Indkøbskurv I alt: DKK 0,00
Luk

 


Førende
Specialister


Bedste
Rådgivning


Gratis
Service


Kæmpe
Udvalg

 

EBIKECENTER er specialister i elcykler - vi beskæftiger os ikke med andet, og har et af de største udvalg af elcykler i Norden. Vi kan tilbyde elcykler til kvinder, mænd og til de fleste typer cykelture - hos os får du ren besked og priser helt uden omsvøb. At finde den rigtige elcykel kan være en kompliceret proces, som ikke bliver lettere af at der er rigtig mange modeller at vælge imellem, derfør går EBIKECENTER's personale meget op i at finde den rigtige elcykel til dig - uanset hvilket formål du har eller ønsker - vi vejleder og hjælper, efter bedste evne, med at finde den rigtige elcykel til lige netop dit behov - og du kan se, føle og ikke mindst prøve en af de mere end 25 forskellige elcykler vi altid har stående.

Sådan finder du din elcykel:
Vælg hvad du primært påtænker at bruge din elcykel til, det kan f.eks. være sport og sjov eller til hverdags kørsel - herefter kan du vælge forskellige kriterier som cyklen skal opfylde. Jo flere kriterier du vælger, jo mindre bliver din liste. Hvis du stadig er i tvivl, så kom forbi og tag en snak med os.

Vi anbefaler at du læser vores forskellige Guides.

Batterivalg

Da rigtig mange elcykler kommer med flere batteri-varianter viser vi elcykler uden batteri - du kan nemt se hvilke batterivarianter der kan vælges til den enkelte elcykel, med specifikationer og pris. På den måde kan du nemmere få et overblik over hvad du betaler, for at tage denne faktor med i dine overvejelser når du skal vælge den rigtige elcykel.