I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Det elektriske løbehjul, også kaldet el løbehjul er endnu et af fremtidens transportmidler som vi kommer til at se flere og flere af i by billedet fremover. Udseendet er lidt som et traditionel løbehjul, men er udstyret med en lille motor - ofte i baghjulet, som gør turen hurtigere og nemmere. Et elektrisk løbehjul er nemt at transportere, billigt at lade op, og udover at være “et legetøj” kan det også bruges som transportmiddel i nærområdet for både børn og voksne - BEMÆRK TEKSTEN OMKRING LOVGIVNINGEN NEDENFOR. Et el løbehjul kan nemt foldes sammen og tages med i bus, tog, supermarked eller på cafeen - det fylder ikke særlig meget (L x B x H) : 90 - 110 cm x 14 - 20 cm) x 25-40 cm, og vejer mellem 8 - 25 kg, alt afhængig af type og batteri kapacitet.

Et elektrisk løbehjul kan bruges til mange forskellige formål - både på lange gange, lagerhaller og til og fra stationen - med formålet at spare tid, og gøre dagligdagen mere effektiv. I bund og grund et lille sjovt transportmiddel du bare ikke kan undvære - især ikke når du først har anskaffet det.

 

Lovgivningen i Danmark for elektriske løbehjul.

Folketinget vedtog i December 2017 at elektriske løbehjul bliver lovlige i en prøveperiode (ubestemt tidshorisont), hvor det tillades at el løbehjul og andre små el drevne køretøjer tillades på cykelstien - dog kun med en maks hastighed på 20 kmt. Vi afventer den endelige bekendtgørelse for tilladelse af små motoriserede køretøjer på cykelstien - men følger selvfølgelig løbende med for at sørge for at vores elektriske løbehjul overholder gældende lovgivning.

Udstyret på vores elektriske løbehjul

Lige som vores elcykler, så sørger vi for at udvælge de produkter hvor du får mest for pengene - hvor det hele virker og hvor vi har styr på reservedele m.v. Alle vores elektriske løbehjul er udstyret med lithium batterier - med kapaciteter fra 5,2Ah  til 8,2 Ah - alt afhængig af el løbehjuls-modellen. Motor kraften svinger fra 250W til 500W’s motorer og alle vores el løbehjul er udstyret med for og baglys, samt et lille display. Alle specifikationer er selvfølgelig altid angivet på alle vores løbehjul - også maks hastigheden.

Køb fremtidens transportmiddel - dit elektriske løbehjul - nu!

 

OBS!!

Grundet en uholdbar leveringstid fra Joyor, har vi valgt at tage produktet af markedet hos EBIKECENTER. Har du købt et Joyor løbehjul, så har vi stadig reservedele, og kan skaffe dem hvis vi ikke har. Vi arbejder på at finde nye elektriske løbehjul som erstatning til Joyor  

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev