EasyEbike

EasyEbike

65 resultater

Elcykel på den nemme måde

Ny elcykel – alt inklusiv – uden overraskelser

Easyebike er nyt koncept, som gør det nemt og trygt at have en elcykel. Du betaler et fast månedligt beløb for din Easyebike-elcykel. Med i pakken er inkluderet alt service og eftersyn på din elcykel samt udvidet batteriforsikring i 36 måneder. Efter to år kan du vælge at bytte din elcykel til en ny model. Vi tilbagekøber din gamle elcykel af dig, hvis du vælger at en ny Easyebike-elcykel.

Bliv forhåndsgodkendt til EasyEbike hos EBIKECENTER

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 65

Side
pr. side
 1. sale
  Winther Superbe 1 m. kurvepakke
  Fra 13.459,00  kr. Fra 14.949,00  kr.
 2. sale
  Winther Superbe 1 m. taskepakke
  Fra 13.549,00  kr. Fra 15.029,00  kr.
 3. Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite
  Fra 22.999,00  kr.  
 4. Winther Superbe 4
  Fra 19.999,00  kr.  
 5. Winther Superbe 3
  Fra 17.499,00  kr.  
 6. Winther Superbe 2
  Fra 15.999,00  kr.  
 7. Winther Superbe 1
  Fra 12.999,00  kr.  
 8. Winther Easy boarding
  Fra 13.999,00  kr.  
 9. Winther Superbe 1
  Fra 12.999,00  kr.  
 10. Raleigh Sussex E1
  Fra 12.999,00  kr.  
 11. Raleigh Essex E
  Fra 18.999,00  kr.  
 12. Raleigh Sussex E2
  Fra 19.999,00  kr.  
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 65

Side
pr. side

Fordele ved EasyEbike

 • Alt service og eftersyn inkluderet. Det betyder, at du ikke skal betale ekstra for hverken værkstedsbesøg eller reservedele, det gælder alt også elmotor og sliddele. 

 • Udvidet batteriforsikring. Skulle uheldet være ude at dit batteri går i stykker og skal udskiftes sker det på vores regning.

 • Fast beløb om måneden. Du kender dit budget, ingen bekymringer om uforudsete udgifter. Der er ingen udbetaling og du betaler i det antal måneder, som beregnes ud fra EasyEbike-elcyklen samlede pris.

 • Mulighed for ny elcykel hvert 2. år. Ønsker du at opgradere til en ny model med en anden teknologi eller design, tilbyder vi at tilbagekøbe din elcykel efter to år. Det er dog et krav at du køber en ny EasyEbike-elcykel. Helt enkelt.

Sådan fungerer EasyEbike

For at gøre det nemt har vi lavet tre forskellige EasyEbike fastpris pakker:
 

 • 299 kr. per måned (for din EasyEbike pakke til samlet pris på op til 14.999 kr.)
 • 399 kr. per måned (for din EasyEbike pakke til samlet pris mellem 15.000-19.999 kr.)
 • 699 kr. per måned (for din EasyEbike pakke til samlet pris mellem 20.000-29.999 kr.)
 • For en EasyEbike pakke over 30.000,-, kontakt vores personale for din beregning

Længden på din Easyebike pakke varierer efter den samlede pris på Easyebike-elcyklen.

Eksempel: Riese & Müller Swing2 City med EasyEbike pakke til en samlet pris på 27.800,- (Kreditbeløb: 27.800 kr. Månedlig afdrag: 699 kr. Oprettelsesgebyr: 699 kr. opkræves sammen med 1. afdrag. Løbetid: 43 måneder. Debitorrente: 0%. ÅOP: 3,80%. Samlet kreditomkostning: 1.946 kr. Samlet beløb til betaling 29.746 kr. Delbetalingen har 14 dages fortrydelsesret og tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.)

Service er inkluderet

En elcykel er et stykke højteknologisk mekanik og vi vil gerne have at glæden ved din elcykel varer ved i mange år, når du køber din nye elcykel med EasyEbike. Derfor har vi inkluderet en serviceaftale i prisen når du køber via EasyEbike. Denne service aftale kalder vi Ebikecare PLUS. Denne serviceaftale vil tage udgangspunkt i hvor meget du cykler sådan så vi kan nå at opfange slidtage før det bliver for slemt. Du slipper derfor for at få beskidte fingre når cyklen trænger til en kærlig hånd, eller skulle bekymre dig om prisen når cyklen skal til service. Med EasyEbike kan du vælge om aftalen skal indeholde 1 eller 2 års service. Serviceaftalen omfatter løbende service, i henhold til den anbefalet serviceplan, software opdatering af systemer, reservedele i henhold til den anbefalet serviceplan samt arbejdsløn i forbindelse med udskiftning af de slid reservedele, der måtte være nødvendige at udskifte i henhold til den anbefalet serviceplan.

En serviceaftale med EasyEbike omfatter følgende: 

 • Bremsekloder / skiver forklinger / Tandhjul. 
 • Bagklinger / Tandhjul
 • Gear- og bremsekabler, både inder- og yderkabler herunder til hydrauliske bremser
 • Kæde / Tandrem
 • Udskiftning af dækslanger
 • Opdatering af elektroniske dele (hvor det er muligt)
 • Kontrollerende service
 • Smøring af kæde og gaffelben på affjedret forgafler og dæmper
 • Udskiftning af ovenstående dele i forbindelse med almindelig slid (som kræves udskiftet grundet almindelig brug. Ved misligholdelse, skade eller anden årsag til at komponenterne er ødelagt og kræver udskiftning afregnes dette separat) 
 • 25% på alle udkørsler på vores landsdækkende service
 • 10% rabat på øvrige reparationer

Det forudsættes at du som bruger selv er opmærksom på, og kontrollerer alle løsdelene på din elcykel. Herunder dæk, kæde, bremser og forgaffel. Dæk skal tjekkes og pumpes regelmæssigt. Forgaflen og kæden skal aftørres og smøres med egnet smøre middel.

Bredt udvalg af Easyebike-elcykler

Hos EBIKECENTER har vi et af landets største udvalg af elcykler, lige fra traditionelle modeller til moderne city cruisere, citybikes til avancerede emountainbikes til både damer og herre i alle aldre.

Vi har udvalgt et bredt udvalg af vores bedste elcykler, som du kan købe med EasyEbike. Se det store udvalg, og find den model som passer bedst. Du vil have rig mulighed for at finde lige præcis den model du drømmer om blandt vores kvalitetsmærket såsom Riese & Müller, Gazelle, Moustache, Raleigh, Winther og Urban Arrow.

Har du specielle ønsker til modeller, som ikke er angivet i oversigten kan du altid kontakte os, så kan vi se på en eventuel løsning

Læs de ofte stillet spørgsmål til Easy Ebike her

Kæden trænger til at blive spændt. Skal jeg betale for det ? Nej alt service til vedligeholdelse af din cykel er inkluderet i prisen. Er uheldet ude og din cykel trænger til service, så skal du blot bestille en tid til service og komme forbi med din cykel. Så tager vi os af resten kvit og frit
Hvor lang tid gælder servicen med EasyEbike? Din Elcykel er dækket af vores service ordning i 24 måneder efter du har taget dit første tråd. Trænger din cykel til at blive serviceret så kan du indenfor den givne periode bestille service kvit og frit.
Hvor ofte kan jeg bestille service ? EasyEbike er baseret på vores Anbefalet Serviceplan med serviceintervaller af 1500 km - men du kan bestille service lige så ofte du vil indenfor de 24 måneder som serviceaftalen gælder.
Vil i købe min nuværende elcykel så jeg kan købe en ny med EasyEbike? Vi tilbyder kun at tilbagekøbe elcykler som er købt med EasyEbike ordningen.
Tilbagekøb af min elcykel, hvordan fungerer det ? Helt unikt for EasyEbike kunder tilbyder vi tilbagekøbe din elcykel efter 2 år, så du kan købe en ny. Hvis du har overholdt alle serviceeftersyn og ikke misligholdt din elcykel så tilbyder vi at købe din elcykel så du kan købe en ny elcykel med EasyEbike og alle servicefordelene som du allerede har stiftet kendskab til
Kan jeg købe andre cykler med EasyEbike?

Skulle den cykel du havde udset dig ikke være en del af det sortiment som vi har udvalgt, så råder vi dig til at tage kontakt til vores personale for at tale om hvad der kan lade sig gøre

Hvad er forskellen på 1 års og 2 års serviceaftale?

Prisen for 1 års serviceaftale med EasyEbike er 1800kr, hvorimod prisen for 2 års service er 3000kr. Ydermere så er optionen for tilbagekøb kun gældende hvis man køber en 2 årig serviceplan.