Indkøbskurv I alt: DKK 0.00
Luk

alt

Sinus elcykler er kendetegnet ved et stilrent enkelt design, med rigtig gode og sporty køreegenskaber. Designet er mere enkelt, end på de fleste andre elcykler, så cyklerne passer rigtig flot ind i det danske gadebillede.

De Sinus elcykler vi markedsfører anvender Bosch motorsystemet, med motoren anbragt lavt i kranken, og batteriet i bagagebæreren. Tyngdepunktet passer til designet, det er helt perfekt.

Bosch motoren styres fra Intuvia controller systemet, hvor du får et dejlig stort og tydeligt display, der giver dig fuld kontol med motoren, så du til enhver tid kan tilpasse ydelsen til dit behov.

Intuvia
Intuvia controlleren er et rigtigt blikfang. Sammen med den separate styreenhed på håndtaget, er Intuvia et smart multifunktionelt styresystem, der er sikkert og nemt at betjene, fordi du ikke behøver at tage hånden væk fra styret.

Du vælger mellem 4 kørestile, med hver sine karakteristika og ydelse.

     Eco: Lægger 30% til din egen kraft
     Tour: Lægger 100% til din egen kraft
     Sport: Lægger 180% til din egen kraft
     Turbo: Lægger 250% til din egen kraft

ER DU PÅ JAGT EFTER EN SINUS, SÅ KOM NED I FORRETNINGEN, OG TAG EN SNAK MED OS OM MULIGHEDERNE.

 

Batterivalg

Da rigtig mange elcykler kommer med flere batteri-varianter viser vi elcykler uden batteri - du kan nemt se hvilke batterivarianter der kan vælges til den enkelte elcykel, med specifikationer og pris. På den måde kan du nemmere få et overblik over hvad du betaler, for at tage denne faktor med i dine overvejelser når du skal vælge den rigtige elcykel.

 

FINANSIERING

Vi tilbyder dig gerne
finansiering.
Se mere her.