I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Elcykel guides du forstår | Ebikecenter

Af finde den rigtige elcykel er ikke nemt - der er rigtig mange faldgruber, og det er nemt at købe katten i sækken. Den rigtige elcykel til dig kan kun du selv finde - og selv om det ikke er let, så kan vores råd hjælpe dig i jagten.

Vi tænker lidt over hvornår det er godt at lede efter ny elcykel, Hvad vi anbefaler du er opmærksom på og kommer med et par gode fif i jagten på din nye elcykel.

Umiddelbart så burde det være lige til at kåre den bedste elcykel - men som alt andet så er det ikke så nemt som det lyder. For hvad "ligger bag" den bedste elcykel?

Vi møder sjældent en spørgsmål oftere end hvordan man behandler et elcyklens batteri - det førende Tyske E-MTB online magazin har været på besøg hos Thomas Raica fra Bosch for at slå de mange myterne ned der florer på nettet. Men hvad skal man så være opmærksom på - vi lister de 11 gode spørgsmål og svar.

El mountainbike, e mountainbike eller hvad de nu kaldes - hvad er det og er det "snyd"?.

På jagt efter ny elcykel ? har du/i brug for hjælp til at komme igennem junglen? Så fortvivl ej hos EBIKECENTER kan du få den rette rådgivning.

Man kan let blive forvirret af de forskellige angivelser af rækkevidden på elcykler og af ydelsen af batterier, så et ordentligt værktøj til en kvalificeret beregning er velkomment. Bosch har grebet bolden og lavet en sjov lille beregner til afklaring af rækkevidder og klarlægning af hvilke forhold der er optimale og hvilke, der ikke er.

Når du er på jagt efter din nye elcykel så er der rigtig mange ting du skal være opmærksom på, bl.a. Levetiden på dit system samt garantien på din motor og batteri - et batteri er ikke bare et batteri, da de - til manges overraskelse - laves i forskellige kvaliteter -

Mange spørger ind til hvad og hvordan man får mere ud af en 25 km/t elcykel, så man kommer op på de "sædvanlige" 30-35 km/t som en del kører og de fleste tror de kører ;o). Vi har selvfølgelig kigget lidt på spørgsmålet "Kan man få den til at køre lidt hurtigere?"

At vælge den rigtige elcykel fra start, kan være en stor opgave og man kan let tabe overblikket over de forskellige begreber, navne o.s.v. Derfor har vi lavet en lille guide der kan hjælpe med at bevare overblikket i processen.

Side 1 ud af 2

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev