Andet vedr. elcykler

I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Andet vedr. elcykler

Næste artikel om elcykel nyheder fra de største system-producenter er Brose. Systemet fra Brose er modsat både Shimano og Bosch et “simpelt” system - bestående af en motor og et simpelt display - og det er det - uden dikkedarer.

Der er her i slutningen af juni blevet præsenteret forskellige spændende nyheder fra både Bosch, Shimano og Brose - nogle af de førende elcykel-system producenter inden for centermotorer - og kender du os godt nok, så er det de systemer vi ser der virker bedst.

Hos EBIKECENTER forsøger vi hele tiden at finde de bedste produkter og løsninger for dig som kunde - og EBIKECENTER kan nu som de første - hvis ikke i Europa, så ihvertfald i Danmark, tilbyde elcykel leasing via vores nye koncept af samme navn: ELCYKELLEASING.DK

Bosch elcykel - hvad 2017 bringer til dig og din elcykel. Der har været megen spekulation, om hvad Bosch kom med til den kommende sæson - og de har netop løftet sløret for nye og spændende tiltag til 2017 - Blandt dem finder vi: den nye Bosch Purion skærm/controller, dual-batteri mulighed for længere rækkevidde, kompakt oplader til turen og flere opdateringer til Nyon displayet.

Shimano har på cykel festivalen Garda Trentino benyttet lejligheden til at lancere en E-MTB dedikeret udgave af Steps motorsystemet. Ifølge Shimano melder at "motoren erkompakt, så ramme producenter kan lave E-MTB rammer med kortere kæde længder, der giver rytterne bedre trail manøvredygtighed."

Det første kig på 2016-modellerne fra Focus afslører, at 2016-udgaverne af Jarifa- og Tron E-Bike serierne fra Focus er udstyret med en ny motor.

Teknologi, funktionalitet og ”joie de vivre” kultur, kombineret i den nyeste generations transport-Elcykel - det er Hercules CARGO.

Kalkhoff nyheder 2015 - Include og Integrale modeller

Det populære elcykel mærke Kalkhoff kommer med et nyt design, en helt ny revideret motor og smartphone forbindelse med navigationsfunktion i løbet af Elcykel sæsonen 2015.

Så er vi igen - traditionen tro - ved at nærme os efteråret og vinteren. Selv om vi går en mørkere tid i møde fortsætter vi selvfølgelig med at udvikle ebikecenter - både på vores hjemmeside og i vores sortiment.  

I hele april sætter CYKEL-X-PERTEN EBIKE CENTER fokus på børnene i et stort samarbejde med Danske Hospitalsklovne.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start