I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Personlig rådgivning

På jagt efter ny elcykel ? har du/i brug for hjælp til at komme igennem junglen? Så fortvivl ej - EBIKECENTER har nemlig lanceret den HELT PERSONLIGE RÅDGIVNING.

Når du kommer til vores aftalte møde så sørger vi for at en af vores professionelle medarbejdere, står klar til jer - og KUN JER.

Vi starter med en kop kaffe, the eller vand - tager efterfølgende udgangspunkt lige der hvor i er i jeres søge process - uanset om det er om de basale pricipper inden for elcykler (hvordan den virker, understøtter o.s.v.) eller om du bare er i tvivl om hvad der vil være velegnet til dine behov.

Vi tager udgangspunkt i hvad du har i tankerne og hvad du forventer at skulle bruge den til. Derefter så afprøver vi  nogle af de forskellige motor-typer, med udgangspunkt i dine behov og ønsker - samt vores sortiment. Har du ikke din egen cykelhjelm med, så har vi selvfølgelig også nogle test cykelhjelme som du kan bruge.

Til slut finder vi din størrelse - den der passer dig, og har du specielle ønsker til udstyr så hjælper vi også med det.

BOOK PERSONLIG RÅDGIVNING HER

Hvad koster rådgivningen?

Din helt personlige rådgivning er GRATIS ved køb. Vi starter dog med at opkræve 500,- for de første 60 minutter, herefter 200,- pr. på begyndt 30 minutter. Er i flere tillægges 35% pr. ekstra person. Det du har lagt ud for i rådgivning modregnes ved køb op til 3 måneder efter rådgivningen, mod fremvisning af kvittering.

KØB DIN NYE ELCYKEL OG FÅ RÅDGIVNINGEN GRATIS.
Vælger Du/I inden for 3 måneder efter rådgivningen at købe elcyklen hos EBIKECENTER, så modregner vi rådgivningen i prisen, så rådgivningen er gratis, på din nye elcykel mod fremvisning af kvittering, dog ikke på i forvejen nedsatte modeller.


BOOK PERSONLIG RÅDGIVNING HER

Forberedelse

Som forberedelse til vores møde så anbefaler vi at du:

  • Overvejer hvad du skal bruge den til - der er meget stor forskel på hvad du skal bruge når du kører 7 km / dagen kontra 20 km / dagen, og hvad en elcykel der er egnet til det ene koster frem for den anden.
  • Overvej dine behov og fortæl dem til os - så kan vi nemmere rådgive dig om hvad vi anbefaler. Husk at jo flere "krav" du har til vægt, design m.v. jo højre pris ender vi typisk på - det viser vores erfaring os ihvertfald, så skær dine "krav" til at være det mest nødvendige.
  • Vær åben for alternativer, end hvad du lige havde tænkt dig i første omgang.
  • Vær opmærksom på at jo mere du forventer at bruge din elcykel, jo oftere kræver den service - så overvej om en Serviceaftale der dækker det meste er vejen frem for dig....for servicen kommer om du vil det eller ej - spørgsmålet er bare hvornår og hvor meget. Overordnet kan man sige at det ofte er billigst at komme til mange service, for så fanger vi tingene inden de udvikler dig til store reparationer.

BOOK PERSONLIG RÅDGIVNING HER

Kan jeg stadig kommer forbi uden aftale

Ja selvfølgelig kan du det - inden for vores åbningstid i vores Showroom. Vi vil altid gøre vores ypperste for at rådgive dig, men det er ikke altid vi har tid til den store rådgivningspakke, da vi ofte har mange kunder på samme tid.

Jeg bliver forhindret - skal jeg aflyse?

Det vil vi ihvertfald sætte pris på - for så kan vi nå at åbne pladsen for andre reservationer. Det koster ikke noget at aflyse sin rådgivningsession

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev