykel i rigtig mange år.

 

  8,2 Ah / 300 Wh 11 Ah / 400 Wh 13,4 Ah / 500 Wh
Vægt 2,5 - 2,6 kg 2,5 - 2,6 kg 2,6 - 2,8 kg
Kapacitet      
       
Opladningstid (ca.)      

Compact oplader (2 A)

5 timer 6 1/2 time 7 1/2 time

Standart oplader (4 A)

2 1/2 time 3 1/2 time 4 1/2 time
       
Batteri Type      

Ramme / Frame

Bagagebærer / Rack

Integeret

 

Rækkevidden? Tjah den afhænger rigtig meget af dig, dine omgivelser, hvilket batteri du har og motor-versionen - Læs eventuelt vores artikel om rækkevidde på din elcykel - eller prøv at beregne din egen med Bosch's rækkevidde beregner.

Display

Intuvia
Bosch leverer Intuvia controllersystemet i samme farve som motoren, d.v.s. Classic+ og Active i gråt, og Performance i sort.

Intuvia displayet er, sammen med den separate styreenhed på håndtaget, et smart, multifunktionelt styresystem der er sikkert og nemt at betjene, fordi du ikke behøver at tage hånden væk fra styret.

Du vælger mellem 4 kørestile, med hver sine karakteristika og ydelse (motor version afhængig).

     EcoLægger 30 - 50 % til din egen kraft
     Tour: Lægger 100til din egen kraft
     Sport: Lægger 190 - 210% til din egen kraft
     Turbo: Lægger 250 -300% til din egen kraft

Nyon

Bosch Nyon - all-in-one controlleren er den universale forbindelse mellem teknologien, miljøet, omverdenen og cyklisten.

Bosch Nyon erstatte de fleste gadgets du har siddende på styret - så den må være den enhed vi har ventet på i mange år. Bosch har med sin erfaring inden for elektronik og innovation vovet at komme med den mest komplette cykelcomputer til dato. Bosch Nyon understreger hvorfor Bosch er markedsledende indenfor systemer til elcyklen.

Nyon leveres som tilvalg på en række af de nyeste High-end Elcykler med Bosch motorer.
Læs mere om Bosch Nyon her.

Purion

Bosch Purion er det lille og tydelige kombinerede display og controller.
Design opfylder funktionalitet: Purion er den minimalistiske cykelcomputer til alle, der ønsker at få et pænt kig på styret, det være sig til brug i byen eller på landet. Du får alle vigtige oplysninger bekvemt ved et tryk på en knap under turen, med begge hænder tilbage på styret. Fem forskellige køretilstande giver dig den individuelt korrekte støtte i enhver situation.

Bosch Purtion leveres med Active motoren til såvel citybikes som MTB.

 

Sammenligningstabel for Bosch displays

5 Modes
Skifte-anbefaling
Walk-Assistance
Anti-Refleks behandlet
Sprøjtesikker
Off-board mode
USB-opladning
Betjening fra styret
Navigation
Fitness-funktion
Kompatibelt med eShift
Kompatibelt med Dual batteri

 

 

 

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev