I alt: vare(r)
Total: 0

Der er i kurven.

Absolut ingenting :)

Ebikecenter har e-mærket

Image is not available

Hövding

Beskyt dit hovede med en airbag, der er 8x så sikker som en alm. cykelhjelm

AIRBAG V3

til din cykel

Image is not available

Sommertilbud!

Spar op til 6000,- på din nye elcykel i en af vores butikker.

Tilbuddet gælder udvalgte elcykler og løber til og med 30/6-19

Heading layer
Image is not available
Image is not available

Sommertilbud!

Spar op til 6000,- på din nye elcykel i en af vores butikker.

Tilbuddet gælder udvalgte elcykler og løber til og med 30/6-19

Heading layer
Image is not available
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

ÅBNINGSTIDER

Man: 11:00 - 18:00
Tirs: 11:00 - 18:00
Ons: 11:00 - 18:00
Tors: 11:00 - 18:00
Fre: 11:00 - 18:00
Lør: 11:00 - 15:00
Søn: Lukket

Værksted: 

Man - Tirs: 08:00 - 15:00
Ons: Udkørende service
Tor: 08:00 - 15:00
Fre: 08:00 - 13:00

Telefontid:

Ovenstående
hverdage 11 - 16

Find vores showroom her

 Book service tid

EBIKECENTER | BOSCH EBIKE EXPERT | BOSCH EBIKE CERTIFIED

 

EBIKECENTER | E-MÆRKET WEBSHOP

Nyhedsbrev

EBIKECENTER - DIN ELCYKEL SPECIALIST

Vi beskæftiger os ikke med andet en elcykler og næsten alt hvad der af af lækkert tilbehør til dig og din elcykel. EBIKECENTER har et af de største udvalg af elcykler i Norden, og kan tilbyde elcykler til damer, elcykler til herrer, el mountainbike, el ladcykler og vi kan finde den bedste el-cykel til dine eller din virksomheds behov - den du har brug for og ikke mere - hos os får du ren besked om din nye el-cykel og priser helt uden omsvøb.

Kig ind til EBIKECENTER i vores showroom, hvor du vil kunne se, røre, prøve, købe en af de mere end 50 FORSKELLIGE el-cykel typer af høj kvalitet, vi har stående og du får den rådgivning du har brug for - vi har en el-cykel til næsten enhver sjæl og formål. EBIKECENTER tilbyder god service, rene priser, og korrekt vejledning før du køber - noget som nettet ikke kan tilbyde dig, når du er på jagt efter din el-cykel.

Landsdækkende service

En elcykel har altid godt at blive tjekket - både de elektroniske komponenter og de "almindelige" cykel dele - vi har udarbejdet en anbefalede elcykel service plan, hvor du kan se hvad vi anbefaler bliver foretaget og hvornår - så sikrer du dig at din elcykel holder sig i rigtig god form. Jo mere du bruger den, jo flere service anbefaler vi - og du kan med fordel overveje en Serviceaftale med reservedele inkluderet for at skabe overblik over økonomien.

EBIKECENTER's landsdækkende servicepartnere sørger for at servicere din cykel, hvor du ønsker det. Slut med at bruge tid på transport til og fra den lokale cykelmekaniker eller til EBIKECENTER's værksted. Vores mobile mekaniker kommer og servicerer/reparerer den på din adresse – eller hvor du må ønske det.

Læs mere

Serviceaftale på din egen adresse!

EBIKECENTER's  Flex Service Plus serviceaftale fjerner masser af bekymringer over store værkstedsregninger - vi laver den i samarbejde med dig - du ved hvad det koster hver måned og så sørger EBIKECENTER's landsdækkende servicepartnere sørger for at vi kan tilbyde dig en Serviceaftale med reservedele udført på din adresse. Du slipper for at bruge tid på transport til og fra den lokale cykelmekaniker eller til EBIKECENTER's værksted. 

Vores mobile mekaniker er forberedt på hvad, der i henhold til din service aftale skal udskiftes, så vi minimere ventetiden og så slipper du for at køre frem og tilbage til et værksted - det eneste du skal er at være opmærksom på dine kørte km og give os besked når du nærmer dig tidspunktet for servicet - så kommer vi ud til dig.

 

Læs mere

FRAGTFRI LEVERING

Vi leverer din
ordre FRAGTFRIT til
nærmeste pakkeshop
ved køb over 499,-

 

 

FIND DIN ELCYKEL HER

Check vores smarte søgefunktion
hvor du selv definerer de kriterier
din nye elcykel skal imødekomme.

 

 

ELCYKEL PÅ AFBETALING

Gør det nemmere!!
split betalingen i op
til 30 måneder med