Leder du efter en ny elcykel?

I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Leder du efter en ny elcykel?

Hvornår er det godt at lede efter ny elcykel?, Hvad anbefaler EBIKECENTER? EBIKECENTER prøver at besvare nogle af dine spørgsmål i jagten på din nye elcykel.

Hvornår er det godt at lede efter ny elcykel?

Det vil der altid være forskellige meninger omkring, men vi mener faktisk at det bedste tidspunkt hvor du bør starte din elcykel jagt, er allerede i November og frem, også selv om det sner, regner, er koldt, eller du først forventer at køre på cykel når foråret træder april. Hvorfor så det?

Kæmpe elcykel sortiment

Jo det er fordi du på det tidspunkkt faktisk har det absolut største udvalg af elcykler. Alle producenter har planlagt og er i fuld gang med at producere elcykler til den kommende sæson, så der er sjældent udsolgt. Hvornår skal man så bestille? det er simpelt....lige så snart man har besluttet sig - for så er man sikker på at den er der - venter man til Marts med at bestille den, så kan den allerede være udsolgt - så forudbestil den, så er der oveni købet også stor mulighed for at du kan bestemme et tidspunkt hvor du vil have den. Selvfølgelig skal man være indforstået med at bestille noget man ikke har set og måske ikke prøvet - og oven i købet også vente på det, hvilket selv for den mest tålmodige sjæl kan være en prøvelse.

Så er det her du måske tænker "jeg køber ikke noget jeg ikke har prøvet" - men det gør de fleste faktisk hele tiden - også med dyrere ting f.eks med biler - der ser og prøver du noget lignende (og ofte en super udstyret variant). Og lige som på elcykler så er det fornemmelsen af køreegenskaberne og kraften man bliver "bidt af". For det meste handler det om at få den rette rådgivning, suppleret med et par gode billeder, nogle afprøvninger af især motorvarianter og gear, så behøves man faktisk ikke se en elcykel for at købe den.

God rådgivning

Det bringer os så frem til en af de andre årsager til hvorfor det er uden for sæsonen man skal få på elcykel jagt - rådgivningen. I den nævnte periode er der masser af plads i forretningen til at vi har rigtig meget tid til dig - så meget tid at du nærmest kan få "ene rådgivning" uden forstyrrelser....og spørger du pænt, så giver vi også en kop kaffe. 

Det skal selvfølgelig ikke forståes sådan, at man ikke får ordentlig  rådgivning i andre måneder - selvfølgelig gør man det....det kan dog blive bare en anelse mere presset hvis der er mange i forretningen på samme tid - men der kan man jo tilgengæld så dele sine tanker og elcykel oplevelser med de andre kunder....begge situationer er nærmest en win-win.
 

Vi anbefaler

Det er ret nemt - få rådgivning til at købe den rigtige elcykel - Kommer du så til at købe for dyrt, når der ikke er tilbud? Efter vores opfattelse - så nej, for det handler ikke om at købe tingene billigst muligt - det handler om at købe det rette - det du har brug for. Vi oplever desværre ofte at folk er meget opsatte på ikke at give mere end 10 -12.000,- for en elcykel - "for det koster de jo - alt andet er overpris" (skriver medierne og er ofte opfattelsen). Ja, det koster nogle elcykler - men du vil med meget stor sandsynlighed købe noget der er forkert til dine behov eller noget som der ikke holder. Kan du ikke lige overskue at hive den sum penge ud af økonomien som det kræver, så kan vi hjælpe med finansiering, så slår det heller ikke så hårdt i økonomien - og kombinerer du det med en Serviceaftale, så har du et rigtig godt overblik over hvad det koster dig hver måned. Selvfølgelig er det altid bedst at spare penge, men pas på ikke at købe noget "bare fordi den er billig" - det kan paradoksalt nok blive en rigtig dyr fornøjelse, og du kommer til at blive ked af din investering.

Når du er på jagt efter en elcykel, så anbefaler vi at du:

  • Går efter det du har brug for - der er meget stor forskel på hvad du skal bruge når du kører 7 km om dagen kontra 20 km om dagen, og hvad en elcykel der er egnet til det ene koster frem for den anden.
  • Går efter en elcykel type som du føler du har styr på - kraften fra motoren er ultra vigtig i den henseende, nogle hjælper uanset hvormeget du træder, andre efter hvad du selv laver.
  • Overvej dine behov og fortæl dem til os - så kan vi nemmere rådgive dig om hvad vi anbefaler. Husk at jo flere "krav" du har til vægt, design m.v. jo højre pris ender vi typisk på - det viser vores erfaring os ihvertfald, så vær bevidst om hvad der er det mest nødvendige.
  • Vær åben for andre alternativer, end hvad du lige havde tænkt dig i første omgang.
  • Vær opmærksom på at jo mere du forventer at bruge din elcykel, jo oftere kræver den service - så enten tegn en Serviceaftale der dækker det meste eller spar op....for servicen kommer om du vil det eller ej - spørgsmålet er bare hvornår og hvor meget. Overordnet kan man sige at det ofte er billigst at komme til mange service, for så fanger vi tingene inden de udvikler dig til store reparationer.

Er du stadig i tvivl så læs nogle af vores guide "Sådan vælger du det rigtige batteri" og "Sådan vælger du den rigtige elcykel", brug vores Elcykel filter til at finde de modeller der passer til dine mest basale behov og/eller kig forbi til personlig vejldning.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev