EasyEbike - Elcykel på den nemme måde

Med EasyEbike får du en ny elcykel til en fast lav månedlig ydelse inklusiv fuld service. Du får en spritny elcykel hvor vi tager os af servicen og efter 2 år tilbyder vi at købe din elcykel tilbage, så du kan købe en ny. Du behøver derfor ikke se det som en større investering når du skal købe en ny elcykel, og når vi samtidig også sørger for at holde din elcykel toptunet så skal du ikke bekymre dig om andet end hvilken elcykel du kunne tænke dig. Det kalder vi elcykel på den nemme måde!

 {youtube}vJ0wLV8D_2c{/youtube}

Fast lavt beløb

Nu behøver en ny elcykel ikke længere være en stor investering. For en fast lav månedlig ydelse får du en ny elcykel hvor du ikke behøver bekymre dig om servicen, for den tager vi os af. Du skal altså bare finde den model der passer dig bedst og fokusere på glæden ved at cykle. Via EasyEbike tilbyder vi elcykler så billigt at du kan få det fra 299,- / måned (Finansieret Beløb: 10.000 – 14.999 kr. Månedlig afdrag: 299 kr. Oprettelsesgebyr: 299 kr. opkræves sammen med 1. afdrag. Løbetid: 39-57 måneder. Debitorrente: 0%. ÅOP: 5,30-8,54%. Samlet kreditomkostning: 1.430-1.952 kr. Samlet beløb til betaling 11.430-16.951 kr. Delbetalingen har 14 dages fortrydelsesret og tilbydes i samarbejde med Resurs Bank).

Service

Med EasyEbike skal du ikke bekymre dig om at holde din elcykel godt kørende, det gør vi nemlig for dig. Du slipper altså for at skulle bruge tid på at smøre og stramme kæden, og kan derfor bruge mere tid på den cykelglæde din nye elcykel vil give dig. Du kan læse mere om hvad der er inkluderet i Serviceaftalen her

Frit valg

Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre elcykler som du kan købe med EasyEbike. Helt præcist kan du frit vælge imellem mere end 120 forskellige elcykler, fordelt på mærker såsom Victoria, Gazelle, Cannondale og Riese Müller, som du kan købe med EasyEbike. Større udvalg finder du ikke andre steder i Danmark!

Du kan se det store udvalg af EasyEbike elcykler nedenfor

Vil du købe en af vores elcykler i EasyEbike - eller bare vide mere om vores EasyEbike-tilbud - så kig forbi vores Showroom i Skovlunde eller Lyngby, og få en snak med vores personale.

 • Læs de ofte stillet spørgsmål til Easy Ebike her

  Kæden trænger til at blive spændt. Skal jeg betale for det ? Nej alt service til vedligeholdelse af din cykel er inkluderet i prisen. Er uheldet ude og din cykel trænger til service, så skal du blot bestille en tid til service og komme forbi med din cykel. Så tager vi os af resten kvit og frit 
  Hvor lang tid gælder servicen med EasyEbike? Din Elcykel er dækket af vores service ordning i 24 måneder efter du har taget dit første tråd. Trænger din cykel til at blive serviceret så kan du indenfor den givne periode bestille service kvit og frit.
  Hvor ofte kan jeg bestille service ? EasyEbike er baseret på vores Anbefalet Serviceplan med serviceintervaller af 1500 km - men du kan bestille service lige så ofte du vil indenfor de 24 måneder som serviceaftalen gælder. 
  Vil i købe min nuværende elcykel så jeg kan købe en ny med EasyEbike? Vi tilbyder kun at tilbagekøbe elcykler som er købt med EasyEbike ordningen.
  Tilbagekøb af min elcykel, hvordan fungerer det ? Helt unikt for EasyEbike kunder tilbyder vi tilbagekøbe din elcykel efter 2 år, så du kan købe en ny. Hvis du har overholdt alle serviceeftersyn og ikke misligholdt din elcykel så tilbyder vi at købe din elcykel så du kan købe en ny elcykel med EasyEbike og alle servicefordelene som du allerede har stiftet kendskab til
  Kan jeg købe andre cykler med EasyEbike?

  Skulle den cykel du havde udset dig ikke være en del af det sortiment som vi har udvalgt, så råder vi dig til at tage kontakt til vores personale for at tale om hvad der kan lade sig gøre