Kæden trænger til at blive spændt - skal jeg betale for det?

Nej - alle services er indeholdt i serviceaftalen du har i EasyEbike 

Hvor lang tid er der service med?

EasyEbike indeholder 2 års service fra købsdatoen. Serviceaftalen omfatter slidedele (bremseklodser, kæde, tandhjul, gearkabler), arbejdsløn i forbindelse med selve servicet og udskiftning af sliddelene. Læs mere om indholdet i vores service aftaler her.

Hvor ofte kan jeg bestille service?

Vi anbefaler services i henhold til vores anbefalet serviceplan, som du finder her 

Jeg har en EasyEbike aftale - skal jeg lave noget selv?

Ja - uagtet om du har en serviceaftale eller ej, så skal du selv foretage noget vedligeholdelse på din elcykel. Det forudsættes at du som bruger selv er opmærksom på at dine dæk skal kontrolleres og pumpes løbende, samt at kæden ligeledes skal kontrolleres og smøres løbende. Husk også at aftørre og smøre din forgaffel (med forgaffel egnet smørremiddel), når du smører din kæde. Bliver dette ikke foretaget vil din elcykel kræve oftere udskiftning af reservedele som ikke er inkluderet i serviceaftalen. Er du i tvivl så spørg vores mekanikere. 

Min EasyEbike serviceaftale udløber snart – hvad gør jeg?

Ønsker du at opretholde en serviceaftale, så kan du indgå en traditionel serviceaftale på sædvanlige vilkår, hvor du kan spare 10% ved at tegne for en længere periode – læs mere om den her. 

Jeg vil bytte til en ny - hvad gør jeg?

Når du vil bytte til en ny elcykel - senest inden for 36 måneder fra dit køb med EasyEbike - så kigger vi på din elcykel’s stand, alderen på den, om vi kan sælge den og til hvilken pris. Ud fra den samlet vurdering giver vi dig et tilbud for den i forbindelse med dit nye EasyEbike køb.  

Hvad får jeg for min brugte EasyEbike elcykel?

Vi har valgt at sikre at du ALTID får den bedste pris for din elcykel - når vi foretager vurderingerne af brugte elcykler foretages det altid til MARKEDSPRIS, uagtet hvilken eventuel restgæld der måtte være på din EasyEbike finansieringen.

Jeg har solgt elcyklen til en anden – hvad med serviceaftalen og batteriforsikringen?

Aftalen om din serviceaftalen og batteriforsikringen er mellem dig og ebikecenter, og ophører hvis elcyklen videresælges til andre.

Er EasyEbike en leasing løsning til privat kunder?

Nej - der findes p.t. ikke elcykel leasing til privat kunder, men EasyEbike er hvad der kommer tættest på en elcykel leasing. 

Kan jeg købe alle jeres elcykler med EasyEbike?

Alle vores elcykler op til 40.000,- kan købes med EasyEbike til 399,-/699,-/899,-, for cykler op til 55.500,- (excl. Serviceaftale og batteriforsikring) kontakt os for individuel beregning. Dog kan vi ikke tilbyde en EasyEbike finansiering på nedsatte modeller. 

Kan jeg købe EasyEbike serviceaftalen seperat uden finansiering?

Nej desværre - EasyEbike er en samlet pakke bestående af et finansieret køb med 24 måneders service og 2 års yderligere batteriforsikring

Ønsker du at tegne en service aftale men ikke finansiere den, så kan du benytte dig af vores traditionelle serviceaftaler fra 129,-/måned og tegnet for 12 eller 24 måneder hvor du kan spare yderligere 10%. Læs mere om vores service aftale her

Er der renter og gebyrer på EasyEbike finansieringen?

Nej - der er ingen renter eller gebyrer i forbindelse med finansieringen op til 40.000,-, (månedlig ydelse 399,-/699,-/899,-). Vi tilbyder dog EasyEbike finansiering mellem 40.000 og op til maksimalt 60.000,-, med måneds- og oprettelsesgebyr - kontakt os for din individuelle beregning. 

Tilbyder i EasyEbike til virksomheder?

Nej ikke i samme omfang, men vi tilbyder elcykel leasing med serviceaftale til virksomheder, både som erhvervs el cykler, medarbejder el cykler eller pulje cykler - kontakt os for yderligere information.

Hvor længe løber EasyEbike?

Serviceaftalen i EasyEbike løber 24 måneder fra købsdato (maks 4500 km årligt), herefter kan indgåes en traditionel serviceaftale. Batteriforsikringen udvider garantien på batteriet med yderligere 24 måneder fra købsdatoen.

Vil i købe min nuværende elcykel så jeg kan købe en ny med EasyEbike?

Ja det kan vi godt - vi kigger på din elcykel’s stand, alderen på den, om vi kan sælge den igen og til hvilken pris. Ud fra den samlet vurdering giver vi dig et tilbud for den i forbindelse med dit EasyEbike køb. Husk altid original kvittering på elcyklen.