Andet vedr. elcykler

I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Andet vedr. elcykler

Næste artikel om elcykel nyheder fra de største system-producenter er Brose. Systemet fra Brose er modsat både Shimano og Bosch et “simpelt” system - bestående af en motor og et simpelt display - og det er det - uden dikkedarer.

Der er her i slutningen af juni blevet præsenteret forskellige spændende nyheder fra både Bosch, Shimano og Brose - nogle af de førende elcykel-system producenter inden for centermotorer - og kender du os godt nok, så er det de systemer vi ser der virker bedst.

Bosch elcykel - hvad 2017 bringer til dig og din elcykel. Der har været megen spekulation, om hvad Bosch kom med til den kommende sæson - og de har netop løftet sløret for nye og spændende tiltag til 2017 - Blandt dem finder vi: den nye Bosch Purion skærm/controller, dual-batteri mulighed for længere rækkevidde, kompakt oplader til turen og flere opdateringer til Nyon displayet.

Shimano har på cykel festivalen Garda Trentino benyttet lejligheden til at lancere en E-MTB dedikeret udgave af Steps motorsystemet. Ifølge Shimano melder at "motoren erkompakt, så ramme producenter kan lave E-MTB rammer med kortere kæde længder, der giver rytterne bedre trail manøvredygtighed."

Det første kig på 2016-modellerne fra Focus afslører, at 2016-udgaverne af Jarifa- og Tron E-Bike serierne fra Focus er udstyret med en ny motor.

Teknologi, funktionalitet og ”joie de vivre” kultur, kombineret i den nyeste generations transport-Elcykel - det er Hercules CARGO.

Kalkhoff nyheder 2015 - Include og Integrale modeller

Det populære elcykel mærke Kalkhoff kommer med et nyt design, en helt ny revideret motor og smartphone forbindelse med navigationsfunktion i løbet af Elcykel sæsonen 2015.

Så er vi igen - traditionen tro - ved at nærme os efteråret og vinteren. Selv om vi går en mørkere tid i møde fortsætter vi selvfølgelig med at udvikle ebikecenter - både på vores hjemmeside og i vores sortiment.  

I hele april sætter CYKEL-X-PERTEN EBIKE CENTER fokus på børnene i et stort samarbejde med Danske Hospitalsklovne.

Så kommer endnu en gigant med deres bud på en motor til elcykler - Shimano præsenterede i november 2013 deres "Steps" bestående af en komplet "gruppe" med motor, batteri, kranksæt, kontrolenhed, display og - ja selv kæden er inkluderet.

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | SHIMANO STEPS EBIKE EXPERT | SHIMANO STEPS EBIKE CERTIFIED

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

 

 
Start chat
1
Close chat
Hejsa! Klik på Start for at skrive med os :)

Start